Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

👎👎👎👎👎👎👎👎 Riktigt okunniga kundservice som har svårt att förstå mig eller de vill inte hjälpa. Jag har haft kontakt med två omgångar med 3 minuter mellan samtalen och båda samtalen vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu brugt Ingo i 10 år uden nogensinde at opleve nogle problemer. Dette gælder også for deres vaskehaller, har altid været meget tilfreds . Har også fået mange gratis litter hen ad vejen, også ude... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har tanket 957 liter og jeg har kun fået 15 liter gratis benzin hvor jeg skulle have 18, kunde service vil ikke gøre noget ved

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når man ikke modtager kvittering efter køb pga automatfejl, skal man "ansøge" INGO om, at få en kvittering til regnskabet på hjemmesiden - EN KRIG af tidsforbrug - HVIS man ikke tog foto af automaten,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tankstation
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nu ændrer vi navn til INGO, men det meste bliver ved med at være, som det plejer. Fremfor alt de lave priser. Det lyder måske som en stor forandring, men faktum er, at den eneste forskel mellem JET og INGO er navnet og udseendet. Alt andet bliver ved med at være, som det plejer – samme flinke mennesker, der sidder klar i kundeservice, og samme flinke mennesker som sørger for tankstationerne og sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder så lave priser som muligt. Velkommen til INGO!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får en rykker pr.brev og beløbet er…

Får en rykker pr.brev og beløbet er forkert. Så ringer jeg til dem. Jeg har flere gange været inde og lede efter den mail. Får at vide jeg skal kikke i "SPAM MAPPEN" jeg siger så vis de sende regninger ud som spam så skal de få lavet noget om. Min vask koster 69kr og min regning er på 99kr for vasken. Godt jeg ikke har betalingsservice til at betale. for så bliver man da snyt gevaldigt. For sådan her det været i en del måneder nu.
SVINDLER BEDRAGER OG SPAM det kan de sgu finde ud af

13 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu brugt Ingo i 10 år

Har nu brugt Ingo i 10 år uden nogensinde at opleve nogle problemer. Dette gælder også for deres vaskehaller, har altid været meget tilfreds . Har også fået mange gratis litter hen ad vejen, også uden problemer!

17 maart 2026

amatører og tyveri!

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice, som jeg har fået hos Ingo.
Deres dieseltank på deres tankstation var løbet tør. Smider 500 kroner i kontant og begynder derefter at tanke, men der kommer ikke noget ud. Deres stander registrerer at jeg har tanket for 8,51 kroner. Opretter en sag hos dem, for at forklare situationen. Jeg får mine 491,49. Men ikke de sidste 8,51. Er sådan set ligeglad med 8,51, men af ren princip, mener jeg det er tyveri ikke at få dem. Nu har jeg skrevet til deres kundeservice, over flere uger. Og jeg ved ikke om de er underbemidlet eller hvad der foregår, men det virker ikke til de forstår noget.
Nu ringer jeg ind til dem igen på mandag, så håber jeg på at få fat i en voksen med noget mellem ørene.
For det er simpelthen uacceptabelt at skulle betale for noget man ikke får.! Det er tyveri i min verden!

9 februari 2026

Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner

Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner. Agnes i kundeservice, forstår ikke og taler ikke nok dansk til, at yde en ordentlig kundeservice. (Jeg får ikke min gratis brændstof.)
Det endte med at at jeg sagde farvel, men blev på linjen for at svare på spørgsmål, om min oplevelse af kundeservicen! Der kom aldrig nogle spørgsmål og jeg lagde på.

5 maart 2026

👎👎👎👎👎👎👎👎

👎👎👎👎👎👎👎👎

Jag har haft kontakt med två omgångar med 3 minuter mellan samtalen och båda samtalen vill att skulle gå i en process med en formulär med bilder på appen svar bla bla bla som jag hamnar i jobbig process så behöver inte dom jobba.
På slutet jag har raderat appen eftersom det inget att ha.

Min rekommendation att inte rekommenderar appen.

19 februari 2026

Uprofessionel selskab

Vi havde bestilt en tur fra cph Til Mombai for ca 3 måneder siden , og for en måned siden fik vi besked om at flyet blevet ændre til en time senere , vi fik en tør sandwich om bordet og et glas juice (og ikke mere ) udover det så kunne vi ikke bestil mere på hel turen !
Der vi ankom til Mombai så tog det ca 1 time inden vi fik vores kuffert og det resulterede i at vi mistet det næste fly til Goa så vi blev nødsaget til at vente hel 8 timer til den næste fly ! Der vi langt om længe kom om bordet på den næste fly så var det kun ca 70 % af passagerne som fik et glas vand ,resten incl mig selv og min kone ,vi fik ikke noget vand 😔

27 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel: Brug ikke Ingo´s vaskehaller, det kan koste dig dyrt.

