Bedrijfsgegevens

2. Haarsalon
  3. Massage-spa
  4. Nagelstudio

Geschreven door het bedrijf

Træd ind i en verden, hvor luksus møder ekspertise, og hvor hver behandling er skabt med omhu og præcision for at fremhæve din naturlige skønhed. Vores eksklusive udvalg omfatter kosmetiske behandlinger, laser hårfjerning, japansk head spa, avanceret hudpleje, massage, frisør og negle - hver oplevelse designet til at give maksimal forkælelse og resultater. Velkommen til et sted, hvor diskretion, kvalitet og sans for detaljer skaber en oplevelse i absolut særklasse - fordi du fortjener intet mindre end det ypperste.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mega god service til…

Mega god service til ansigtsbehandlingens. Jeg fik fornøjelsen af at opleve Yeliz gode ansigtsbehandling. Selve behandlingen var skøn, samtidlig gjorde hun det hyggeligt ift smalltalk men gav også god fremadrettet information til at pleje ens hud og hvilken hudtype man har. 🥰

5/5 stjerner

11 maart 2026

Kære Sofia,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du satte pris på både selve ansigtsbehandlingen hos Yeliz og den efterfølgende vejledning om din hud og pleje. Vi er glade for, at du følte kombinationen af nærvær, faglighed og god stemning under behandlingen.

Tak for dine søde ord - vi glæder os til at se dig igen 🥰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu for anden gang været hos Irelya…

Har nu for anden gang været hos Irelya i Glostrup. Det har været en unik og fantastisk oplevelse. Fik lavet PRF injektion og for anden gang kombineret med microneedling. Kan godt se forskel, og er virkelig glad og positiv overrasket😊, da jeg kan tydeligt se mindre mørke rande under øjnene og i ansigtet🤩 Vidunderligt sted, stemning - ren fornøjelse. Imødekommende, søde, troværdig og rare personale❤️ Tusind tak Irelya og på gensyn.
Jeg kan varmt anbefale.
En uforglemmelig oplevelse❤️

28 maart 2026

Kære Majida,

Tusind tak for din flotte og meget fine anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med dit forløb med PRF og microneedling. Det betyder meget for os, at du oplever en tydelig forskel og er positivt overrasket over resultatet.

Vi sætter også stor pris på dine ord om stemningen i klinikken og vores personale - det er netop den tryghed og kvalitet, vi arbejder for hver dag.

Tusind tak for din varme anbefaling. Vi glæder os til at se dig igen. ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har intet at sætte på stedet

Jeg har intet at sætte på stedet. Alt var simpelthen så gennemført. Jeg havde camilia som behandler, hun var så utrolig sød og fik mig til at føle mig godt tilpas. Fik lavet japansk head spa og det var så dejligt. Receptionisten var utrolig sød og venlig og sørgede for en. Efter fik jeg behandling af Iman til massage også virkelig dygtig og sød. Jeg kommer helt sikkert igen !

27 maart 2026

Kære Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så gennemført og god oplevelse hos os, og at du følte dig godt tilpas gennem hele dit besøg.

Vi er glade for dine søde ord om både Camila, receptionen og Iman - det betyder meget for os, at du oplevede både nærvær, tryghed og høj faglighed i dine behandlinger, herunder japansk head spa og massage.

Tak for din varme anbefaling - vi glæder os meget til at se dig igen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Plads til forbedring

Man kan godt fornemme at stedet er nyt inkl. personale.

Vi blev mødt af en uerfaren medarbejder der ikke kendte til hvad de egentlig havde at tilbyde på behandlingsskemaet man fik udleveret.
Men hun var ellers glad og smilende 😊
Vi fik lov at dufte til lidt olier vi senere skulle masseres med.

Selve behandling blev udført af ukrainske “behandler” tror ikke de var uddannet og talte ikke dansk. Men var ellers søde nok.
Behandling var lidt tilfældig og ikke professionel på nogen måde.

