3,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Slechte service voor te veel geld

Meer dan tien jaar geleden werd ik klant van NXS. Dit bedrijf werd overgenomen door de IS Group. Ik bracht twee sites bij het bedrijf onder. Dit jaar was één site opeens offline. Het was zowel mij als de IS Group onduidelijk waarom, en voor de zekerheid bracht ik de site ergens anders onder. Wel werd ik redelijk vriendelijk geholpen, ook met overstappen.

Toen onlangs op een vrijdag ook mijn andere site uit de lucht ging en ik vier dagen geen reactie kreeg op mijn aangemaakte supportticket, moest ik het probleem via een andere partij oplossen. Dit vind ik horen bij de service van een hostingbedrijf, maar IS Group liet het afweten. Hun noodnummer werkte niet (ging over, niemand nam op) en toen ik uiteindelijk bericht kreeg, kwam het samengevat hierop neer: het was mijn eigen schuld want het ging om content, en als de storingsdienst wel had opgenomen, hadden ze me niet geholpen want ik ben geen SLA-klant en betaal dus niet extra voor dergelijke service. Ten eerste ging het niet om een fout in content - de fout lag bij IS Group omdat het om een mislukte automatische upgrade ging - en ten tweede betaal ik al te veel geld voor wat ik krijg (ter vergelijking: bij mijn andere hostingprovider krijg ik 250% meer voor hetzelfde bedrag, plus gratis service die IS Group als 'extra' ziet).

Wat bij mij ook weinig vertrouwen opwekte was het feit dat elke reactie bomvol tik- en spelfouten zat.

Verder: mijn site heeft er vier dagen uit gelegen (waarschijnlijk nog langer als ik het niet zelf extern had laten oplossen) en ik heb in geen enkele vorm of op geen enkele manier compensatie hiervoor toegekend gekregen.

Om positief te eindigen: toen ik mijn vorige domein opzegde en overstapte werd ik nog door een vriendelijke medewerker gebeld om te vragen waarom ik overstapte. Ze had er alle begrip voor. Hopelijk is dat nu ook zo als ik definitief overstap naar een ander hostingbedrijf.

Kort gezegd: slechte service, slecht omgaan met feedback, spontane down time van website, niet worden geholpen als je het nodig hebt (tenzij je extra betaalt), en dure diensten. Absolute afrader.

19 mei 2015