Jeg vaskede min bil i Ingo´s vaskehal i Stege på det korte program for 59,- Kr., det viste sig at blive en dyr fornøjelse, da det efterfølgende kom til at koste mig hele 1399,- Kr. i en værkstedsregning.
Under vaskeprocessen blev min bagrudeviskerarm beskadiget af den roterende børste, der tvang bagrudeviskerarmen bagud med vold, så der blev slået hul i viskerarmen og viskerbladet fløj også langt væk.
Jeg fik at vide, at jeg kunne indgive en skadesanmeldelse med 3 fotos, hvilket jeg gjorde samme dag det skete.
Først 3 uger senere fik jeg et svar og det var bare et simpelt afslag med en hel masse dårlige undskyldninger, hvor de fralægger sig ethvert ansvar for, hvad der foregår i deres egen vaskehal.
Da jeg har fået en høj værkstedsregning efter bilvasken fik jeg at vide i kundeservice, at jeg skam kunne klage over afslaget, hvilket jeg så gjorde, bare for at få det nøjagtige samme afslag igen senere.
Jeg har læst andre anmeldelser, der ligeledes har fået en skade på deres bil i Ingo´s vaskehal, de har fået de selvsamme afslag, så der er ikke meget hjælp at hente i Ingo og deres kundeservice, som man kan ringe til, de vasker bare deres egne hænder og er ligeglade med deres kunder.
Jeg vasker aldrig min bil igen i en Ingo vaskehal, det er simpelt hen for dyrt.

19 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De hævede penge fra mit kort

De hævede penge fra mit kort, og skrev at det blev brugt på benzin... Sjovt når jeg har haft en diesel bil de sidste 8 år...

Jeg har skrevet ind og klaget 2 gange, uden held. Snart 3 uger siden jeg indsende en reklamation, og har intet hørt.

Jeg vil ikke anbefale dem til nogen! Og skal ikke tanke et sted, hvor de pludselig bare tager ens penge, og man umuligt kan få dem igen.

Jeg har slettet både profil og app!
Ellers tak!

14 januari 2026

Skod firma

Har så lige prøvet som mange andre før mig, har prøvet, de spærrer 1000 kr, når man skal tanke , og de 1000 kr har de så fortsat reserveret og ringer man til kundeservice, får man en medarbejder, man overhovedet ikke kan forstå, dog så meget , at de siger det er min bank som reserver pengene og ikke dem, ringede til min bank, og det var altså ikke dem, der holder på pengene..ringede til kundeservice igen og fik samme uforståelige kvinde, der igen sagde at de ikke havde lavet nogen fejl😡😡 bruger aldrig det skod firma igen

15 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres spilleapp er simpelthen ikke til…

Deres spilleapp er simpelthen ikke til at bruge
Oplever flere gange at jeg starter et spil så er spillet låst intet sker må slukke telefonen og starte op igen
Så er det spilforsøg brugt
Så hver gang jeg optjener 10 spilforsøg kan jeg bruge 7
Dårlig stil

16 december 2025

Faktura afgift

Havde ikke brugt mit Ingo kort i længere tid, tankede derefter og modtog en faktura pr post med en pæn Faktura afgift på 45kr
De har alle mine oplysninger, hvis de havde kontaktet mig pr mail om mit tidligere betalingskort var udløbet. Men nej, det slutter så her! Sidste gang der bliver tanket på deres stationer!

26 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skod firma at finde hjælp hos

Skod firma at finde hjælp hos, spærret konto, da grænsen er nået med 48 koner over beløb. Det har de gjort 2 gange nu. Betaler altid faktura. Og kundeservice er ikke en hjælp tværtimod.

24 september 2025

Dårlig service

Gælder deres vaskehaller til bil
Har 2 gange vaskede bil i deres vaskehaller i streg begge gange er bilen ikke ren der er skidt på sider jord og vejstøv bagklap stadig meget støv på
Ringer til Inge og de siger jeg skal lave en klagesag via deres hjemmeside
Med billeder af bil tidspunkt og meget mere
Ca 10 dage sener får jeg bare et standard svar med døde fluer ikke altid kan vaskes af
Alså de havde ikke læst eller set det de bad om
Så OK kun kr 89 +min tid spild
Dårlig service vask bil andre steder

10 juli 2025

Vildledende reklame for Ingo kort

Bestilte kortet via reklame og ville gerne have 1 l pr 50 liters tankning. Firmaet oplyser så, ved klage over manglende godtgørelse, at det kun er hvis man har appen og har tilmeldt kortet man kan få rabatten. De kan godt automatisk hæve pengene men ikke holde styr på ens forbrug.

6 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres tank kort er det værste omgang…

Deres tank kort er det værste omgang diarre. Da det er Kreditbaseret (ifølge deres egen kundeservice). Så korte virkere ikke imellem den ca 20 i måneden og til omkring den 1. Flot 33% af månden virker det ikke. Lad vær med af spild jeres tid med dette uprofessiole firma.

1 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brug en anden tankstation.

Brug en anden tankstation.
Blev hældt ud over med benzin fordi deres automatstop ikke virkede. De vælger ikke at svare på min klage. Jeg havde billeder og kvittering.
Boykott virksomheden, standarden høre ikke til her.

2 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.