Gevonden via internet, heel netjes geholpen, zelfs via app contact. Dus korte lijntjes. Kraan voor het bad was niet op voorraad, maar heel vlot nageleverd! De badkamerset gekocht in geborsteld messi... Toon meer
Aanrader! Vanaf het begin heel erg goed geholpen. Open en eerlijke communicatie. Er werd uitgezocht welke showrooms een bepaalde type spiegel hadden hangen zodat we ze in het echt konden zien. Dit hie... Toon meer
Voor onze nieuwbouw woning waren we op zoek naar Hotbath kranen...online Industriële Badkamers gevonden. Aanschaf via internet en voor zo'n bedrag is het erg fijn om eerst even contact te hebben.... Toon meer
“ in 2022 een mooie keukenkraan gekocht. Met mogelijkheid uittrekbare sproeikop. Harde/ douche straal. De schakel knop ging onlangs kapot. Bastiaan gebeld en binnen 2 weken een andere schakel... Toon meer
Zeer goed geholpen voor een mooie prijs.
Great service!
Geweldige service
Geweldige service, goede bereikbaarheid en vriendelijke, meedenkende medewerker. Product naar wens, keurig afgeleverd. Top dus! (Zo zou het altijd moeten zijn)
Goed advies - Mooie producten
Goed advies! Je wordt zelfs telefonisch geholpen door Freek, de verkoper. Waar zie je dat nog?! Er wordt rechtstreeks geleverd vanaf de fabrikant, dus dat is iets om rekening mee te houden!
Top ervaring
Eigenlijk ook nooit een recensie schrijver maar dit bedrijf verdient echt een 10. Ook ik had een aantal kranen bij andere sites gevonden maar na overleg met Steef een bestelling geplaatst. Denkt mee zonder iets op te dringen. Komt afspraken na en appt keurig en op ieder tijdstip. Echt een aanrader:).
Ontzettend prettige samenwerking
Ik ben niet zo’n review schrijver, daarom nu mijn eerste (maar geen fake review!). Ik had een heleboel kranen uitgezocht bij een andere webshop en kwam op het laatste moment de site van Industriële Badkamer tegen met een mooie kortingsactie. Direct de volgende dag belde Steef al om mij te informeren over de levertijden ivm de Kerstperiode. Hij dacht mee over de bestelling, en toen ik aangaf dat hij 1 kraan niet had en ik die daarom ergens anders wilde bestellen is hij meteen aan de slag gegaan om ook deze kraan te kunnen leveren. Om in de vakantie snel te kunnen beginnen met de badkamerverbouwing heeft Steef de inbouwdelen persoonlijk langs gebracht, en een paar weken later ook de opbouwdelen. We hadden contact via Whatsapp en dat verliep altijd snel en vriendelijk. Steef is een fijne en betrouwbare leverancier, die echt een stapje verder gaat in de service naar zijn klanten.
Steef is de beste contact persoon
Steef van dit bedrijf is zeer toegankelijk, denkt met je mee, is eerlijk in zijn advies, goed bereikbaar en komt z’n afspraken na. Voortaan zou ik vanaf het beginnen alles via hem laten lopen. Beter kan niet👌👍
Toiletrolhouder: goed product en persoonlijke communicatie
Het enige wat beter zou kunnen is de klant vooraf informeren dat er langere levertijden te verwachten zijn voor een product. Echter, de communicatie na bestelling hierover was goed en persoonlijk met een belletje met uitleg waarom / hoe lang het nog zou duren ongeveer. Daarna ook via whatsapp contact over het versturen/track and trace. Prima product van degelijke kwaliteit.
Dikke aanrader!
Eerst was ik sceptisch over de lage prijzen en de summiere hoeveelheid bedrijfsgegevens op de website. Na meerdere malen contact te hebben gehad met Steef een order geplaatst voor een spiegel en Sunshower. Perfect op de hoogte gehouden over de voortgang en levering. Aanrader!
Aanrader
Heel blij dat ik mijn tegels bij Industriële Badkamer heb gekocht. Steef was erg behulpzaam en dacht met me mee. Daarnaast ook erg geduldig! Echt een aanrader!
Goed bedrijf
Goed bedrijf,
Één opmerking, ik zou de plant informeren als de levering langer duurt dan een gemiddelde levering nav. een online bestelling. maar top afgehandeld.
Fantastische service en klantcontact
Na prettig telefonisch contact hebben wij een badkamerspiegel besteld bij industielebadkamer.nl.
Er was een korte leveringsvertraging vanuit de leverancier van de spiegel. Hierover werden wij snel via whatsapp geinformeerd met een nieuwe leveringsdatum welke ruimschoots is gehaald.
Al met al een fijne winkelervaring en wij bestellen hier zeker opnieuw als we iets voor de badkamer nodig hebben!
Goed advies, scherpe prijzen
Goede telefonische bereikbaarheid, goed advies en snel antwoord op vragen. Kortom plezierige communicatie. Scherpe prijzen en snelle levering .
Goede en persoonlijke service
Goede en persoonlijke service. Kranen zien er heel mooi uit en kwalitatief zeer rijk! Wij moeten ze nog wel gaan installeren dus over dat gedeelte kan ik nog weinig zeggen.
Topservice
Topservice! Reageren snel en denken met je mee. Hele fijne ervaring en zal voor andere producten in de toekomst hen zeker in m’n gedachten houden.
Hele goede service met persoonlijk contact, ook bij een online bestelling.
Hele goede service!
Hoewel ik mijn producten online heb besteld, kreeg ik toch de service alsof ik het direct in de winkel had gekocht. Zo belde de eigenaar mij om een update te geven over de levering en om aan te geven dat 1 van de producten die ik had besteld van een andere lijn was dan de andere producten en of dat wel de bedoeling was. Heel blij met het belletje, want was uiteraard niet de bedoeling. Een top zaak dus!
Snelle levering voor een scherpe prijs
Snelle levering voor een scherpe prijs. Niks op aan te merken.
Ik had mijn twijfels om bij dit bedrijf…
Ik had mijn twijfels om bij dit bedrijf te bestellen omdat ze producten verkopen voor een lagere prijs dan veel andere bedrijven. Maar het is een heel betrouwbaar bedrijf. Leveren snel en het contact verloopt ook heel soepel. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Zeer vlotte afhandeling
Zeer vlotte afhandeling. Goede prijzen en zeer snel en vriendelijk in de communicatie.