Heb andere vergelijkingssites geprobeerd, maar krijg hier toch de beste aanbiedingen. Op internet en TV en op energie. Maak al jaren gebruik van deze site om ieder jaar opnieuw te kijken waar ik voord... Toon meer

Duidelijke info. Het vergelijken is m.n. heel gemakkelijk omdat je de kortingen etc. per aanbieder niet zelf terug hoeft te rekenen naar een gemiddelde maandprijs over de looptijd, dat doet Internette... Toon meer

Gewoon goed en altijd overzichtelijk en vaak leuke cashback acties. Transparant en no fuss.

1. Prijsvergelijkingswebsite
  2. Internetaanbieder
  3. Internetprovider
  4. Telefoon- en internetdienst

Op Internetten.nl vergelijk je eenvoudig internetproviders. Zo zie je direct hoeveel geld je kunt besparen. Bij de meeste internetabonnementen kun je direct via Internetten.nl van provider overstappen. Internetten.nl is van de makers van Gaslicht.com, bestaat ruim 25 jaar en is volledig onafhankelijk.

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Internetten.nl heeft een fout gemaakt…

Internetten.nl heeft een fout gemaakt bij het doorgeven van de contractduur naar de internet provider. In mijn geval 2 jaar ipv 1 jaar. Aanspassen was niet mogelijk, alleen opzeggen en een wachttijd van 5 werkdagen voor aanvraag van een nieuw abonnement.

28 mei 2025

Beste J. R.,

Bedankt voor je review!

Er is inderdaad iets misgegaan met het doorgeven van de contractduur. Het wijzigen van de aanvraag bij de betreffende provider is helaas alleen mogelijk door de oorspronkelijke aanvraag eerst op te zeggen en deze vervolgens, na vijf werkdagen, opnieuw in te dienen. Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan!

Heb je inmiddels een nieuwe aanvraag via ons ingediend? Stuur dan een e-mail naar cashback@internetten.nl met het bestelnummer van zowel de oude als de nieuwe aanvraag. Dan zorgen wij ervoor dat je een extra voordeel ontvangt op je nieuwe aanvraag.

Als je nog andere vragen hebt kan je ons bereiken via info@internetten.nl en 088 - 9001775.

goed kijken!

goed kijken!
staat dat je 40 cashback krijgt, ga je het afnemen staat er 10. niet helemaal correct.
tevens is het verschil van dag tot dag soms 30-40 op jaarbasis.

30 april 2025

Beste Dério,

Bedankt voor je review!

Door een systeemfout is er bij de aanmelding een onjuist cashbackbedrag van €10,00 weergegeven in plaats van €40,00. Dit hebben we inmiddels gecorrigeerd, zodat je de juiste cashback van €40,00 ontvangt.

Providers kunnen op elk moment hun aanbiedingen wijzigen. Hierdoor kan het voorkomen dat een aanbieding vandaag voordeliger is dan gisteren, of andersom.

We hopen dat je je review wilt herzien. Als je nog vragen hebt kan je ons bereiken via info@internetten.nl en 088 - 9001775.

Robert, Team Internetten.nl

Gaat niet vanzelf goed...

Bij eerdere overstap was er een totaal foutief adres doorgegeven aan de nieuwe provider, waardoor de overstap is mislukt.
Geleerde les: ALLES zelf controleren

18 februari 2025

Beste Maarten,

Bedankt voor je review!

Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan. We zien dat je inmiddels al een nieuwe overstap hebt aangevraagd, bedankt voor het vertrouwen! We hebben je een e-mail gestuurd met informatie over een aanvulling op de aanmelding.

Snel geregeld geregeld

Ik heb eerder laten weten dat de aanvraag van een cashback wel wat soepeler kaan. Dat blijft staan. Echter na de aanvraag loopt het verdere proces erg soepel, en staat het geld snel op de rekening.

28 februari 2025

"BLACK FRIDAY" in het eerste overzicht…

"BLACK FRIDAY" in het eerste overzicht een aanbieding met scherpe prijs, blijkt dat deze niet werkelijk is. Na het invoeren van je postcode komt pas de werkelijke prijs. Conclusie opbouw website anders geen mooie fake prijzen tonen en starten met het vragen naar je postcode vooraf die nepprijzen getoont gaan worden. Typisch to good to be True consument lokken.

29 november 2024

Beste Hans-Jorg,

Bedankt voor je review!

Op Internetten.nl tonen we een top-5 met de voordeligste aanbiedingen van het moment. Hierbij is het goed om te weten dat de aanbiedingen van een provider per adres kunnen verschillen. Dit wordt door de providers zelfs bepaald en hangt onder andere af van het netwerk dat zij gebruiken voor het leveren van internet.

Het kan daardoor voorkomen dat een aanbieding van provider X, die in de top-5 staat, op jouw adres niet leverbaar is. Er kan dan wel een andere, duurdere aanbieding van provider X beschikbaar zijn op jouw adres. Zodra je een postcode en huisnummer invult en de vergelijkingsresultaten opvraagt, tonen we alle pakketten die op jouw adres leverbaar zijn, gesorteerd op prijs.

Internetten.nl: Vergelijk LANG NIET alle internetproviders

Om uit te zoeken wat de meest aantrekkelijke glasvezelprovider was op mijn adres, heb ik internetten.nl geprobeerd. Maar helaas kreeg ik alleen aanbiedingen te zien van Odido, terwijl ik zeker weet dat Delta, Online.nl en Caiway ook glasvezel internet aanbieden op mijn adres.
Contact opgenomen met de klantenservice, maar krijg als reactie dat Caiway en Delta in hun systeem "niet kan worden besteld", en dus "niet in ons aanbod" zit. Dus vergelijken kan alleen maar tussen partijen waar zij geld aan kunnen verdienen. Lekker dan!
/edit: Typo

9 augustus 2024

Beste,

Bedankt voor je review!

Als onafhankelijke vergelijker proberen we een zo’n breed mogelijk aanbod te tonen, gesorteerd op prijs. Dit betekent dat we zowel providers tonen waarbij je rechtstreeks via onze site kunt aanmelden, als providers waarbij je niet rechtstreeks via onze site kunt aanmelden. Dit doen we om onze bezoekers altijd het complete beeld te kunnen laten zien.

Delta, Caiway en Online.nl zijn providers die wij tonen op Internetten.nl. Waarom deze providers niet zijn getoond tijdens jouw vergelijking, is dan ook vreemd en lastig om nu te reproduceren. Als je nog vragen hebt helpen we je graag verder. Je kunt je ons bereiken via info@internetten.nl en 088 - 9001775.

Robert, Team Internetten.nl

Ik heb een glasvezel aansluiting…

Ik heb een glasvezel aansluiting geregeld bij internetten.nl Dit omdat zij op hun site aangeven dat het een afsluiting is voor een jaar (met automatische verlenging) tegen een bepaald maandtarief. Zij reken ook uit wat het het eerste jaar gaat kosten! Na lang wachten (4 maanden) heb ik uiteindelijk mijn aansluiting, blijkt de provider z'n tarief te hebben opgehoogd en moet ik meer gaan betalen per maand. Toen ik internetten.nl hier op wees melde ze mij dat dat mag en dat dat in de kleine lettertjes staat. Dus ze doen een prijs aanbieding maar garantie tot de deur.

2 februari 2024