Binnen een week was mijn telefoonhoesje al stuk. Na een mail te hebben gestuurd, werd mijn klacht absoluut niet serieus genomen. Uiteindelijk pas na heel veel moeite en heen en weer gemail mijn geld t... Toon meer
Op zoek naar een voordelige smartphone terecht gekomen op iPhone2day.nl. In één oogopslag kan je makkelijk zien welke telefoon voor jou geschikt is en deze is gemakkelijk te bestellen. Betaling via... Toon meer
Hoesje besteld op 3 maart, vooruit betaald en nog steeds niets ontvangen,ik ben teleurgesteld over het feit dat mij iets wordt beloofd dat niet waargemaakt kan worden.
een negen,ik had een artikel aangeschaft wat niet voldeed op mijn iphone,1 telefoontje naar iphone2day en een retourformulier werd mij toe gemaild. het enige wat ik nu nog moest doen was een co... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Pieter Goedkoopweg 22, 2031EL, Haarlem, Nederland
Het bestellen ging goed. Ze hebben ook keuze in hoesjes voor een iphone 3 gs.
Dat zie je niet meer in de winkels.
Duidelijke email ontvangen.
Snelle bezorging.
Duidelijke website, eenvoudige betaling en snelle levering
Het bestellen ging super gemakkelijk en mijn hoesje had ik snel in huis.
De aflevering was op tijd en volgens afspraak, maar de kwaliteit van het product kon beter zijn.
Had een hardcase besteld voor mijn iphone 4s, hoesje was bij aankomst al gebarsten aan een zijkant. Daarnaast dacht ik dat het hoesje zwart was, maar was doorzichtig zwart, erg lelijk.

Antwoord van iPhone2Day.nl
Defect ter beoordeling voorgelegd. Aangezien het binnen de garantietermijn viel, oude opgestuurd en had na twee dagen al de nieuwe in huis.
Wat ik heb besteld was goed alleen heb ik geen screen protector folie voor de achterkant van me iPhone 5 erbij gekregen wel een hoesje en voor screenprotector. Enige min puntje verder prima!
Bestelling gedaan. Andere dag al in huis.
Geweldig
Je wordt via de mail snel geïnformeerd wat de stand van levering is. Ben zeer tevreden en zal zeker weer bij Iphone2day.nl bestellen.
Ik bestel een iphone hoes. Prima beschrijving en weet je, nog geen 24 uur na de bestelling heb ik deze al thuis. De beschrijving van dit hesje klopt. Geen poespas, gewoon zoals het is.
De snelle bezorging ervaar ik als zeer fijn!
Erg tevreden. Had een iPhone hoesje besteld en had deze 1 dag later al in de bus. Duidelijke site met veel mogelijkheden betreffende levering en betaling. Ook na de aankoop krijg je info over waar en wanneer je pakket wordt afgeleverd. Aanrader.
Makkelijk te bestellen.
Binnen de beschreven levertijd was mijn Iphone 5 bezorgt.
Netjes verpakt.
Bij een defecte laad kabel werd meteen zonder enige opmerking een nieuwe kabel opgestuurd.
conclusie: prijs kwaliteit verhouding echt een topper!!
Ga zo weer in zee met dit bedrijf
Prima site alleen is even zoeken hoe je het snelst meerdere cartridges tegelijk mot bestellen.