Kjempe flott butikk
Kjempe flott butikk og super kundeservice
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kjempe flott butikk og super kundeservice
Var uheldig og fikk tilsendt feil produkt, sendte Mail på lørdag og fikk svar på mandag. Allerede dagen etterpå var det rette produktet i postkassa, super håndtering av kundeservice👍🏼
Rask levering og flotte produkter
Bestilte masse julegaver og noen ting til meg selv. Alt kom i posten to virkedager senere, veldig fornøyd med produktene.
Jeg bestilte en del varer herifra. Varene kom etter få dager, kjempebra. Uheldigvis var ene varen ødelagt. Jeg tok kontakt med kundeservice via mail, fikk svar med en gang å samme dag var ny vare allerede på tur i posten. Veldi bra kundeservice og har ingenting negativt og si.
Svært rask levering (bestilte på helligdag i påsken og hadde produktene i min postkasse torsdag etter påske) og kjempefine produkter :)
Jeg ser forrige anmelders vurdering. Tror jeg baserte meg på Facebooks vurderinger for å tørre og bestille. Fikk det jeg skulle. Var litt dyr levering så klart. Kjøpte et mummikort, konvolutten var revet opp som ikke var bra, men ellers var det greit. Er litt redd etter å ha lest forrige anmelders vurdering, men husk leser, forbrukerrådet kan hjelpe deg og man ha reklamasjonsrett.
Sender ikke med alle varer i bestillingen, og nekter å svare når jeg tar kontakt. Helt tydelig at dette er en useriøs aktør som ikke rydder opp etter seg når de gjør feil.
Om du ikke er villig til å ta sjansen på at ordren går bra på første forsøk så hold deg lang unna!
Bestilte varer 31.12.20, fikk varene 06.01.21. Greit det, men det manglet en vare. Sendt e-post om manglende vare med spørsmål om den ble etterlevert eller refundert 06.01.21, fikk tilsendt den samme «bestillingen er fullført» 07.01.21, som jeg mottok 05.01.21. Sendte en ny e-post 10.01.21, og fikk igjen den samme «bestillingen er fullført» 13.01.21. Sendte igjen en ny e-post 14.01.21, og har ikke fått svar denne gangen heller.
Alltids skuffende med aktører som ikke rydder opp når de gjør feil. Sier veldig mye om verdigrunnlaget til bedriften.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.