Til at starte med var briksen jeg lå på kold og ikke
tændt. Olien jeg valgte fik man ikke lov at dufte til inden opstart. Den plejer de at smøre ud i deres hænder og sætte for ens ansigt så man få sanserne med af den olie man har valgt.

Man ligger utildækket og kold de steder hun ikke massere under behandlingen.

Man får ikke hovedpude til nakke når man lå på ryggen den korte tid. Bestilte en fullboddy massage men fik kun på ryggen og den fik jeg rigeligt af.
Hun masserede mine arme bagpå og vendte flere gange tilbage til ryggen som hun egentlig var færdig med. Da jeg vendte mig om fik jeg kun ansigt massage det havde jeg ikke bestilt da jeg forventede massage foran altså min fullboddy
En sovemaske kunne de godt udlevere eller som min. Et lille håndklæde over øjnene når man ligger på ryggen. Til slut ved endt behandling havde hun glemt sin tlf som ringede højlydt da vi var ved at vågne. Den måtte jeg aflevere til hende så min kone kunne vågne stille op.
52 min er ikke 1 fuld time når man nu har betalt for en hel time. 😁
Min kone havde så en bedre massør og fik en bedre oplevelse end mig. Vi var der samtidig❤️

Stedet er ellers pænt og det flotteste på Vestegnen den ros skal de have.😊
Der er plads til forbedringer og det håber jeg kommer. Vi kommer i hvert fald igen for man bliver jo ikke vegetar af en dårlig bøf.

Tillykke med åbning jer ser frem til forbedringer🙌

PS. De levende lys og serveringsfade som på deres hjemmeside blev vi også snydt for🤷‍♂️

12 maart 2026

Kære Norbert

Tusind tak for din udførlige anmeldelse - vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele både ros og kritik 🤍

Vi er glade for, at du oplevede vores rammer som flotte, og at din kone havde en bedre behandling. Samtidig er det selvfølgelig ærgerligt, at din egen oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil dog gerne nuancere et par af dine pointer. Vores behandlere er alle udannet og oplært i vores behandlinger, og selvom ikke alle taler dansk, er de fagligt kvalificerede til at udføre de behandlinger, vi tilbyder.

Derudover er vores full body massage ikke en fast “skabelon”, men en behandling hvor teknikker og fokus kan variere fra behandler til behandler. For nogle vil det opleves som mere flydende end traditionel massage herunder også med inddragelse af ansigt. Vi kan godt se, at det ikke har stemt overens med dine forventninger, og det tager vi med videre i vores kommunikation.

Når det er sagt, er der også flere af de ting, du nævner - som temperatur, afdækning og forstyrrelser under behandlingen - som vi er enige i, bør være bedre. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og det følger vi op på internt.

Vi sætter pris på din ærlighed og på, at du trods oplevelsen har lyst til at besøge os igen - det håber vi, at vi kan leve bedre op til næste gang ✨

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Dejlig velkomst. Virkelig professionel og en meget behagelig atmosfære. Jeg blev forkælet hele vejen igennem. Jeg har prøvet head spa flere steder i KBH, men min oplevelse hos Irelya var helt klart bedst. Kan varmt anbefales.

4 maart 2026

Kære Jasmin

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.
Det glæder os utrolig meget at høre, at du følte dig godt taget imod og forkælet hele vejen igennem.

Hvor er det dejligt, at du oplevede både høj professionalisme og en behagelig atmosfære. Vi er især beærede over, at du fremhæver din oplevelse hos os som den bedste blandt head spa i København.

Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

En varm anbefaling.

Kan varmt anbefale denne skønhedssalon.
Et virkelig smukt og behageligt sted med en rolig atmosfære. Servicen er i top, og kvaliteten af behandlingerne er høj. Man føler sig godt taget imod og i trygge, professionelle hænder. Perfekt til selvforkælelse.

