IQ Living Reviews 192

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min säng köpt hos Kungsängen för några år sedan har varit bra. Jag har fått problem med min ländrygg, som gör att jag är stel och har ont på morgonen. Men nu efter några veckor har det onda blivit mi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min soffa känns som helt ny igen! Jag är otroligt nöjd med produkten. Det enda jag önskar är att det fanns möjlighet att specialbeställa mått, exempelvis för hörnsoffor. Jag beställde två stycken, men... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

köpte detta soffdynestöd till hörnet på vår två år gamla hörnsoffa där dynan hade börjat säcka ihop och behövde extra stöd. Produkten fungerade alldeles utmärkt och gjorde stor skillnad direkt. Hörnet... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag fick ont i ryggen av min säng så testa jag köpa säng inlägg och Tycker att det vart bättre har inte ont så ofta längre det jag tycker man kan för bättra är att det är lite prassel om inläggen och... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouwwinkel

Over IQ Living

Geschreven door het bedrijf

Smarta lösningar för ett enklare hem

IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.

• Snabb leverans från Sverige
  • 60 dagar öppet köp
  • Tusentals nöjda kunder
  • Skandinavisk kvalitet

Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.

IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.

Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dom funkar mycket bra är super nöjd

20 november 2025

Hej Bernt!
Stort tack för din fina återkoppling!
Vad roligt att höra att produkterna funkar så bra och att du är supernöjd.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse – varmt välkommen tillbaka!

Fin kvalitet

Den som jag beställde håller vad ni lovar . Underlag för soffa gjorde att det kändes mycket bättre att sitta iden
snäällaaa gör bara enklare bedömnin utan koder etc

7 november 2025

Antwoord van IQ Living

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är verkligen glada att höra att underlaget till soffan levde upp till dina förväntningar och gjorde sittandet ännu bekvämare.

Tack för ditt förtroende – varmt välkommen tillbaka!

Kundtjänst

Soffan blev mycket stadigare

Soffan blev mycket stadigare. Som jag önskade.

14 november 2025

Hej Anneli!
Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att soffan blev mycket stadigare och blev precis som du önskade.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vidare hjälp!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skönt att soffan kändes högre och…

Skönt att soffan kändes högre och hårdare
Har en 3 sits och 2 sitsig som inte behövdes bytas ut men var lite nersuttna men nu blev som nya

5 november 2025

Hej Yvonne!
Underbart att höra att sofforna känns som nya igen! Att kunna återställa komforten utan att behöva köpa nytt är både smart och hållbart. Stort tack för ditt omdöme och för att du valde oss!

Det var vårat andra köp

Det var vårat andra köp, vilket tyder på att vi är jättenöjda med produkten och leveransen.

30 oktober 2025

Hej Göran!

Tusen tack för att ni valt att handla hos oss igen! Det betyder mycket att höra att ni är så nöjda med produkten och leveransen.
Vi ser fram emot att få hjälpa er fler gånger framöver!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte lameller til min gamle funktion…

Købte lameller til min gamle funktion sofa ,de ligger dobbelt i nedslidt hjørne ,hvad der er godt ,nu kan den gamle 18 årige sofa nogle år endnu 😀Hurtig og god betjening ,de svarer hurtigt på mail 😀Er meget tilfreds 5stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 oktober 2025

Hej Gitte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at de nye lameller har givet din sofa nyt liv – det lyder som en god løsning. Tak for at du deler din oplevelse, og for de pæne ord om vores service.
Du er altid velkommen hos os igen! 😊

De bedste hilsner
IQ Living DK

Produkten fungerar utmärkt

30 oktober 2025

Hej Marie,

Stort tack för din återkoppling!

Vad härligt att höra att produkten fungerar utmärkt och lever upp till dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din erfarenhet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv uppgradering av soffan!

Soffan känns stabil och man sjunker inte längre ner mellan dynorna.
Snabb och bra leverans.
Vi är jätte nöjda!

22 oktober 2025

Hej Carin,

Så roligt att höra att soffan känns bra och att ni är så nöjda!
Tack för att du tog dig tid att dela med dig – vi blir verkligen glada av sådan feedback.

Ha det fint och njut av soffan!

Hälsningar,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra produkt som håller vad den lovar

29 oktober 2025

Hej Anette,

Tack snälla för din kommentar!

Så härligt att höra att du tycker produkten håller vad den lovar. Det är precis vad vi vill uppnå. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och hoppas att du får stor glädje av ditt köp framöver.

Allt gott,

Soffräddaren

Hej Jonathan! Jag fick mail från dig där du ville veta vad jag tycker om produkten.
Är mycket nöjd med ”soffräddaren” och den passade i längd och bredd. Nu kan vi ha kvar soffan några år till. Leveransen var snabb och priset tycker jag motsvarar produktens funktion.

