Slechte kwaliteit
Verzet meerdere keren afspraken. Hij had de opdracht van ons gekregen omdat we kleine ondernemers willen steunen. In dit geval hebben we daar echt spijt van. Meneer zou bij ons een wandcontactdoos omhoog plaatsen net als de lichtschakelaar ernaast en een stukje verder op op de muur een nieuwe wandcontactdoos plaatsen. Meneer heeft geen gaten zaag gebruikt gezien de enorme gaten welke hij gemaakt heeft. De sleuf die hij moest frezen is ook zeer slordig gedaan. Alle wcd-en zitten los en het was allemaal te laag geplaatst. Hij kon dus terug komen en nogmaals bezig. Vervolgens bleek de lichtschakelaar het niet te doen. En op mijn vraag of hij alles niet vast moest zetten was zijn antwoord: " nee dat doet de stukadoor wel". De perilex aansluiting heeft hij wel goed gedaan, had echter ook flink wat voeten in aarde. Inmiddels van een bevriende electricien te horen gekregen dat alles overnieuw kan, omdat er verkeerde dozen gebruikt zijn, de kabels bloot liggen en niet goed aangesloten zijn. Bedankt, dit was eens maar nooit weer.