Insula Partner Reviews

1. Consultant

Insula Partner is een specialist in emigratie en investeringen die Nederlandse, Belgische, Duitse en internationale klanten ondersteunt bij het investeren in Italië, met een specifieke focus op het mediterrane eiland Sardinië.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Betrokken, deskundig en betrouwbaar

Ik heb Insula Partner ingeschakeld voor antwoorden op onze emigratieplannen en ben er superblij mee. Ze luisteren goed, zoeken alles uit en komen terug met een duidelijke strategie. Daarbij geven ze ook nog handige tips. Alles wordt op een duidelijke en professionele manier uitgelegd. Echt een zeer positieve ervaring!

22 december 2025

Goede communicatie

Goede communicatie, vertellen wat ze doen voor jou. En eventuele vervolgstappen worden altijd gewaardeerd. Vriendelijk en oprecht.

10 december 2025

Antwoord van Insula Partner

Dank je wel, Alex! Fijn om te horen dat je onze communicatie als duidelijk en transparant ervaart. We vinden het belangrijk om altijd helder te zijn over wat we doen en welke vervolgstappen er zijn. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Gabriele – Insula Partner

Emigratie naar Sardinie? Insula Partners geeft geweldige hulp!

Wij hadden Insula Partners ingeschakeld voor belastingvragen mbt na onze emigratie en vragen mbt het opstarten van een kleine onderneming in de toekomst.
Gabriele heeft een goed netwerk en sprak met een fiscalist voor ons. Tussendoor hield hij ons regelmatig op de hoogte, erg fijn. Toen het uiteindelijke memo toch nog wat vragen opriep, kregen we (na opnieuw contact metd efiscalist) uitgebreid antwoord waar we echt verder mee konden. Zeker na de laatste verduidelijking en puntjes op de 1 in het online eindgesprek. Ook fijn dat we tzt de mogelijkheid krijgen om goede financiele specialisten in te schakelen uit zijn netwerk.

Pluspunten: geweldige communicatie, snelheid van reageren, groot netwerk op/voor Sardinie. (niet alleen voor fiscale zaken trouwens, ook voor relocation in het algemeen en meer).

Wij zijn blij met de info die we hebben ontvangen en kunnen weer verder. En mocht het in de toekomst nodig of handig zijn, dan nemen we zeker weer contact op voor andere vragen. (Dit was overigens onze 2e 'hulp' vraag, bij de eerste bleef het bij het intakegesprek en mailverkeer met was goede adviezen).

10 november 2025

Antwoord van Insula Partner

Dank je wel, Miranda, voor deze mooie review en voor het vertrouwen dat jullie ons opnieuw hebben gegeven. Fijn om te horen dat de communicatie en het contact met de fiscalist jullie echt verder hebben geholpen. We staan ook in de toekomst graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groet, Gabriele – Insula Partner

We hebben een goede ervaring gehad met…

We hebben een goede ervaring gehad met Insula Partners. Gabriele en Hannah reageren snel, verdiepen zich in je wensen, denken mee en zijn bereid om een extra stap te zetten als dat nodig is. Aanbevolen!

22 oktober 2025

Antwoord van Insula Partner

Hartelijk dank voor jullie mooie woorden! Het was een plezier om met jullie samen te werken en we zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met onze ondersteuning. We staan altijd klaar om mee te denken en te helpen waar nodig. Veel succes met de volgende stappen, en jullie zijn altijd welkom om opnieuw contact op te nemen! Met vriendelijke groet, Gabriele – Insula Partner

Heel vriendelijk en super behulpzaam

Heel vriendelijk en super behulpzaam. Denken heel goed mee. En blijven naar oplossingen zoeken. Toppie

2 oktober 2025

Antwoord van Insula Partner

Dank je wel, Jolanda, voor je mooie woorden en de positieve review! We zijn heel blij te horen dat je onze aanpak en betrokkenheid waardeert. We doen altijd ons best om mee te denken en samen de beste oplossingen te vinden. Hartelijke groet, Gabriele – Insula Partner

Deskundig en betrokken

Garbiele is sympathiek, deskundig, betrokken en snel. Hij verdiept zich echt in je wensen, leert je snel kennen en geeft goede tips. Hele prettige en nuttige samenwerking.

22 september 2025

Antwoord van Insula Partner

Dank je wel, Pascal, voor je mooie woorden. Het was een plezier om je te ondersteunen en ik ben blij dat je de samenwerking als prettig en nuttig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Gabriele – Insula Partner

Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)