1. Gereedschapgroothandel

INDI is een webshop met technische onderdelen en gereedschappen. We leveren aan de hele keten, van inkoper tot professionele eindgebruiker. Ons assortiment bestaat uit meer dan 450.000 artikelen. We maken het verkrijgen van technische onderdelen én kennis toegankelijk voor iedereen. Dit doen we eenvoudig, betrouwbaar en snel. Met deze onderdelen en kennis kunnen onze klanten de levensduur van bestaande machines en processen verlengen en zorgen voor nieuwe technische oplossingen.

2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechte zakenpartner

Doen zaken met DHL, meest onbetrouwbare vervoerspartner die er is.
Als je daar iets van vind duiken ze in de verdediging en moet je maar kijken wanneer je bestelling aankomt.
Echt, je pakt mijn geld en daarna moet ik maar zien wat er gebeurt.
Als je echt zo een betrouwbaar bedrijf bent en 100% vertrouwd op je transporteur dan laat je de klant na levering betalen.
Kansloos bedrijf!

23 juli 2025

Antwoord van INDI.nl

Beste Rick, we herkennen deze ervaring niet als een bestelling bij INDI en kunnen dit niet terugvinden in ons systeem. Mocht je daadwerkelijk een order bij ons hebben geplaatst, neem dan contact met ons op zodat we dit samen kunnen controleren.

Team INDI

Slechte levering van lengte producten

Hele waslijst met producten besteld op 8-5. 1 product was niet voorradig dus daarvan kon ik natuurlijk verwachten dat het langer zou duren. De andere producten uiteindelijk mogen ontvangen op 12-5.
Echter miste er nog 2 hydrauliek leidingen van 3m. Na een aantal keer telefonisch gebeld te hebben uiteindelijk 23-5, 1 stuk ontvangen.
Natuurlijk daar ook weer over gebeld. Momenteel 3-6 en nog steeds niets ontvangen.
Eindstand; ik had een klus gepland, die is eerst 2 keer uitgesteld en toen toch maar bij een ander bedrijf gehaald. Maar wel nog steeds wachtend

3 juni 2025

Beste Stef,

Wij hebben al even telefonisch contact gehad en de situatie besproken. Helaas zijn er bij het lengte vervoer van de leidingen wat zaken mis gegaan, waardoor er niet is geleverd. Er is nu 1 leiding wel geleverd en in overleg hebben wij 1 leiding gecrediteerd.

Hartelijk groet,

Robbert

super leverancier

super leverancier, elke dag de bestellingen voor 7.00 binnen (nachtlevering). goed vakkundig advies indien nodig. Website moet je een beetje leren kennen. Vaste leverancier voor mij

13 maart 2025

Beste Charlie,

Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent!

Hartelijke groet,

Robbert
Team INDI

Heel onbetrouwbare instantie voor het…

Heel onbetrouwbare instantie voor het Belgische personeel/medewerkers!!

Je krijgt geen enkel overzicht over je geleverde prestaties en als je hen tracht te contacteren, krijg je telefonisch noch per mail enige feedback!!

Totaaaaal niet bereikbaar voor de "werkers"....enkel voor hun klanten....namelijk de werkgevers!!

Let dus goed op als men jou op die app wil laten vertrouwen!!

Je kan in geen geval aantonen dat je loon niet klopt!

Pas dus goed op!!

1 januari 2025

Beste Angie,

Wij zijn een webshop met technische onderdelen en gereedschappen. We zijn een Nederlands bedrijf en niet actief in België.

Je review lijkt niet bestemd voor ons bedrijf en wij herkennen ons niet in de inhoud ervan. We hebben je review daarom gerapporteerd.

Hartelijke groet, Team INDI

Wat een bizarre winkel

Wat een bizarre winkel, ik heb iets besteld op 2-1-2025. Daarna niets vernomen, dagen later kreeg ik een mailtje dat de vewachtte verzendatum 15-1-2025 was, een paar dagen later werd dat doorgeschoven naar 17-1-2025 en nu is het al 22-1-2025.
Het lijkt erop dat Indi.nl zich bezighoudt met drop shipping.
Komt niet heel betrouwbaar op mij over.

14 januari 2025

Antwoord van INDI.nl

Beste Reinout, wij hebben telefonisch contact gehad en de situatie even besproken. Helaas was het artikel niet op voorraad op het moment van bestellen, dit laten wij in de winkelwagen zien met 'Levertijd onbekend'. Uiteindelijk is het product 17-1 alsnog verzonden en 20-1 afgeleverd. Het product wordt door ons bij de leverancier besteld en via ons magazijn verder verwerkt, dit is geen dropshipment order. Wij zien je graag nog een keer terug bij INDI. Hartelijke groet, Team INDI

Prima klanterservice met vlotte…

Prima klanterservice met vlotte afhandeling. Iets besteld wat achteraf niet op voorraad bleek. Creditering was snel geregeld. Vier sterren omdat de voorraad niet juist was. Anders waren het er 5 geweest.

9 december 2024

Prima zaak en service

Prima zaak om technische onderdelen te bestellen.
Had verkeerde slang geleverd gekregen, na een belletje met de service afdeling is dit snel en goed verholpen.

Enige minpunt is dat ze verzenden met DHL.
DHL houd zich niet aan dr afspraken die je maakt in de app met betrekking tot het afleveren op een afhaapunt.
Zou liever een verzending zien met PostNL

19 januari 2022

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Mijn vermoeden is dat de zending niet tijdig is verzonden volgens afspraak. Zonder het product te hebben ontvangen kunnen crediteren. Wel vreemd als de zending al onderweg is. Even afwachten of het geld wordt terug gestort. Dan volgt een update. Originele onderdelen bestelt en overnight binnen uit Duitsland. Een opsteker voor de kleine vakman. INDI nóóit weer. Update: creditnota ontvangen zonder transportkosten terwijl de levering het probleem is. Niets geleverd en toch betaald. Gemiste kans voor INDI.

23 april 2021

TOP! Ervaring. Betaalbaar en goede service

Allemaal onderdelen besteld die op de webshop staan, de orginele levering was in eerste instantie niet compleet door een fout van DHL (niet INDI), maar dat is helemaal netje op gelost door na-levering van INDI!

7 juli 2020

Mooi en groot aanbod, super service

Mooi en groot aanbod, mocht je iets niet kunnen vinden of uit komen, kan je altijd bellen en staan je goed te woord. Laatst een probleempje gehad met de levering en werd super snel en goed opgelost. Ik ben erg tevreden met de service van Indi.nl

16 april 2020

Betrouwbare partner

De webshop was eerst even wennen, maar ik kan steeds beter alles vinden. Mocht ik tegen problemen aanlopen, dan bel ik ze op en word ik altijd goed geholpen. Logistiek zit het ook goed in elkaar: ik maak gebruik van het nachtvervoer, zodat ik de volgende dag direct aan de slag kan. Ik ben een tevreden klant!

18 maart 2014

Webshop waarbij je vaak een probleem hebt zodra je afhankelijk wordt van mensen.

Goed werkende webshop waarbij sommige producten toch wel lastig te vinden zijn. Het logistieke gedeelte is prima geregeld.
Zodra je echter een product zoekt dat buiten het webshop assortiment valt en je dus afhankelijk wordt van mensen, heb je vaak een probleem. Antwoorden en offertes laten vaak erg lang op zich wachten of ze komen helemaal niet.

12 maart 2014