Når melkeskummeren kom (tok noen dager uten livstegn fra sender), så var opplevelsen veldig god! Godt, varmt og kraftig melkeskum til kaffen og noe som også er viktig: Det er lett å holde beholderen r... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg var ute etter en god blender og bestilte blenderen en fredag, som ble levert påfølgende mandag. Har allerede benyttet den mange ganger. Den er kraftig og støynivået er derfor noe høyt, men ikke hø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Veldig bra kundeservice, fikk rask oppdatering før jeg selv visste at pakken var forsinket og de svarte raskt på alle mine spørsmål. Stavmikseren virker veldig bra og stødig, litt tyngre base enn m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dette er den beste blenderen jeg har hatt; det første jeg laget var blåbær smoothie. Dette er første gang alle frø er helt pulverisert og smooth. Gleder meg til å lage min første tomatsuppe i den. U... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
INTRONI utvikler teknologi som kombinerer ytelse, brukervennlighet og design i ett. Vi skaper løsninger som forenkler hverdagen, ser bra ut og føles intuitive fra første stund. Vi utvikler teknologi som kombinerer høy ytelse, lang driftstid og smarte funksjoner. Målet er å forenkle hverdagen og gi deg en mer brukervennlig og effektiv opplevelse, uansett hva du bruker produktene til. Vårt kundeserviceteam er klare til å hjelpe deg – før, under og etter kjøpet. Vi prater norsk og er tilgjengelig på telefon og e-post mellom 08-20 hver dag.
Contactgegevens
Rathkes gate 14 A, 0558, Oslo, Noorwegen
- 22 25 22 55
- kontakt@introni.no
- introni.no
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Superfornøyd med blenderen
Nå har jeg brukt blenderen jeg kjøpte en stund. Helt fantastisk! Jeg bruker den hver dag til smoothie, men jar også brukt den til suppe. Perfekt resultat! Lett å rengjøre! I tro i har en utrolig tilstedeværende kundeservice!

Antwoord van INTRONI
Veldig enkel å bruke og varmes opp…
Veldig enkel å bruke og varmes opp raskt. Fjerner skrukker effektivt og er et godt alternativ til strykejern. Anbefales!

Fantastisk 👍
Fantastisk maskin 👍beste blenderen jeg har hatt

En veldig sterk blender
Denne blenderen er jo blant de aller beste på markedet. Den tar store porsjoner og er veldig kraftig. Jeg er svært fornøyd med kjøpet.

Rask levering
Rask levering, produkt som forventet. Men kundeservice var aller best - tipp topp😊👍

Enormt god kundeservice
Enormt god kundeservice. Utrolig raske å svare; noen ganger minutter eller bare timer, og det i disse travle juletider. Svarte til og med etter midnatt!
Besvarte alle mine spørsmål og ga meg tryggheten jeg trengte i kjøpsprosessen. Jeg hadde nylig brent meg ved kjøp på internett med falske nettsider og var rimelig skeptisk.
Dette virker seriøst og veldig bra. Skal ta i bruk stavmikseren som har fått best-i-test, og ser fram til det. Gir en ny anmeldelse av produktet når jeg har lært det å kjenne.

Antwoord van INTRONI
Har ikke prøvd varen ennå
Har ikke prøvd varen ennå.
Rask levering og god informasjon underveis.

Kjøpte en stavmikser
Kjøpte en stavmikser, kom utrolig hurtig. Så viste det at kone også hadde kjøpt en slik. Retur måtte gjøres, viste seg å være like effektiv.
Nå venter jeg på å få kjøpesummen i retur.

Kraftig damp = hurtig jobb
Kraftig damp = hurtig jobb, lett å holde, passende pris og fin å se på!

Antwoord van INTRONI
Ser ut som et flott produkt
Ser ut som et flott produkt, Lucera™ Håndholdt Steamer. Fornøyd med første opplevelsen. Rask levering

Varene kom raskt
Varene kom raskt, fikk også veldig raskt svar da jeg sendte mail ang. Mangel i forsendelsen. Kjøpte tre stk steamere .

Meget god service
Meget god service, langt utover forventet. Meget bra produkt. Enig i at dette er prisvinner i år.

Ikke la deg lure!
Introni bruker “best i test”-påstander fra Dinguide.no i markedsføringen sin. Når man sjekker nettstedet selv, oppdager man fort at produkter fra Introni/Curli (AldriMett AS) alltid havner på førsteplass i testene der og at det er Introni selv som kjører annonser til "testen". Det kan hvem som helst gå inn og se.
For min del fremstår dette langt mer som intern selvpromotering enn som uavhengige forbrukertester. Det bygger i hvert fall ikke særlig tillit, og gjorde meg veldig skeptisk til både prosessen og anbefalingene.
Hvis du vurderer et produkt herfra: gjør deg selv en tjeneste og sjekk andre, uavhengige kilder før du bestemmer deg.

Flott produkt, rask levering
Veldig kjapp levering, og god hjelp fra kundeservice. Topp service. Såvidt testet steameren, og den virker veldig bra.

Rask leveranse
Rask leveranse. Det manglet et lokk, men jeg regner med at det kommer. Har bare brukt hakkeren, og den fungerte utmerket.

Antwoord van INTRONI
Jeg bestilte en Easymix fra Introni og…
Jeg bestilte en Easymix fra Introni og er veldig fornøyd med hele opplevelsen. Bestillingen gikk raskt og enkelt, og varen kom tidligere enn forventet. Stavmikseren føles solid, har god kraft og fungerer akkurat slik den skal – både til supper, sauser og smoothies. Den er også overraskende stillegående og har litt tyngde. Det liker jeg godt på kjøkkenverktøy..

Antwoord van INTRONI
10/10 veldig bra produkt og rask god…
10/10 veldig bra produkt og rask god service. Anbefaler

Super fornøyd
Det var veldig enkelt å bestille og fikk hele tiden oppdatering av forsendelsen. Rask levering.

At varen er bra
Rask levering -
og godt fornøyd
har kun prøvd den
på et par bluser enda..

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.