23 oktober 2025

Hej Linda,

Vad roligt att höra att du är nöjd med din ”soffräddare”!

Fantastiskt att den passade så bra och att den gör att ni kan behålla soffan i flera år till – precis det vi hoppades på. Tack också för att du lyfter både leveransen och priset, det uppskattar vi verkligen.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss!

Önskar dig fortsatt glädje av produkten och en fin dag.

Kundservice

Soffan kändes som ny

28 oktober 2025

Hej Mats,

Så härligt att höra att soffan känns som ny igen!

Vi blir verkligen glada att produkten gjort nytta. Tack för att du delade med dig.

Ha en fin dag!

Hälsningar,

Efter en felbeställning mm

Efter en felbeställning mm
Kontaktade jag kundtjänst via mail,
Fick snabbt hjälp och alla mina problem, löstes snabbt och professionellt

25 oktober 2025

Antwoord van IQ Living

Vi är glada över att du är nöjd och delar din upplevelse med oss.
Vad skönt att höra att allt ordnade sig snabbt efter din felbeställning. Ibland blir det lite fel, men vi är glada att vi kunde hjälpa dig så att allt löste sig smidigt.
Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Det betyder mycket!

Hej Birgitta!
Tack så mycket för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att soffstödet fungerar bra och att soffan känns stabil igen, precis som när den var ny. Vi uppskattar också att du nämner den snabba leveransen. Hoppas du fortsätter vara lika nöjd även framöver!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nedsutten soffa blev som ny!

Nedsutten soffa blev som ny!

15 oktober 2025

Antwoord van IQ Living

Stort tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig, och det gläder oss att soffan känns som ny igen.

Smidigt

Smidigt. Beställa hämta sätta i. Toppen tack

23 oktober 2025

Antwoord van IQ Living

Tack så mycket! Vad härligt att höra att allt gick smidigt från beställning till montering. Så kul att du är nöjd, tack själv!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt och tydlig beställningssida och…

Lätt och tydlig beställningssida och snabb leverans. Har bara haft den i några dagar men verkar fungera bra.

16 oktober 2025

Hej Branka!

Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att höra att beställningen gick smidigt och att leveransen kom snabbt fram. Härligt att produkten verkar fungera bra hittills – vi hoppas att du blir fortsatt nöjd även på längre sikt!
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver. 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Soffstödet fungerar som utlovat än så…

Soffstödet fungerar som utlovat än så länge. Jag har bara använt det en vecka. Snabb nog leverans.

Sitsen blir lite stum men det förstod jag redan av info på nätet.

Kartongen var stukad i ena änden vid leverans. Inte så bra frakt alltså. Jag fotade innan öppning för ev reklamation. Det var bra skadat emballage som tur var.

18 oktober 2025

Hej Annika!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att höra att soffstödet fungerar som utlovat och att leveransen gick relativt snabbt.

Att du redan efter en vecka märker en skillnad är positivt, även om vi förstår att känslan kan bli något fastare, precis som vi försöker beskriva tydligt på produktsidan.

Vi beklagar verkligen att kartongen var skadad vid leverans. Det är förstås inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få. Bra att du dokumenterade det direkt – och tack för att du hörde av dig. Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan förbättra både paketering och fraktupplevelse framöver.

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar framöver. Vi finns här för att hjälpa till!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Passade perfekt i alla tre soffor

Passade perfekt i alla tre soffor. Skulle vara tacksamt om storlek large var 2 sektioner längre för nu saknas det en sektionslängd på varje yttersida. Om ni harr lösa sektioner så köper jag gärna 2-3 sektioner.

17 oktober 2025

Hej Christina!
Tack så mycket för din återkoppling – vad roligt att höra att stödet passade perfekt i alla tre sofforna!

Vi uppskattar verkligen din synpunkt om längden på storlek Large. Din feedback är värdefull för oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra produkterna. I dagsläget säljer vi tyvärr inte lösa sektioner separat, men vi tar med oss ditt önskemål och ser över möjligheten att erbjuda detta framöver.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar – vi hjälper gärna till!

Soffan blev som ny

Soffan blev som ny. Är varken 2-eller 3sitsig så jag tog den längre och fick ta ut 2 brädor och då blev den perfekt. Mittkudden var så nersutten så jag fick ha extra dyna ovanpå förut vilket inte kändes särskilt bra men nu är den perfekt att både sitta och ligga i framför tv:n. Är så nöjd

14 oktober 2025

Hej Eva!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det låter verkligen som att du hittade den perfekta lösningen för just din soffa, smart att anpassa längden och ta ut brädor för bästa passform. Så härligt att höra att både sitt- och liggkomforten blev perfekt, och att du slipper den extra dynan nu.

Vi blir jätteglada över att du är så nöjd och hoppas att du får många mysiga stunder framför TV:n i din “nya” soffa!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.