Onverwachts een Iphone 13 pro besteld bij verlengen abbo. Echter werd deze sneller geleverd dan verwacht. Wilde gelijk een catalyst hoes en edge to edge screenprotector. Ze hadden ze op voorraad, echt... Toon meer
I_PHONE HOES NA 2 MAANDEN EN 1/2 NOG ALTIJD NIET GELEVERD
Ik heb een -hoes besteld voor mijn I-phone 13 op 23/01/2026 welke zogezegd voorradig was en nu 15/04/2026 nog altijd niets ontvangen ook geen melding dat het pas later zou komen ik vermoed dat ze het nooit gaan leveren noch mijn geld terugsturen!!!!
Hoesje is nooit gekomen en geen…
Hoesje is nooit gekomen en geen antwoord van klantenservice gehad.
Wacht nog steeds op mijn geld sinds…
Wacht nog steeds op mijn geld sinds december
Hele fijne ervaring met deze webshop
Hele fijne ervaring met deze webshop. De verzending was binnen 24 uur. Er is een track and tracé gedeeld en de verzending was gratis. Het artikel had een technisch probleem, toen ik belde werd er gelijk opgenomen en is er een passende oplossing geboden. Ik zou deze website iedereen aanraden, maar nadat ik de reviews op Trustpilot had gelezen, had ik weinig hoop. Maar ik ben enorm verrast en mega tevreden.
14 dagen geleden
14 dagen geleden, hoesje besteld, nog niks ontvangen. Lees op de reviews dat er producten pas na 3/4 weken geleverd worden. Als ze een bestelling binnen krijgen word dit waarschijnlijk besteld bij temu. De orderbevestiging en factuur is het enige wat snel geleverd word.
Bestel maar beter bij een ander bedrijf dat wel uit voorraad kan leveren of bestel gewoon op temu.
Perfecte service
Perfecte service, eerst gebeld of produkt op voorraad was. 1 minuut voor sluitingstijd besteld, volgende dag binnen zoals beloofd. Prima bereikbaar en goede prijs. Bedankt Gijs!
Case besteld voor een Iphone
Case besteld voor een Iphone. Zou binnen 2 werkdagen bezorgd worden. Nu al 3 weken aan het wachten. Er wordt niet gereageerd op mails en telefoonnummer vd site bestaat niet.
Update: case na ruim 4 weken ontvangen. Van goede kwaliteit.
Beste Gijs
Beste Gijs, Joep,
Volgend op ons aangenaam gesprek van gisteren heb ik reeds vanmiddag het nieuwe hoesje mogen ontvangen.
Vooreerst het hoesje past perfect.
Graag wil ik u hartelijk danken voor de snelle opvolging van mijn mail, de aangeboden oplossing alsook de verkregen regeling.
Ik zal hier toekomstgericht zeker aan denken bij een volgende nood voor enige ‘case’ voor mijn toestellen, ook zal ik mijn vriendenkring mijn prettige ervaring met u delen.
Uiteraard zal ik mijn positieve bevindingen posten in de reviews. 👍
Nogmaals bedankt en verder nog veel succes gewenst.
Een ster is teveel
Horlogebantje besteld, snel geleverd wel verkeerde gekregen. Waardeloos. Hier niet bestellen.
Hoes besteld voor IPhone 14
Hoes besteld voor IPhone 14. Bezorging binnen een dag maarja de hoes past niet. Waardeloos. Retour sturen voor eigen rekening. Klotezooi 😖 koop hier nooit meer!!
Geweldige webshop voor alle Apple accessoires
Al vele malen Apple accessoires besteld bij iPhone-Cases.nl. Iedere keer was de prijs top, de levering snel, de producten van goede kwaliteit, en bij enkele problemen de klantenservice ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Mijn ervaring bij iPhone-Cases.nl is dus niks minder dan uitstekend!
Beste IPhone Cases.nl
Beste IPhone Cases.nl
€6,95,- vragen om iets terug te sturen vindt ik ronduit schandalig.
Ik raad dus iedereen af om zaken met jullie te doen.
Gefeliciteerd met je negatieve reclame campagne
Uitstekende garantie bij versleten Ofterbox-hoes
Mijn Otterbox-hoesje was na 4 jaar gebruik versleten. Otterbox garandeert een levensduur van 7 jaar. Via Iphone Cases.nl - het bedrijf waar ik het hoesje online had besteld - kreeg ik binnen 2 dagen een splinternieuwe Otterbox-hoes ter vervanging.
Geweldige service!
Ook fijn dat 2Hills Ecommerce (het bedrijf achter Iphone Cases.nl) telefonisch perfect bereikbaar is en snel reageert op verzoeken via de mail.
Bedroevend slecht
Op 14 juli een hoesje besteld en op 6 augustus helaas nog niets ontvangen.
Je verwacht op zijn minst een reactie op moment dat een bestelling uitblijft. Maar ik heb nog niets, geen hoesje, geen geld en geen communicatie waar het blijft.
Camera bumper te laag
Snel geleverd, prima hoesje voor de prijs alleen is de camera bumper aan de achterkant wat laag waardoor hij net niet beschermd is
13 pro siliconen blauw
Eerst wantrouwen of deze site wel…
Eerst wantrouwen of deze site wel betrouwbaar was,. Maar toch even gebeld en ook het nummer klopte zoals op de website. Vriendelijke meneer gesproken.
Bleek daf mijn bestelde hoesje niet meer gemaakt werd,dus hebben ze mij een alternatief aangeboden(deze was ook de helft goedkoper) en “as we speak” komt ie vandaag ook binnen. Dus toch een goede revieuw voor deze site👍🏻
Is betrouwbaar
Goede hoes en snel geleverd
Goede hoes, snel geleverd en geen problemen.
Top bedrijf
Nadat ik het verkeerde hoesje heb gekregen hierover gebeld. Dit is super opgelost. De volgende dag heb ik het juiste hoesje ontvangen. Overal worden fouten gemaakt maar dit is top opgelost.👍
Zeer tevreden!
Ik verschiet van alle slechte recencies...
Ik heb een iphone case besteld, ben ik zeer tevreden van. Zéér snelle levering. Ik vroeg per mail naar een factuur die ik de dag erop al in mijn inbox had. Hartelijk bedankt voor de goede service!
Bestel niet op deze site!
Bij het plaatsen van de bestelling was het product op voorraad, bij de bevestiging van de bestelling geen melding ontvangen dat het product toch niet op voorraad zou zijn. Na 2 dagen niks vernomen te hebben zelf gaan kijken op de site om vast te stellen dat de levertijd 5 tot 8 werkdagen zal duren.
Na 6 werkdagen contact opgenomen met de klantendienst, geen reactie mogen ontvangen, noch een mail met een uitleg of bevestiging van verzending.
Telefoonnummer dat vermeld staat op de site bestaat ook niet. Deze site is niet te vertrouwen.