Banner for INSKAL

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte ett armband som kom lite vilse mejlade kundservice fick svar efter en dag och de skickade ett nytt direkt . Frågade om jag får båda armband skulle jag skicka tillbaka ena ? Nej jag fick beh... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans men det gick inte att beställa som företag, Skrev jag företagsnamn så stannade hela beställningen.. ingen info om det här var eu-inköp eller ej... ocn ny när jag ska lämna betyg så står... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag fick aldrig paketet jag beställde. På något vis hamnade det i Norge och skickades tillslut tillbaka till avsändaren. Men det har nog mer att göra med Brings än Inskal. Vid det laget hade det tagit... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fick hem mina varor i utlovad tid, dock med den ena varan skadad vid leverans. Efter snabb och smidig chatt med supporten var en ny beställd och påväg utan kostnad. Fantastisk service med bra bemötand... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Computers en accessoires winkel
  4. Elektronicawinkel
  5. Hifi-winkel
  6. Internetwinkel

Geschreven door het bedrijf

På INSKAL hittar du tusentals olika produkter från alla populära märken av smartphones, surfplattor, laptops och smartwatches på marknaden. Vi har ett mycket brett utbud av de största internationella varumärkena såväl som våra egna varumärken.

INSKAL

Geschreven door het bedrijf

INSKAL levererar direkt till den adress du önskar, vanligtvis inom några vardagar efter att vi har tagit emot din beställning.
Sortiment
Hos INSKAL hittar du tusentals olika produkter från alla populära märken som finns på marknaden. Vi har ett mycket brett sortiment av de största internationella märkena och våra egna märken. – på INSKAL finns helt enkelt något för alla!
Enkel och säker betalning
Hos INSKAL kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Betalning kan ske med betalkort. Efter att du har gjort din beställning håller vi dig informerad om den aktuella beställningen och leveransstatusen.
Mejl och Telefon
Mejl: support@inskal.se Telefon: +46 40 606 08 94 (Kl. 09.00–12.00 och 13.00–17.30 på vardagar)

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tog längre tid än väntat att få…

Tog längre tid än väntat att få leveransen. När jag följde spårning var det tyst i flera dagar utan att veta vad som hände. Mobilskalet är jag väldigt nöjd med däremot!

7 april 2026

Hej Ann,

Tack för din recension – och vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än förväntat.

Vi förstår att det är frustrerande när spårningen står stilla i flera dagar utan uppdatering. Det är inte den upplevelse vi vill ge, och i sådana fall vill vi gärna hjälpa till att undersöka vad som har hänt.

Du är alltid välkommen att kontakta oss i dessa situationer, så att vi snabbt kan följa upp på leveransen och hitta en lösning.

Vad bra att höra att du är nöjd med mobilskalet – det uppskattar vi verkligen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VILL VARNA ALLA NYA BESÖKARE FÖR DESSA…

VILL VARNA ALLA NYA BESÖKARE FÖR DESSA BEDRAGARE !

VÅR FAMILJ HADE BESTÄLLT VÅRT FÖRSTA KÖP SOM NYA KUNDER OCH INVÄNTADE PÅ VÅR LEVERANS I FLERA DAGAR SOM ALLDRIG SKICKADES UT FRÅN FÖRETAGET. VI KONTAKTADE SEDAN FÖRETAGET FÖR ATT FÅ HJÄLP MED EN REKLAMATIONÅTERBETALNINGSPROCCES PÅ VÅR SAKNADE ORDER SOM FÖRETAGET MEDVETET IGNORERADE I FLERA DAGAR FÖR ATT FÖRSÖKA IGNORERA ATT ÅTGÄRDA KOSTNADEN FÖR FELET DOM ANSVARAR FÖR OCJ EFTER VI INSÅG ATT DETTA FÖRETAGET VAR KORRUPTA BEDRAGARE OCH VI KLARGJORDE ATT VI BÅDE SKULLE POLISANMÄLA DERAS BUTIK OCH RAPPOTERA KÖPET VIA VÅRT BANKKONTOR SÅ VALDE DOM ATT SVARA 20 MAIL SENARE OCH HADE NERVERNA ATT FÖRSÖKA INTYGA FÖR OSS SOM DRABBADE KUNDER ATT VI ENDAST KUNDE VÄLJA MELLAN EN BUTIKS KUPONG ELLER ETT NYTT UTSKICK AV PRODUKTEN MEN KUNDE EJ FÅ VÅRA PENGAR TILLBAKA OCH SJÄLVKLART NEKADE VI BUTIKENS BEDRÄGERI FÖRSÖK ATT UTNYTTJA VÅRA RÄTTIGHETER SOM DRABBADE KUNDER OCH INFORMERADE BUTIKEN ATT VI ENDAST ACCEPTERAR EN FULL ÅTERBETALNING OCH INGET ANNAT . BUTIKEN HAR NU IGNORERAT ATT ÅTERBETALA OSS I ÖVER 2VECKOR OCH ÄR NU BÅDE POLISANMÄLDA OCH RAPPORTERADE FÖR BEDRÄGERI HOS BANKEN OCH BUTIKEN KOMMER HÄNGAS UT FÖR ALLMÄNHETEN AKTIVT OM VILKA OLAGLIGA METODER DOM ANDVÄNDER MOT SINA DRABBADE KUNDER I KÖPHANTERING NÄR FEL INTRÄFFAT . BUTIKEN KOMMER HÄNGAS UT PP SOCIALA MEDIER SÅ ALLA ÄR FULLT INFORMERADE ATT INTE HANDLA FRÅN DENNA BEDRÄGERI BUTIK OCH UTSATTAS AV DERAS KORRUPTA VÄGAR ATT UTNYTTJA SINA KUNDER FÖR EGEN FÖRETAGSVINST

