Lees wat reviewers zeggen
Jeg synes det er for lite blekk i samtlige beholdere.Med de prisene burde det være minst dobbelt så mye blekk.Antallet kopierte sider,som er beskrevet,stemmer ikke.Jeg synes det er beklagelig at min k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte Samsung original CMYK tonerkassetter på mandag 5.12. På torsdag 8.12 kunne jeg hente dem på posten. Alle eskene var forseglet med alle 3D klistremerker på plass, så dette var original toner s... Toon meer
Rask levering av originale Canon-patroner til en veldig god pris. Dessverre måtte jeg returnere pakken med en gang (min feil) og da fikk jeg kjapp og hyggelig hjelp fra kundeservice for detaljene rund... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Norges billigste blekkpatroner. Hos inky.no finner du et stort utvalg av blekkpatroner av bra kvalitet til lave priser.
Contactgegevens
Zweden
- inky.no
Heeft 73% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God kundeservice
Bestilte deres egne blekkpatroner til min HP skriver. Disse viste seg desverre å ikke virke, ble forklart at HP stadig kommer med oppdateringer for å gjøre slike kopipatroner ubrukelige. Men de har veldig god kundeservice og fikk pengene tilbake og kan kjøpe ny patron. Denne gangen blir det orginal.
Rask levering
Rask levering.
Rask levering av produkt fin til bake…
Rask levering av produkt fin til bake melding
Kommer til å anbefale dere til venner og kjente
Rask og effektiv levering!
For sen ordrebehandling
Hei! Bestilte blekk 25.03. På ordre bekreftes levering 1-2 dager. 31.03. får vi beskjed om at varene er klare for sending. Det er 6 dager og ikke 1-2. Dette er dessverre for dårlig.
Montere list under hylle
Montere list under hylle. Litt for sterkt hvitt lys. Skulle valgt varm hvit farge.
Alt var bra 😊
Enkelt å handle
Enkelt å handle. Enkelt å betale - så er det bare å vente et par dager så er det i postkassen. Enkelt og greit
Veldig rask levering
Veldig rask levering! Fra før av fungerer Inky's eget blekk også bra på min Canon skriver.
Jeg kjøpte (med VIPPS) en Housegard…
Jeg kjøpte (med VIPPS) en Housegard CA108 22 februar, men har ikke motatt noen bekreftelse eller info om forventet leveringstid. Det er for dårlig!

Antwoord van Inky
Easy to navigate website
Easy to navigate website. Inky brand ink cartridges worked perfectly with my printer. Relatively fast shipping. Highly recommend.
Enkelt, rask levering
Enkelt å finne riktig produkt, og praktisk med anbefalte alternativer. Prisgunstig. Rask levering.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.