Op Internet het pakket gekocht, omdat een oude licentie aangaf dat ik een nieuwe Office moest installeren. Binnen 10 seconden de codes per e-mail. Je registreert jezelf eerst en daarna heb ik in de h... Toon meer
Helemaal tevreden met de software die ik kocht. Na de bestelling direct een mail met activeringscode.
Mijn dank voor de goede en snelle service, de licentiesleutel was gemakkelijk te gebruiken en de programma's werken perfect, ben hartstikke blij met deze aankoop, en heb dit ondertussen al aan menig... Toon meer
Heel goede en snelle levering De handleiding erbij is handig; alleen werd ik onzeker over het woord Productcode daarin. In de mail stond namelijk Activeringscode. Wist even niet dat dat het zelfde w... Toon meer
Verkoop van Trainingen en installatiehulp voor Digitale Software
Gemakkelijk en snel alles digitaal…
Gemakkelijk en snel alles digitaal geregeld. Verwijderen van nieuwere (verlopen) huurversie kostte wat nadenkwerk maar ging eigenlijk toch wel eenvoudig. Installeren en activeren van de software zonder problemen.
Al met al goede keuze geweest.
Prima site
Na betaling meteen de link en kun je downloaden. Daarna eigenlijk meteen te gebruiken.
Simpel en snel aan de slag...
Simpel en snel aan de slag...
Gewoon downloaden, code invoeren en klaar.
Snel en gemakkelijk
Handig en keurige prijzen
Dit is gewoon een prachtige mogelijkheid om legaal de software te verkrijgen die je gewoon nodig heb.
Deze pakketten op een andere manier kopen is veel duurder.
Prima service
Registratie Office 2016 Pro werkt perfect
Registratie van Office 2016 Pro werkt perfect, aanrader
Ik heb het office pakket besteld en…
Ik heb het office pakket besteld en werkt super. Duidelijke uitleg en makkelijk te installeren.
Direct geleverd
Na betaling direct licentiecode ontvangen zoals toegezegd.
Werkt super
Werkt super, installatie ging ook erg makkelijk! Zeer tevreden!!!!
Top levering van software!
Snel, gemakkelijk en goedkoop prima software gekocht. Duidelijke instructies hoe te installeren, met een paar minuten kan je al aan de gang!
Het activeren ging bij mij niet…
Het activeren ging bij mij niet helemaal vanzelf,
Maar is uiteindelijk wel gelukt.
Had alles wel snel binnen toppie.
De licentiecode was er al voordat ik…
De licentiecode was er al voordat ik het scherm van de bestelling had kunnen afsluiten.
En zelfs deze computer analfabeet is het gelukt om office goed werkend te krijgen. In een half uurtje.
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, goede service en gelijk gebruik klaar!
Prima voordelige oplossing voor het…
Prima voordelige oplossing voor het installeren van word.
Snel en erg voordelig
Snel, voordelig en overzichtelijk software geleverd. Ik ben nog niet goedkoper tegen gekomen.
100% tevreden
Office 2016 Professional aangeschaft voor een prima prijs. Binnen twee tellen de code ontvangen en alles geïnstalleerd. Alle onderdelen werken 100% dus hier een tevreden klant!
Ik heb voor een goede prijs het juiste…
Ik heb voor een goede prijs het juiste product ontvangen op een snelle manier (binnen 1 minuut). Geen poespas, makkelijk betalen en een goed resultaat
snelle levering
snelle levering, goede aanwijzingen voor het installeren, werkte gelijk zonder problemen