1. Theewinkel

Welkom in de wondere wereld van thee! In je Kop geeft theeproeverijen voor gezellige mensen en bedrijven. Niks achteroverleunen en luisteren maar hop, aan de bak en zelf spelen met water, weegschaaltjes, timers, gaiwans en teamakers. Niet geknoeid? Dan ben je veel te voorzichtig! In je Kop geeft workshops voor mensen die meer over thee willen weten en speciale thema's. Bijvoorbeeld iced tea, kruidenmelanges of een specifieke theesoort. Zet je zintuigen aan. Omdat thee en eten heel goed samengaan, krijg je bij een workshop vaak ook diverse kleine fooditems om te proeven. Zodat je kunt ervaren wat een combinatie met tea & food doet. Soms krijg je er een droge mond van of ontstaat er juist een mooie nieuwe smaak.

4,3

Uitstekend

Een mooie introductie in de theewereld.

Ik wist totaal niet wat ik als ferfent koffiedrinker kon verwachten. Eugenie wist met een boeiend verhaal ons wegwijs te maken in de theewereld en een waterval van smaken te laten ervaren die in combinatie met kleine snackjes keer op keer verrasten.

Het was een zeer aangename kennismaking met de theesoorten en de rooibos laat ik voortaan liggen. Nu nog een goede thermometer en zeefje kopen

Bedankt!
Alex en Mike

21 september 2024

Lekker samen slurpen (en genieten)!

Een enthousiaste leerzame middag! Met recht een bomvol programma, waarin je alles te weten komt over verschillende soorten thee en hoe je deze het best kunt combineren, met jawel: eten (en gerechten). Leerzaam, laagdrempelig, maar vooral een dikke aanrader!

Dankjewel Eugenie voor je enthousiasme en gezelligheid.

21 september 2024

Antwoord van In je Kop

Hi Veerle, leuk om te lezen en graag gedaan! Fijn dat je het ook laagdrempelig vond. Vind ik belangrijk. Want daarmee hoop ik dat je thuis ook sneller mooie, pure, losse thee zet.

Een heerlijke ervaring

Een heerlijke ervaring op een mooie zondagmiddag. Ik ben weer heel veel te weten gekomen over thee, bijvoorbeeld over het zelf maken van heerlijke ijsthee, en dat alles op een heel rustige en gezellige manier. Ook de begeleidende zoetigheden en (onverwachte) hartige hapjes en kaas dragen bij aan een geweldige ervaring. Wat mij betreft echt een aanrader.

Antwoord van In je Kop

Hallo Angela, dank je wel voor deze mooie review! Hier doe ik het voor. Ik hoop dat je door niet alledaagse combinaties straks ook terugdenkt: "Hé, hier had ook thee bij gekund!". Zou leuk zijn maar hoeft niet hoor :-)

Meer over de bijzondere wereld rondom thee

Het was een hele leuke, leerzame en gezellige workshop, diverse soorten thee op verschillende manieren gezet en bijpassende hapjes geproefd. Eugenie, dank je wel voor je enthousiaste verhaal!

29 augustus 2024

Antwoord van In je Kop

Hi Linda, graag gedaan. Mijn doel is om te laten zien dat je thuis ook op eenvoudige wijze goede, mooie thee kunt zetten zonder gedoe (en dat er meer gerechten bij passen dan je dacht!). Hopelijk is dat gelukt.

Leuke en leerzame workshop over thee

Eugenie geeft duidelijk uitleg over de hoofdsoorten thee die er zijn, de manieren om ze het beste tot hun recht te laten komen (temperatuur van het water, opschenkmethode, combi met eten, snacks en zoetigheid). En dat alles op een heerlijke zen-manier. Ik vind dit oprecht een aanrader om samen met een vriendenclub te doen, of met (ex)collega's! Maar ook via open inschrijving, want er komen alleen maar leuke en thee-geïnteresseerde mensen op deze workshop af.
Ik vond het een fijne belevenis!

Antwoord van In je Kop

Harriët, dank voor het delen van je ervaring over de theeworkshop! Mogelijk kijk je vanaf nu met andere ogen naar dat zakje of losse thee. Bij voorbaat mijn excuses :-)

Tea-experience, leuk, lekker en leerzaam.

Ik wist niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij een tea-workshop maar wat een leuke ervaring hebben we opgedaan. Eugenie gaf niet alleen wetenswaardigheden over de plant thee maar ook hoe je thee het best kunt zetten, kunt drinken (warm en koud) en kunt combineren met andere smaken (ja, zelfs met franse kaas). Met recht draagt ze dan ook de titel tea-sommellier. Leuk om zo'n workshop te doen met vrienden/vriendinnen maar ook als teamuitje met collega's is dit heel leuk, lekker en leerzaam.

Antwoord van In je Kop

Leuk om te lezen dat je de workshop een leuke ervaring vond, Peggy. Dank je wel daarvoor. Geniet van je volgende kopje thee!

Erg leuk workshop

Erg leuk intro in de wereld van de thee gehad. Eugenie weet erg veel en kan haar enthousiasme goed overbrengen. Super leuk om de thee te proeven in combinatie met o.a. chocolade, nootjes, olijven en kaas.

17 augustus 2024

Antwoord van In je Kop

Leuk om te horen, Christiaan. En leuk dat jullie erbij waren en lekker veel vragen stelden.
Keep calm and drink tea!