Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig fået så dårlig en carbonara. Pastaen var kogt i eddike og tjeneren var uhøflig og virkede som om han var på coke. Baconnet var dog dejligt sprødt, men det var så hvad der var af positivt at sig... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Luca Østerbro. Rigtig gode anti pasti (selvom en enkelt faldt ud for nummerrækken med for meget chili). Fine pizzaer, kunne dog bruge noget mere smag. Men, ringe 2 mands bordopsætninger, stod al... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Smagløs pasta med svampe God salat med gedeost “Kold”kaffe Ingen laktosefri desserter. En sorbet ville have været fantastisk. Service ok Vi bliver “smidt ud” efter 2 timer pga ny seating. Ærgerl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Afhaalpizza
  2. Pizzabezorgdienst
  3. Pizzeria
  4. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Pizzeria Luca er autentisk Italiensk pizza og antipasti med fokus på råvarer ogrene smage serveret i en eksplosion af indtryk og stemning.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vi bestilt 10 pizza

Vi bestilt 10 pizza , via wolt. Det blev leveret 2. Prøve at ring til butikken flere gang - ingen tog tlf.
Skrev til wolt cust. service, INGEN reaktioner.
Gik selv til restaurant med de 2 pizza, blev behandlet rigtig dårligt!!! De siger ikke engang undskyld eller whatever! BAD BAD SERVICE!!!
Selvom har altid synes deres pizza er det mest authentic i kbh, men vil aldrig gå tilbage pga. den dårlig servis.

8 juli 2025

Fantastisk pizza - forfærdelig service

Luca laver nogle af de bedste pizzaer i hele København, men hold nu op hvor er deres service dårlig. Det er næsten som om, man er til besvær.
Kom så Luca, det kan I sagtens gøre bedre. Jeres pizzaer fortjener mere end 5 stjerne.

13 november 2024

Gennemsnitlig

Maden var ok, men ikke meget mere - og priserne er for høje i forhold til kvaliteten. Tjenerne var til at få fat i.

14 oktober 2024

Sikke en skuffelse…

Vi bestilte takeaway via Trattoria Luca i Lyngby. Det var en decideret kummerlig oplevelse. Pasta ai Funghi var grænsende til en katastrofe og prisen var nærmest en fornærmelse sammenholdt med kvalitet og kvantitet. Der var samlet set 300g mad (primært pasta) til den nette pris af 165 kr. det er nærmest røveri ved højlys dag. Sætter aldrig mine ben der igen og vil på det kraftigste opfordre andre til at holde sig væk også, med mindre I vil betale dyr for mildest talt middelmådig mad.

28 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende oplevelse og dårlig service

Jeg har tidligere været glad for Luca i indre by, men vores seneste besøg var virkelig skuffende. Vi ankom med en sovende baby i barnevogn og spurgte, om vi kunne sidde udenfor under parasollen med barnevognen. Det blev hurtigt afvist, da barnevognen ikke måtte stå der, hvilket er fair nok.

Men tjenerens forslag var absurde og fremsat i en uhøflig tone: Først at sætte vores sovende baby i en højstol, derefter at stille barnevognen i solen, mens vi sad i skyggen, og til sidst at spise indenfor, mens barnevognen blev stående udenfor i solen ved 25 graders varme. Alt sammen uden forståelse eller venlighed.

Jeg forstår, hvis der ikke er plads til barnevogne, men det kunne være meldt klart ud fra starten. Desværre er servicen nu så dårlig, at vi ikke vender tilbage.

5 september 2024

Mest respektløse behandling…

Mest respektløse behandling nogensinde!!! Vi blev anvist et bord, derefter kunne vi ikke kalde en tjener til os i 20 minutter. Vi afgav bestilling og tjeneren gik - 10 minutter efter kommer han tilbage og siger henkastet at køkkenet desværre er lukket så vi kan ikke få noget mad. De stod stadig og slyngede pizzadej i køkkenet og de fløj ind og ud af ovnen. Klokken var blevet tæt på 21, så vi spørger pænt om de kan se problemet for os, for nu har de spildt næsten 40 minutter af vores tid og i mellemtiden er stort set alle køkkener i byen lukkede. Ikke hans problem, og vi må gå - imens får bordet ved siden af sin mad - de bestilte efter os.

Forsøgt at få mad derfra én gang - gjort komplet til grin - kommer aldrig igen!

