Onlangs 2 lampen aangeschaft en ontvangen. Bij ingebruikneming bleek, na diverse raadpleging van gebruiksaanwijzing, een lamp ern defect te hebben. Na één mailtje werd dit kordaat opgepakt.... Toon meer
De geleverde stitch werkte niet, zat in een gewoon plastic zak dus vermoedelijk daardoor beschadigd. Ondertussen al reeds 4 mails hiervoor gestuurd, foto's doorgestuurd, formulier voor retour want w... Toon meer
Eigenlijk zou ik nul sterren willen geven. Het geleverde product : een hondentrapje voor aan de zetel van 102 euro, leek in de verste verte nog niet op de foto van het beloofde product. Kwaliteit nul,... Toon meer
Wij hadden een bad kussen besteld bij Inspecteur Gadget, deze is netjes aangekomen in Nederland. Echter verzuimde DHL om dit pakket juist af te leveren bij ons. De klantenservice van Inspecteur Gadget... Toon meer
Inspecteurgadget.nl is een meer dan een e-commercebedrijf. Wij zijn een merk speciaal voor de hippe en drukke mens. Wij willen door middel van onze producten jouw dagelijkse leven gemakkelijker en plezieriger maken. Alles voor een glimlach! Daarom hebben wij bij Inspecteurgadget.nl de beste trends voor je verzameld. Gadgets, fashion en accessoires - alles op één handige plek.
Nederland
- inspecteurgadget.nl
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb wel betaald maar tot heden niks…
Ik heb wel betaald maar tot heden niks ontvangen. Verdient zelfs geen ster wat triest is dit

Antwoord van Inspecteur Gadget
Goede service, alles in goede orde ontvangen en tevreden over de producten.
Top service
Top service! Lamp werd snel geleverd. Alleen ging hij na eerste keer aanzetten niet meer uit.. gemeld met filmpje als bewijs en er werd direct een nieuwe opgestuurd.
Fijne ervaring
Prettige service en communicatie, als in vragen had kreeg ik snel antwoord op mijn mails. Fijne ervaring!
Slechte customer service
6 wandlampjes besteld. 1 stuk. Moest een video maken waarin te zien is dat het Iran niet werkt. Zou een nieuwe opgestuurd krijgen. 4 reminder e-mails. Nooit meer iets van gehoord. :(

LET OP! OPLICHTING!!
LET OP!! Oplichting!
Niet bestellen. Ik heb in december 2023 twee lampjes besteld en niet ontvangen. Helaas wel betaald.
Op mijn mail krijg ik geen antwoord meer.
Wie heeft nog meer deze ervaring? Ik wil alle klachten gaan bundelen en er een zaak van maken als ik niet binnen één week een oplossing heb.

Goede service.
Na mailen dat ik ze niet had ontvangen, meteen een reactie terug met zelfs de bezorgtijd erbij.
Had het gemist ,dus retour gegaan.
Heb ze netjes na de mail alsnog ontvangen.
Top!
Gewoon 100% tevreden.
Ik heb 2 lampjes besteld waarvan 1 niet…
Ik heb 2 lampjes besteld waarvan 1 niet naar behoren brandt!
Dit aangegeven en zou een nieuwe lamp ontvangen
Tot op heden geen reactie 🤷♀️
Dit is geen correcte afhandeling

Antwoord van Inspecteur Gadget
De eerste zending is verkeerd gegaan.
De eerste zending is verkeerd gegaan.
Na een mail van mijn kant kreeg ik een mail terug en binnen een week werd de lamp als nog bezorgt.
Nette zending en een perfecte leeslamp.
Ik ben er erg blij mee.
Snelle en correcte levering.
Goed contact en bereid mijn klacht…
Goed contact en bereid mijn klacht serieus te nemen. Ook communicatielijn open gehouden tot oplossing.
Halverwege december 2023 besteld
Halverwege december 2023 besteld, tot heden (eind feb) nog niets ontvangen. Eerst wel reactie en later niet meer.

Antwoord van Inspecteur Gadget
Lees eerst retourproces voordat je bestelt
Lees eerst retourproces voordat je bestelt. Het duurde even voordat de bestelling binnen was, op zich geen probleem en hierover had ik een mail ontvangen.
Het product leek kleiner dan verwacht, dus wilde ik het retoursturen. Wat veel moeite kostte, na steeds dagen tussen de mails, kreeg ik eerst een voorstel om de order te houden en met korting iets anders te bestellen. (wat ik niet wilde, ik stuur het niet voor niets retour) Daarna moet je foto's aanleveren, moet het goed gekeurd worden, steeds opnieuw informatie aanleveren, die ik bij de retourmelding al in een formulier had geplaatst. Uiteindelijk mocht het retour (op eigen kosten, dus lees die retourprocedure goed) en ontving ik mijn geld retour. Heel omslachtig en voor mij een les, de volgende keer beter lezen en dan dus niet bestellen ;)
Op 19 nov lampjes besteld, nog niks ontvangen
Op 19 nov lampjes besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Een paar keer mails gestuurd maar telkens een antwoord: het komt, of we verzamelen eerst meerdere pakketten etc.
Klantenservice is alleen via mail bereikbaar. Daar reageren ze soms op.
Slechte service tot nu toe en slechte bereikbaarheid.
Ondanks reactie op dit schrijven dat ze direct gereageerd hebben, heb ik nog niks ontvangen en niks gehoord!
20 feb: Dit laatste moet ik corrigeren. Mail was in spam terEcht gekomen. Nu nog kijken of ik eindelijk iets bezorgd ga krijgen na 3 maanden……..
26 feb: Na mooie beloften nu alweer 6 dagen geen reactie. Het schiet niet erg op. Mijn geloof in klantgedachte gaat hier wel verloren.
28 feb. Track en trace bericht gekregen. Mijn lampjes worden vanuit China verstuurd. Kan wel wat dagen duren……..
29 feb. Tot mijn verrassing zijn ze vandaag bezorgd! Na 3,5 maand dus.
Bou

Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen, erg slechte communicatie. Ik wacht na meerdere weken nog steeds op mijn bestelling danwel krediet. 19-2 UPDATE: ik heb op jullie eigen mail geantwoord, al meerdere keren. Ook contactformulier ingevuld. Nogmaals het verzoek mijn geld te crediteren bij Klarna omdat ik na meerdere weken nog steeds niks ontvangen heb.

order 24058
Ik heb eindelijk de 2 lampjes ontvangen via post Nl. Spijtig dat het via colis privé niet aangekomen is. Heb al ondervonden dat er altijd problemen zijn met colis privé.