Bedrijfsgegevens

3. IT-consultancy
  4. Kleuterschool
  5. Peuterschool

Geschreven door het bedrijf

INFOBA er en landsdækkende softwarevirksomhed, der udvikler digitale løsninger til dagtilbuds- og skoleområdet. IT-løsningerne udvikler vi i samarbejde med kunder og brugere og tager udgangspunkt i deres hverdag, kommunikation og pædagogik. INFOBAs softwareløsninger formes med ét mål for øje – at give alle børn i daginstitutioner den bedst mulige start på livet. Målet forsøger vi at opnå ved at udvikle digitale værktøjer, der kan gøre det pædagogiske arbejde hurtigere og lettere for

4,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Voldsomt utidssvarende produkt

Intranettet er ikke gennemskueligt, der anvendes mystiske farvekoder, ulogisk organisering, meget ugennemskuelige flows omkring kommunikation, farvevalg lever ikke op til tilgængelighedskrav, login sker via firmaets salgsside, bugs ift billeder som ikke virker på mobil, ulogisk placering af knapper, som giver en u-intuitiv oplevelse, ikoner som ikke skalerer og ingen app. Det er en håbløst forældet produkt, som egentligt ikke burde være et acceptabelt valg for kommunerne.

4 december 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er meget rart at have digital…

Det er meget rart at have digital kontakt omkring vuggestuen, men jeg synes det er lidt irriterende at man kun kan indstille sproget én gang - og så aldrig ændre det igen. Jeg kom nemlig til at indstille min til kinesisk, for sjov, og nu har det været sådan i 2 år.

20 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den nye version er bare nem

Den nye version er bare nem. Dejligt at der er nogen der lytter når man kontakter dem. Det er smart at man får sundhedsstyrelsens råd med når man melder sit barn syg.

21 maart 2019

Hvor er det nemt

Hvor er det nemt. Jeg har tre børn og frygtede endnu et intra, men det her har været rigtig let at gå til. Det er nogle flotte farver og et moderne enkelt design, det kan jeg godt li’. Dejligt, at få adgang til den dokumentation og viden, jeg har brug for og følge personalets velplanlagte pædagogiske aktiviteter hver dag. Fotos siger mere end 1000 ord ;-)

20 maart 2019

Supporten

Ringede i dag og fik hurtig hjælp gennem supporten. Mit barn og stuens hverdag er let tilgængelig. Dejligt at følge med i ugens billeder :)

19 maart 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utidssvarende og fuldt af fejl

Jeg har brugt Infoba, siden min ældste startede i institution for 5 år siden. Systemet bliver i stigende omfang integreret i institutionens hverdag. Ind- og udcheckning af børnene virker efterhånden, men resten er et kæmpe rod. Billeder og kollager vælter rundt, beskeder kan ikke læses eller forsvinder helt. Email-notifikationer indeholder 8 identiske kopier af flere måneder gamle opslag. Brugerfladen er gammeldags, og indholdet springer rundt på mobile enheder. Det er bemærkelsesværdigt, at hjemmesiden er så enkel og overskuelig, når selve produkter er så amatøragtigt. Pinligt at man kan rulle det ud i hele kommuner, når der findes velfungerende alternativer.

23 november 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mage til elendig kommunikationsplatform skal man lede længe efter

Jeg har nu gang på gang måtte sande at set sikreste er at ringe til daginstitutionen og kommunikere. Hverken forældre eller pædagoger kan finde ud at at bruge det. Det er så ringe intuitivt, at man skriver beskeder som lander ude i det blå hvor ingen læser dem. Faktisk er det temmelig uklart hvor den kommunikation blev af.

Så hvis du skal være sikker på at give daginstitutionen besked, så ring til dem !

7 juni 2016

Talentløs og forældet

Jeg havde glædet mig ufattelig meget til vores børns institution skulle digitaliseres. Jeg havde dog aldrig forestillet mig at det skulle være et så talentløs program baseret på forældet teknologi - og uden nogen som helst bruger venlighed.. Hvis I selv har valget, så gå langt uden op Infoba.

17 mei 2016
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.