28 augustus 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skøn mad

Super lækker mad, servicen var nogenlunde
der gik lang tid før vi fik maden serveret, tjenerne var knap så opmærksomme, vi bestilte dessert som vi også ventede lidt længe på
men ellers en god oplevelse og hyggelig stemning - det blev dog ikke til drikkepenge denne gang

Det er ikke sidste gang vi kommer der 😊

19 maart 2024

Dårlig service

Dårlig service. Tjenerne er sure og ikke særligt servicemindede. Og så er det da helt til grin at de har en stor, lækker gårdhave - men holder den lukket på en varm sommerdag?? Vi var nødt til at sidde i deres alt for varme lokale. Det kan vel kun handle om at tjenerne er dovne og ikke gider gå ud i gården med mad.. Derudover tastede de drikkevarerne ind til forkert pris, men vi orkede ikke at tage flere diskussioner med tjenerne

5 juni 2023

Dårlig pizza. Gammel Strand

Pizzaen så flot ud, men dejen i kanten var fuldstændig blød. Sprød kant på en pizza er i min verden et must, hvis man kalder det en pizza. Der var desværre heller ikke meget smag i pizzaen. Desuden er menukortets priser højere på stedet i forhold til deres hjemmeside. F.eks. var husets vin 40 kr. dyrere på stedet i forhold til menukortet på hjemmesiden. Betjening ok.

23 mei 2023

Smagløs pasta med svampe

Smagløs pasta med svampe
God salat med gedeost
“Kold”kaffe
Ingen laktosefri desserter. En sorbet ville have været fantastisk.
Service ok
Vi bliver “smidt ud” efter 2 timer pga ny seating.
Ærgerligt med en middelmådig oplevelse, når rammerne i Lyngby er så fine.

3 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forret efter de andres hovedret

Vi var 11, og meget spændte over de gode anmeldelser.
Jeg bestilte en melanzane som primo, og pizza som eneste mulighed derefter. De andre 10 bestilte kun pizza.
Jeg fik min forret som efter at 9 af de andre havde fået deres pizza. Og tjenerne ville have mig til at tage i mod min pizza, samtidigt. Og på trods af at der ikke var mulighed for at placere begge dele på bordet.
Efter lidt argumentation blev vi enige om at jeg kunne adskille forret og hovedret, ved at de ville komme tilbage med pizzaen efter at jeg havde spist forretten.
Da jeg havde færdiggjort forretten ret hurtigt, ventede jeg ca 20 minutter på at de kom med pizzaen. Og ca 10 minutter efter de sidste af de andre havde færdiggjort sine måltider, fik jeg den så.
Pizzaen havde en fantastisk skorpe og krumme, med en mærkeligt smagende salame og noget fermenteret kød (som de forklarede det). Og på trods af en fad oplevelse med salame'n spiste jeg alene, med relativt velbehag (pizzaen burde være mere end krumme) pizzaen og så frem til opbrud. Og opbruddet kom inden jeg fik spist helt op, idet tjenerne mente det var tid til en ny setting.
En stjerne? Ja maks. Oplevelsen var ikke god, på trods af at maden vær fin nok.

1 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker mad

Lækker mad, skøn ambience, value for money og venligt, serviceminded personale - top!!! Kan varmt anbefale.

12 augustus 2022

Alt alt for tætte borde

Luca Østerbro.
Fine pizzaer, kunne dog bruge noget mere smag.
Men, ringe 2 mands bordopsætninger, stod alt alt for tæt, så da “sidebordet ankom”, og særlig den ene nabo var meget højlydt, blev det umuligt at føre en hyggelig samtale, og vi skulle bare videre. Ærgerligt for det startede egentligt ret godt…

22 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Seriously overpriced and overrated…

Seriously overpriced and overrated pizza that should NOT be ordered to be delivered. Should be eaten hot straight out of the oven if at all. Got delivered soggy cold pizza from Wolt. Luca or Wolt did not want the take any responsibility. I would highly recommend NOT to use take away or delivery services as the product does not cope very well with this. Luca who boosts of being great pizza, should not use this service if it has such a bad impact on their product. Guess the arrogance has its roots differently,....

14 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt service

Perfekt service, fantastisk mad, lækre råvarer, hyggelig atmosfære! Pizzaerne var sprøde med lækkert og virkelig velsmagende fyld, antipasti var veltilberedt og smagte skønt!
Vi var et selskab på 14 Pers og alle uden undtagelse var begejstret!

12 juni 2021

Is dit jouw bedrijf?