Een perfecte ICT-partner
En als bedrijfsleider, én als bestuurder van de Koninklijke Kring Mars & Mercurius vzw, verantwoordelijk voor ICT, de website en de Cloud-toepassingen, doe ik tot mijn zeer grote tevredenheid, reeds jaren beroep op de diensten van Internetdesigner.be.
Naast zijn jarenlange ervaring, zijn deskundigheid in zijn vakgebied en zijn uiterst professionele ingesteldheid, zijn het vooral de volgende assets, die ik in onze samenwerking erg apprecieer:
Up-to-date:
Internetdesigner.be maakt er een erezaak van de razendsnelle evoluties in zijn business op de voet te volgen. Hij heeft permanent de vinger aan de snel kloppende IT-pols en maakt er zaak van deze kennis aan te wenden in het voordeel van zijn klanten.
Flexibiliteit:
Voor ons als vereniging, die uitsluitend met vrijwilligers werkt, is het een enorm voordeel dat Internetdesigner.be buiten de klassieke werkuren, flexibel beschikbaar is.
Klantgedrevenheid:
De eerste bekommernis van Internetdesigner.be is de beste oplossing voor zijn klant! Hij laat dit duidelijk primeren op zijn persoonlijke en zakelijke belangen.
Betrouwbaarheid en Eerlijkheid:
De gedetailleerde afrekeningen zijn steeds correct in overeenstemming met geleverde prestaties. De enige “fouten” waarop ik hem heb kunnen betrappen, zijn uitgevoerde prestaties, waarvoor wij een rekening verwachten, maar waarvan Internetdesigner.be oordeelt dat deze niet ten laste van zijn klant mogen zijn en dus niet in rekening brengt.
Toegevoegde waarde:
Internetdesigner.be is geen loutere uitvoerder: hij denkt mee met ons!
Wanneer wij hem een probleem voorleggen zal hij hiervoor de beste oplossing voorstellen, zelfs al stemt deze niet meteen overeen met onze voorstellen. Hij slaagt er in op deze wijze de optimale oplossing voor een probleem te realiseren.
Affordability:
Voor een vereniging zonder winstoogmerk, met per definitie beperkte middelen, zijn de diensten van Internetdesigner.be erg betaalbaar. En dit komt niet alleen door de tarieven die hij hanteert, maar ook door het feit dat hij elke opdracht als een uitdaging beschouwt. Hij neemt het uit te voeren studiewerk, bij voorbeeld voor een minder courante toepassing, zelf ten laste. Internetdesigner.be zoekt ook steeds een oplossing, die voor de kleinste kost de beste oplossing biedt.
Tot slot:
Internetdesigner.be is voor mij de geknipte partner voor al ons website-, database- en cloud-projecten.
Felix Vanheukelom.
SAP Certified Business Consultant