10 maart 2026

Kære Safiyye

Tusind tak for din varme anbefaling.
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både vores salon som smuk og atmosfæren som rolig og behagelig.

Vi er så glade for, at du følte dig godt taget imod og i trygge, professionelle hænder, det betyder alt for os. Og hvor er det dejligt, at du ser det som et sted til selvforkælelse.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Stor anbefaling

Virkelig virkelig god oplevelse og service. Dejligt roligt miljø i lækre faciliteter. Jeg fik lavet japansk head spa og det var virkelig behageligt og fik rigtig god sparring med behandleren. Sødt personale og rigtig god behandling. Jeg kommer helt sikkert igen ✨💛

7 maart 2026

Kære Josefine

Tusind tak for din varme anbefaling!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en så god oplevelse hos os.

Hvor er det dejligt, at du nød vores rolige omgivelser og faciliteter. Vi er også glade for, at du følte dig godt mødt af vores personale.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super omsorgsfyld og opmærksomt…

Super omsorgsfyld og opmærksomt personale ,- flexibel booking og skønneste start på weekenden scrub og massage 🤩

6 maart 2026

Kære Lene

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤍
Det glæder os virkelig at høre, at du følte dig godt taget hånd om, og at både vores personale og fleksible booking gjorde en forskel for dig.

Hvor er det dejligt, at scrub og massage gav dig den perfekte start på weekenden - det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Laser hair removal

have now completed five laser hair removal sessions at Irelya, and my experience has been nothing short of exceptional. From the very first visit, I have been met with outstanding service, highly competent staff, and a genuine sense of comfort and reassurance.

I must admit, I was initially a bit skeptical. As a man, laser hair removal is not always something commonly discussed, and I had heard stories about clinics using low-quality machines with limited results. However, my experience at Irelya has proven those concerns completely wrong. I noticed visible results after just the first treatment - some hairs simply did not grow back. That alone gave me great confidence in the quality of their equipment and expertise.

The level of hospitality is truly remarkable. You are treated like royalty from the moment you walk in. While waiting, you are immediately offered refreshments - whether you prefer coffee, water, or a soft drink - along with small treats like cookies or chocolate. It’s a small detail, but it reflects the care and attention they put into the overall experience.

The clinic itself is absolutely stunning. I can honestly say I have never seen a more beautiful and well-organized clinic - I would even go as far as saying it is the most impressive one I have encountered in Scandinavia. My wife and I have visited several clinics over the years, but this is on another level entirely.

Everything truly lives up to the advertisements: it feels like stepping into a complete beauty universe, where every treatment you could possibly think of is available in one elegant, luxurious setting.

I can only give Irelya my highest recommendation.

22 januari 2026

Dear Hakan,

Thank you so much for your thoughtful and detailed review. We truly appreciate you taking the time to share your experience.

We especially value your honesty about your initial skepticism. It’s very important to us that every client feels comfortable, well-informed, and confident in both our technology and expertise, so hearing that you saw visible results after your first treatment means a great deal to us.

Your kind words about our service, atmosphere, and overall experience truly warm our hearts. We have put great care into creating a welcoming and luxurious environment, and we’re so happy that you felt it.

Thank you again for your highest recommendation it means more than you know.

Warm regards,

Fantastisk oplevelse

Skønt personale med en fantastisk service, hvor man tydeligt mærker at kunderne er i fokus. Jeg fik prøvet japansk hovedbundsmassage, og jeg må ærligt sige at det er den bedste japanske hovedbundsmassage man kan få i Danmark 😍

27 februari 2026

Kære MK,

Tusind tak for din skønne og hjertevarme anmeldelse.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du følte dig tryg, godt taget imod og oplevede vores fokus på service, nærvær og kvalitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen og give dig endnu en sanselig og afslappende oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En klinik der kan det hele - mit nye yndlingssted!

