Kære Norbert
Tusind tak for din udførlige anmeldelse - vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele både ros og kritik 🤍
Vi er glade for, at du oplevede vores rammer som flotte, og at din kone havde en bedre behandling. Samtidig er det selvfølgelig ærgerligt, at din egen oplevelse ikke levede op til dine forventninger.
Vi vil dog gerne nuancere et par af dine pointer. Vores behandlere er alle udannet og oplært i vores behandlinger, og selvom ikke alle taler dansk, er de fagligt kvalificerede til at udføre de behandlinger, vi tilbyder.
Derudover er vores full body massage ikke en fast “skabelon”, men en behandling hvor teknikker og fokus kan variere fra behandler til behandler. For nogle vil det opleves som mere flydende end traditionel massage herunder også med inddragelse af ansigt. Vi kan godt se, at det ikke har stemt overens med dine forventninger, og det tager vi med videre i vores kommunikation.
Når det er sagt, er der også flere af de ting, du nævner - som temperatur, afdækning og forstyrrelser under behandlingen - som vi er enige i, bør være bedre. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og det følger vi op på internt.
Vi sætter pris på din ærlighed og på, at du trods oplevelsen har lyst til at besøge os igen - det håber vi, at vi kan leve bedre op til næste gang ✨
De varmeste hilsner
Irelya