Helt ny kunde , så har ikke allverdens å tilbakemelde enda , men for meg var det viktig bl.a med god innskuddsrente, ( og medlem bankenes sikringsfond selvsagt ) ellers ser det ut fungere greit så lan... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Høyt forsikring pris fordi det er 3 år forsikring for første betaling og høyt etablering pris. Min refinalseringslån fra 380 000 NOK plus 3 år forsikring 25 000 NOK plus etablering pris 13 000 NOK b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er meget fornøyd grunnet god service i sentralbordet hyggelig kunde rådgivere, Rimelige vilkår og et Kort man kan bruke over alt Hva mer enn det kan man forlange av et mektig selskap som jeg ha... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Veldig behjelpelige, vi fant bra løsning for oss, hvis man ser bort fra «1 min vurdering» som betyr ingenting egentlig alt gikk som smurt etter levering av alle ønsket dok til dem. Anbefales og vi bru... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Instabank is a Nordic challenger bank, established as a fully digital bank in 2016. We were founded with a clear purpose: to simplify banking by combining modern technology with a personal and responsible approach. We are a small, agile, and action-oriented organisation with a strong focus on innovation and customer experience. Everyone at Instabank is dedicated to improving the way banking is done—for both retail and corporate customers. We believe in challenging established norms and finding smarter, more efficient ways to deliver financial services.
Contactgegevens
Drammensveien 175, 0277, Oslo, Noorwegen
- 21 51 93 00
- kundesenter@instabank.no
- instabank.no
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rask ekspedering av lån med gode…
Rask ekspedering av lån med gode betingelser. Helt perfekt
Har brukt Instabank i omtrent åtte…
Har brukt Instabank i omtrent åtte måneder nå, hovedsakelig for forbrukslån og sparekonto. Applikasjonen fungerer stort sett bra, men har opplevd noen tekniske problemer med innlogging ved et par anledninger. Kundeservice var hyggelige når jeg ringte, men ventetiden var ganske lang. Godt at de tilbyr konkurransedyktige renter på sparekontoen sammenlignet med andre banker. Lånesøknaden gikk overraskende raskt gjennom, fikk svar samme dag faktisk. Det som irriterer meg litt er at de sender ganske mange markedsføringseposler selv om jeg har prøvd å melde meg av. Nettbanken er oversiktlig og lett å navigere, det må jeg gi dem. Savner flere fysiske kontorer i nærheten, men forstår at det er en nettbank. Alt i alt en ok opplevelse, men det finnes definitivt rom for forbedringer på enkelte områder.
Opprettelse av konto var enkel og raske.
De var positive og hjalp meg i en…
De var positive og hjalp meg i en vanskelig situasjon.
Litt uvant at BankID må til ved hver…
Litt uvant at BankID må til ved hver innlogging. Det blir spurt om biometri men det funker ikke.
Lavere rente enn de fleste
Kun brukt nettbank uten kontakt.
Raskt tilbakemeldinger
Super
Also ich kann auch nur bestätigen das die Kreditkarte super ist. Klar sie hat hohe Zinsen aber man kann es doch in kleinen Raten zahlen. Andere Banken sind da nicht so einfach.
Ich finde Insta einfach klasse.
Hoffe limit wird bald erhöht.
Weiterso Insta!!!!
Banken er enkel å bruke
Banken er enkel å bruke, gode betingelser og høy innskuddsrente.
Enkel og greit å registrere seg.
Enkelt og greit å registrere seg.
Hadde og markedets beste rente som var avgjørende for meg.
Begrenset erfaring
Jeg har bare opprettet konti i banken, så ingen bred erfaring. Men det jeg har erfaring med har vært veldig greit, raskt og effektivt.
God respons og så fikk jeg det jeg var…
God respons og så fikk jeg det jeg var ute etter.
Meget kunde vennlig
Hei. Ved første kontakt var den kun positivt, men det ble byttet på Kundebehandler,da ble leieinntekter osv satt ved tvil.Men totalt meget fornøyd
Bank will keine Gutverdiener
Die Bank will keine Gutverdiener als Kunden,es werden hauptsächlich Geringverdiener angenommen. Das hat auch einen guten Grund,wenn man gut Verdient könnte man sein Minus auf der Karte aufeinmal ausgleichen und genau das will die Bank garnicht. Da das Minus ab dem ersten Tag verzinst wird,bringen Geringverdiener viel mehr über die Zinsen ein,da sie den Betrag nicht aufeinmal ausgleichen können. In der heutigen Zeit nennt man so etwas Wirtschaftliche Kundenabzocke und nichts anderes macht diese Instabank mit ihren Kunden. Mal muß sich sonst mal fragen warum man bei einem Nettogehalt von 4800 Euro ohne negative Schufa und ohne überzogenes Konto 2 mal abgelehnt wird. Böse ist wer da böses denkt. Aber solange es noch dumme Kunden gibt die das nicht sehen und verstehen,wird auch die Instabank einfach haben und weiter auf Kundenfang gehen. Man sollte mal den Verbraucherschutz informieren,auf solche Abzocker Banken sollte man ein Auge haben,die treiben ihre Kunden mit Zinsen in den Ruin.
Enkelt å bruke og virket som en trygg…
Enkelt å bruke og virket som en trygg opplevelse. Forsto at det som var litt anderledes var av sikkerhetsgrunner og det føltes godt
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.