2e hands een meitai weten te bemachtigen.. echter kon ik deze niet fijn en makkelijk strak trekken. Na contact met Ilmaha bleek dat het een wat ouder model was. Ik mocht hem opsturen zodat het bevesti... Toon meer
Super tevreden van onze borstvoedingskussenhoes. In één handomdraai bouw je hem om tot een gezellig nestje met de Relax Hoes. Om nog maar te zwijgen over de prachtige kleuren waarin Ilmaha hun product... Toon meer
Geweldig geholpen door Daphne en Karina met een speciaal verzoek voor mijn boxkleed bestelling. Mijn aparte aanvraag met een andere stof dan op de website was geen probleem, ook de afwijkende maat wer... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De betekenis van Ilmaha is baby of pasgeborene. Eerlijke producten voor de allerkleinsten, met veel liefde en precisie handgemaakt. Terug naar de basics om het moederschap te ondersteunen, zonder concessies te doen op de kwaliteit van het materiaal of gebruiksgemak. Producten van natuurlijk of biologisch materiaal. We omarmen de kwetsbaarheid van de baby en we nemen deze in bescherming. Ook dragen we hiermee ons steentje bij aan het welzijn van het milieu, dat van groot belang is voor de toekomst van onze kleintjes.
Ik heb een boxkleed gekocht en ben mega…
Ik heb een boxkleed gekocht en ben mega blij met de kwaliteit van Ilmaha! De stof is heerlijk zacht en de hoes is gemakkelijk te wassen. Zelf een hele mooie aardse tint uitgekozen, die mooi past bij ons interieur. Snelle communicatie en levering ook. Ik raad ze aan!
Snelle verzending en mooi product
Snelle verzending. Tevens waren/zijn de mama en papa zeer tevreden over de (mooie) draagzak.
Ilmaha hoes voor voedingskussen
Mooie, kwalitatieve hoes! Blijft lang mooi, ook na intensief gebruik. Snelle levering.
Wat een super leuke webshop is dit met…
Wat een super leuke webshop is dit met prachtige producten. Het zwangerschapskussen is heel fijn, mooie kwaliteit en kan worden aangepast naar een babynestje.
Perfecte kwaliteit en top klantenservice!
Onlangs heb ik een voedingskussen met relax hoes besteld. Ben heel erg blij met de kwaliteit van het kussen en de stof en het kussen ligt heerlijk.
Daarnaast werd ik voor mijn aankoop ontzettend goed en snel geholpen met wat vragen die ik erover had. Top klantenservice, dankjewel!
Een gepassioneerd bedrijf met kwalitatieve producten
Een bedrijf met passie voor hun product! Erg vriendelijk en je kan er altijd terecht met vragen. De stoffen (hydrofiel en teddy) zijn van goede kwaliteit en heerlijk zacht. Voor de mei tai draagzak rib geldt hetzelfde. De dikke banden zorgen voor extra ondersteuning. Het knopen vergt even wat oefening met de brede schouderbanden. Als je het eenmaal door hebt zit de mei tai voor mij en de baby goed. Het mutsje is een fijne toevoeging, even over het hoofdje heen en ze zijn zo in slaap.
Keurig ingepakt snelle service en…
Keurig ingepakt snelle service en supermooie stoffen keurig afgewerkt Een dikke 10👍👌
Kussen lekt, bed vol met plastic balletjes
Opeens lekt het kussen na 3-4 maanden gebruik EPS microparels en ligt je hele bed / slaapkamer vol met plastic balletjes. De plek en kamer waar je veilig met je kind denkt te zijn, paar minuten later zit zijn achterhoofd vol met plastic.
Aanvulling op eerdere review nav reactie Ilmaha:
Daphne (Ilmaha) reageert heel begripvol, uitgebreid en snel via Whatsapp. Ze is enorm bereid om te helpen. Het kussen gaat nu retour en we krijgen er een nieuwe voor terug. Het probleem van de microplastics blijft uiteraard, dus ik hoop dat Ilmaha daar snel een oplossing voor vindt.

Antwoord van Ilmaha
Heel fijn stofje
Heel fijn stofje, mijn dochters liggen/zitten er graag op. De kleur is ook super mooi. Wel vond ik het wat prijzig.

Antwoord van Ilmaha
Had een relaxhoes besteld Savonds laat…
Had een relaxhoes besteld Savonds laat en was de volgende dag al gereed om op te halen! Uiteindelijk was er iets mis gegaan met de kleur garen dit hebben ze direct opgelost en kreeg gewoon een hele nieuwe hoes! Dit noem ik nou top service🥰
Op tijd en netjes verstuurd
Op tijd en netjes verstuurd. Ik zou er zeker opnieuw bestellen.
Snelle levering, mooi ingepakt. Het was een cadeautje, ze waren erg blij met het badjasje.
Ik ben super blij met de draagzak
Ik ben super blij met de draagzak! Wat een fijn product zeg, mijn dochtertje slaapt er heerlijk in. Ik gebruik hem vooral in huis. Als ze dan onrustig is en ik mijn handen vrij wil hebben, dan is de draagzak voor mij een uitkomst.
Het voelt ook totaal niet zwaar in mijn nek door de brede band.
Ik ben ook goed geholpen via de mail. Ik wilde wat aangepast hebben en dat was geen enkel probleem, super fijn en netjes te woord gestaan!
Top service en echt een aanrader voor iedereen!
Ik kom niet vaak een bedrijf tegen waar…
Ik kom niet vaak een bedrijf tegen waar je zowel toppoducten als een fantastische service krijgt. Maar bij Ilmaha vind je het allebei in overvloed! Ik ben ontzettend goed, snel en vriendelijk geholpen en de producten zijn niet te evenaren. Zowel het voedingskussen als de voedingsdoek zijn hier in huis onmisbaar. En Daphne is geweldig!:)
Topservice!
Ik kreeg een email met een kortingscode en hij deed het niet. Ik hoefde maar enkel een appberichtje te sturen en werd heel vriendelijk geholpen. Voor 12u besteld is gelijk de volgende dag in huis. Een hele fijne voedingsdoek, een echte aanrader. Mijn kleine heeft rust.
Tweeling voedingskussen
Super mooi gemaakt en lief dat je even belde dat het wat later werd
Leuke site
Leuke site, ontvangen product zeer snel in huis.
Maar de hoes voor het aankleedkussen is een beetje te prijzig voor wat het is....een gewoon hoesje voor er omheen....wel een mooie kleur!