9 april 2026

Paketet kom 5 dagar för sent

Paketet kom 5 dagar för sent, och var skadat.
När jag frågade om det på mejl medan jag väntade avfärdade de det med att det bara var en dag försenat, då de dels räkande fel, och dels inte räknade helgdagar. Sen dröjde det ytterligare en dag mer än de sa.
Mobilfodralet jag köpt var visserligen billigt men ändå sämre än jag väntat mig, och i skärmglaskittet med två skärmglas var ett skadat.

4 april 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skadat telefonskal vid leverans...

Beställde ett telefonskal till min nya mobil. Plasten är tydlig böjd direkt ur kartongen men butiken hävdar att det inte verkar vara nåt fel på den, fast jag skickat in flera bilder.

10 april 2026

Antwoord van INSKAL

Tack för din recension – och vi beklagar verkligen att detta är din upplevelse.

Det du beskriver låter som ett fel på produkten, och det är självklart inte som det ska vara. Vi håller just nu på att titta närmare på ärendet för att förstå vad som har hänt.

Vi hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse och hitta en bra lösning så snabbt som möjligt. Du är också varmt välkommen att kontakta oss direkt, så hjälper vi dig vidare med en gång.

Hej Jonas,

Tack för din recension – och vi beklagar verkligen om din leverans har tagit längre tid än förväntat.

Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge, och vi förstår att det är frustrerande när en beställning dröjer. I de flesta fall levereras våra paket snabbt, så det du beskriver tyder på att något inte har gått som det ska under transporten.

Kontakta oss gärna direkt så att vi kan undersöka din beställning mer i detalj och snabbt hitta en lösning som ger dig en bättre upplevelse.

Fick mitt fodral

Fick mitt fodral. Inga konstigheter.

31 maart 2026

Hej Erica,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att du har fått ditt fodral och att allt har fungerat utan problem. Samtidigt blir vi lite nyfikna över att det blev 3 stjärnor, när din upplevelse i övrigt verkar ha varit som förväntat.

Vi strävar alltid efter att ge en så bra upplevelse som möjligt – både när det gäller leverans, produkt och service. Om det är något som inte helt levde upp till dina förväntningar, eller något vi kunde ha gjort bättre, skulle vi verkligen
uppskatta om du vill dela det med oss.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss, så att vi kan ta till oss din feedback och fortsätta förbättra oss.

Vänliga hälsningar
SUPPORT - INSKAL.SE

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Långsam leverans

Beställde skal till telefonen som skulle komma i torsdags. Nu, lördag, står det fortfarande hos leverantören att de väntar på att få paketet.

11 april 2026

Hej Einar,

Tack för din recension.

Vi är ledsna att höra att du ännu inte har mottagit din beställning som förväntat – vi förstår att det kan vara frustrerande.

Vi vill gärna hjälpa dig att undersöka ärendet närmare och följa upp med transportören. För att kunna göra det behöver vi ditt ordernummer, som vi tyvärr inte har mottagit ännu.

Vi hoppas att paketet har kommit fram till dig nu. Om så inte är fallet är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, som alltid finns redo att hjälpa dig vidare och undersöka ärendet.

Vänliga hälsningar Support INSKAL.SE

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.