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos klinik Irelya, da jeg var forbi og få min behandling. Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig utrolig velkommen og tryg. Personalet er utrolig søde, professionelle og meget grundige i deres arbejde.

De tager sig tid til at forklare behandlingen og lytter til ens ønsker, så man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem. Resultatet blev også præcis, som jeg havde håbet.

Klinikken er rigtig hyggelig, indbydende og noget af det mest æstetiske jeg længe har set. Man kan tydeligt mærke, at kvalitet og kundetilfredshed er i fokus. Desuden er det bare en kæmpe bonus, at man kan få ALLE behandlinger et samlet sted.

Jeg kan varmt anbefale Irelya!

26 februari 2026

Kære S Krc,

Hvor gør det os glade at læse din anmeldelse, tusind tak for dine smukke ord.

Det betyder enormt meget for os, at du følte dig velkommen og tryg fra det øjeblik, du trådte ind hos os. Netop nærvær, grundighed og personlig vejledning er kernen i vores tilgang, så det er en stor glæde at høre, at du oplevede det hele vejen igennem.

Vi er også meget glade for, at resultatet levede op til dine forventninger, det er altid vores højeste prioritet.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen på dit nye yndlingssted.

Fantastisk oplevelse!
Virkelig imødekommende personale og smilende personale samt den bedste service. Det er bestemt en kompromisløs luksus oplevelse og eksklusive faciliteter! Waow! Bestemt ikke sidste gang vi nyder spa området. Virkelig godt til par eller vennergrupper!

4 februari 2026

Kære Doha,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi bliver altid glade, når vores gæster oplever vores personale som imødekommende og smilende, og når vores service og faciliteter giver den luksusoplevelse, vi stræber efter. Det glæder os virkelig, at I nød spa-området, og at det blev en oplevelse, som egner sig til både par og vennegrupper.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen til endnu en afslappende og eksklusiv stund hos os.

Team Irelya

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været nede idag og få lavet det…

Har været nede idag og få lavet det flotteste hår. Har aldrig været gladere for mit hår de har en virkelig dygtig frisør!🥰 Der er virkelig en dejlig stemning og hyggelige omgivelser og de er allesammen virkelig søde og imødekommende! Det bliver ikke sidste gang jeg kommer!❤️

4 februari 2026

Kære Christine,

Hvor bliver vi glade for at læse din anmeldelse, tusind tak for dine skønne ord!

Det betyder så meget for os, at du er blevet så glad for dit hår, og at du følte dig godt tilpas i både stemningen og omgivelserne. Vores frisør brænder virkelig for sit håndværk, så det er den fineste anerkendelse at høre, at du aldrig har været gladere for dit hår.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Virkelig godt

Virkelig godt – så god service. Meget flot og rent, og personalet er utroligt venlige og imødekommende. Vi fik massage, og der blev virkelig spurgt ind til, hvordan man ønskede behandlingen. Kan helt klart anbefales! ❤️

29 januari 2026

Kære Nadia,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine anbefalinger, det betyder virkelig meget for os.

Vi er så glade for at høre, at I oplevede god service, rene og indbydende omgivelser samt et imødekommende personale. Det er vigtigt for os, at hver behandling tilpasses individuelt, så det glæder os især, at I følte jer lyttet til under jeres massage.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og glæder os til at byde jer velkommen igen.

En rigtig dejlig oplevelse

En rigtig dejlig oplevelse. Klinikken er virkelig smuk, personalet er søde og professionelle, og man føler sig straks velkommen. Jeg kommer helt sikkert igen.

7 januari 2026

Kære Valentina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse, følte dig velkommen fra første øjeblik og oplevede både professionalisme og varme hos vores team. Vi har lagt stor kærlighed i både stemningen og omgivelserne, så det glæder os ekstra, at du fremhæver klinikkens æstetik.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen hos Irelya.

Irelya

Lees meer over geverifieerde reviews.