Fornemmer at kvaliteten er god og mange har gode oplevelser med at handle her. Jeg selv købte et sæt regntøj, hvor de havde sendt buskerne i en mindre størrelse end jeg valgte. Jeg kontaktede dem f... Toon meer

Kan ikke anbefale nogen at handle i deres webshop! Umuligt at få kontakt til dem efter køb ved reklamation/returnering - de svarer hverken på mails, telefon eller sociale medier. De burde holde sig ti... Toon meer

Gute Beratung - schneller Versand- schöne Auswahl Ich hatte für meine Nichte in Deutschland bestellt, die etwas früher als erwartet ihr Kind bekam. Die Auswahl bei IsaDisaKids ist gut und die Beratun... Toon meer

Svær at komme i kontakt med. Modtog pakke med forkert tøj i. Sendte det tilbage og lagde ud for Porto efter aftale med dem. Har flere gange måtte rykke for tilbage betaling. Derudover har de trukke... Toon meer

1. Kinderkleding

Hurtig levering, 1-3 hverdage Fragtfrit ved køb over 500 DKK Altid 14 dages fuld returret Selvfølgelig kan du få dine penge tilbage – også på udsalgsvarer! Du kan altid kontakte vores kundeservice Mulighed for afhentning

2,7

Slecht

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ikke til at få kontakt med

Havde købt tøj til gave, det var dog for småt og jeg skulle ha' det byttet. Ringede til dem flere gange da jeg havde spørgsmål vedr. returnering, men kom aldrig igennem til dem og der var ingen automatisk svar. Jeg fik en kollega til at aflevere tøjet tilbage da han bor tæt på dem - men her 4 dage efter har jeg intet hørt fra dem at de har modtaget det eller at pengene er sat ind på min konto igen.. Men der skal også være lidt positivt - jeg havde skrevet at det var til en gave så det kom rigtig fint pakket ind..

19 oktober 2016
Logo IsaDisaKids

Antwoord van IsaDisaKids

Hej Carina.

Tak for din besked. Vi har meget travlt og har derfor ikke kunnet besvare dit opkald, det er meget beklageligt og selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Vi beklager mange gange.

Vedr. returvarer, har vi en behandlingstid på 14 dage af returvarer - Se evt. http://www.isadisa.dk/forretningsbetingelser

Vi modtog pakken den 14.10.16.
Din ordre behandlede vi den 17.10.16
Beløbet blev tilbageført den 17.10.16

Håber dette kan hjælpe dig, ellers er du meget velkommen til at sende os en mail.

Mange tak for ordene omkring gaven - Vi elsker selv flotte pakker, hvorfor vi gør vort bedste for at glæde andre med fin indpakning.

Go' aften.

- Tine / IsaDisaKids, Dansk designet børnemode

Perfekt handel

Kan klart anbefale IsaDisaKids. Fik pakken dagen efter jeg bestilte. Generelt rigtig god service.

20 september 2016

Super butik

Dejlige kvalitets varer Fornuftige priser Sikker og hurtig levering og fin fin service

10 augustus 2016