ION8 Reviews 2.028

4,5

1. Winkel in modeaccessoires

Leak proof water bottles, BPA free & spill proof drinks bottles, sports water bottles and leak proof travel mugs. Every bottle has certain core values that makes it an Ion8 . Sealed, simple, secure, safe, spill free, stylish, sustainable and smell fresh. We won't compromise. That's what makes us different.

4,5

Uitstekend

2K reviews

Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord

Lekkende bekers

3 bekers gekocht. Eigenlijk amper gebruikt omdat ik minder vaak een beker mee nam onderweg dan vooraf gedacht. Nu we ze wel nodig hebben, sinds mijn dochter eind augustus is gestart op school, erachter gekomen dat een beker lekt. Voor een bedrijf dat duurzame bekers promoot, die een leven mee kunnen, niet de kwaliteit die je verwacht. Ook pretenderen ze niet akkoord te gaan met een compromis. Mooie beloftes, maar die maken ze helaas niet waar.
De klantenservice schiet hier in ontzettend te kort vind ik. Jammer voor zo’n groot bedrijf. Ik heb de beker aan veel mensen aangeraden, zowel in mijn vriendenkring als online. Ik zal dit nu nooit meer doen en iedereen waarschuwen voor de lekkende bekers en slechte klantenservice.

21-10 UPDATE; wederom contact opgenomen zoals ze hieronder gevraagd hebben. Zou een vervangende beker krijgen. Zijn inmiddels 20 dagen verder en heb geen beker en er wordt ook niet gereageerd op mijn mails.

12-11 UPDATE: Na een tweede review werd ik wéér verzocht contact op te nemen. Uiteindelijk nu een nieuwe beker gekregen. Fijn dat het toch opgelost kon worden. Jammer dat het zoveel moeite heeft gekost.

25 september 2025

Hi Anne,

Thank you for sharing your experience, we’re really sorry to hear about the leaking bottle and that our service hasn’t met your expectations. We completely understand how frustrating this must have been, especially after recommending our bottles to others. Please accept our sincere apologies.

If you could reach out to us directly via the contact form on our website or by emailing helpsupport@aydya.co.uk - our team will do their best to get this sorted for you as quickly as possible.

We truly value your feedback, as it helps us improve both our products and service, and we hope we’ll have the chance to restore your confidence in us.

Best wishes,

Snelle en goede service

Snelle en goede service met dank aan Kirsty. Mijn fles lekte en al snel was duidelijk dat er een rubbertje ontbrak. Kirsty heeft meteen een nieuwe gestuurd. Ook kreeg ik informatie via de mail omdat de rubbertjes vernieuwd zijn en de link voor als ik in de toekomst de rubbers zou willen vervangen. Erg fijn

18 juli 2025

Hi Carla,

Thank you so much for your kind review! We're thrilled to hear that you enjoyed your experience with us, and it truly means a lot to know that our efforts made a difference. Your feedback encourages us to keep delivering the best service possible, and we’re grateful to have customers like you.

Thanks once again for taking the time to share your thoughts!

Warm regards,
Kirsty

1 goed, 3 weggegooid

1 gekocht voor het sporten, perfect lekt niet.
Voor de kids 3 kleinere modellen, alle 3 lekken in de rugtas

18 december 2024

Hoi Astrid,

Bedankt voor je feedback — fijn om te horen dat de sportfles perfect werkt!

Voor de kleinere flessen lijkt het erop dat de deksels of afdichtingen niet goed zitten, waardoor ze kunnen lekken. Neem alsjeblieft contact met ons op via het contactformulier op onze website met je bestelgegevens, dan helpen we je graag om de deksels te controleren en waar nodig te vervangen.

Daarnaast zijn reserve-deksels ook beschikbaar voor aankoop, zodat je snel een oplossing hebt als dat nodig is.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten hoe het gaat, en hopen dat we de kinderflessen net zo goed kunnen laten functioneren als je sportfles.

Warme groeten,
Shaista

3x ion8 via amazon besteld

3x ion8 via amazon besteld, bij 1 van de flessen zaten niet de siliconendopjes in de dop.(kan gebeuren) Zoon 1 kwam uit school, zijn dop was kapot. Het kleine klopje aan de dop was afgebroken, jammer. Maar gelukkig kun je nieuwe losse doppen bestellen. Zoon 2 kwam een paar weken later uit school, ook een kapotte dop! Toevallig precies het zelfde als zijn broer. Drinken blijft wel lekker koel in de bekers. maar ik ga toch weer kijken voor een ander soort beker.

6 januari 2025

Hi Lotte,

Thank you for taking the time to leave us a review on your experience with us and our bottles. I am really sorry to hear you have experienced some issues. Of course, this should not be happening.

I would love to look into these issues further for you. Would you mind emailing me on ap@aydya.co.uk, with some photos of your broken bottles and your dated proof of purchase?

Thanks in advance and apologies again for the issues you have experienced.

Alice
ION8 Support

Reviews in alle talen tonen. (2.028 reviews)