Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade problem med en produkt och kundtjänst löste problemet snabbt. Utöver det så är jag nöjd med produkterna och gick snabbt att få dem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick defekt produkt, mailade till företaget och fick snabbt svar. Fick en ny produkt snabbt skickat till mig på nytt. Otroligt bra kundbemötande, bra varor och snabb respons.

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevligt paket & innehåll, fick bekräftelse mail och ett tack kort som känns bra!, överlag tycker jag produkterna levde upp till förväntningarna.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

mycket trevlig personal service inriktad snabb leverans, bra produkter trygg o bra att handla ifrån er mycket nöjd kund tack christer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Tandheelkundige benodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

iSiBRUSH är en webbplats som tillhandahåller vår huvudprodukt, den U-formade barntandborsten som har förenklat livet för tusentals hushåll. Med tiden har vi expanderat vårt sortiment och erbjuder nu massor av produkter för barn. Allt för att badrummet och matplatsen ska bli en roliga plats. Allt från söta tandborsthållare, duschvantar, tvålar, badleksaker, bilringar, vattenflaskor till roliga bestick och tallrikar. Vi har även en liten plats med produkter för dig som vuxen, tandblekning, duschvantar, tandborstar mm. iSiBRUSH är en stolt del av iSiPETT som är en butik som erbjuder spännande, roliga och unika produkter för din fyrfotade familjemedlem.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

4,6

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bara bra

Hade problem med en produkt och kundtjänst löste problemet snabbt.
Utöver det så är jag nöjd med produkterna och gick snabbt att få dem.

13 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

mycket trevlig personal service…

16 juli 2025

Antwoord van iSiBRUSH

Tusen tack för ditt fina omdöme Christer. Och det värmer att höra att du är nöjd med allt från service, leverans och produkter.
Och så får vi hoppas att du får ut maximal användning av dina produkter❤️

Bra kundbemötande, snabb service

8 november 2024

Antwoord van iSiBRUSH

Tack för det fina omdömet Em. Vi beklagar självfallet att du mottog en defekt produkt som berott på tillverkningsfel, men glada åt att du blev nöjd med de nya produkterna. Tack för att du valde oss för ditt köp🙏🏽

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans! Produkter som förväntat. Barnen glada över sina nya tandborstar. Perfekta för npf barn!

19 juni 2024

Antwoord van iSiBRUSH

Tack för ditt fina omdöme Amanda. Det värmer oss verkligen att ni blev nöjda

Otroligt nöjd

Otroligt nöjd med hela beställningen! Snabb frakt och fina produkter

17 oktober 2023

Antwoord van iSiBRUSH

Precis det som vi eftersträvar✌️. Tusen tack för ditt omdöme Maja. Betyder mycket för oss.

Ni har de…

…tandborstarna som jag och min fru vill ha!! Snabb och enkel beställning :)

25 september 2023

Antwoord van iSiBRUSH

Tack hjärtligt för ditt fina omdöme Thomas, det uppslattas verkligen. Och det glädjer oss att ni är nöjd med produkterna och med oss. Men mest av allt tack för din order och hoppas att ni hittar tillbaka snart igen😊.

Med vänlig hälsning

Tommy
iSiBRUSH

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Borsten var för liten för en 3 åring

Borsten var för liten för en 3 åring, och den lossnar alltid av vi borstning.

10 juli 2023

Hej Suleyman.

Borstarna ska i normala fall passa de åldersintervall som återges, men kan givetvis skilja i få fall. Detta lite beroende på barnets käk- och tandstorlek som kan variera från barn till barn. Lite som med ett klädesplagg.

Att den inte hålls kvar i munnen låter mer som att ni inte hittat rätt hårdhet på bettet, vilket man kan behöva öva lite på så att man biter lagom hårt. Inte för hårt så att det inte går att röra borsten, och inte för löst så att den åker ur.

Nu är det svårt att göra en bedömning av ditt meddelande vad exakt det var som inte passade, men skenan är även väldigt flexibel och ska kunna anpassas efter olika storlekar.

Hade varit uppskattat att ta kontakt med oss direkt så att vi kunnat ta del av ditt problem och ev finns en lösning. Men vi skulle fortfarande uppskatta att ni gör så, hör av er till vår mail på info@isibrush.com.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det funkade inte alls

Det funkade inte alls. Han ville inte ha den i munnen heller. Så det var slös på pengar.

8 juli 2023

Antwoord van iSiBRUSH

Tråkigt att höra att din son inte vill använda den. Vanligtvis så är det just det som iSiBRUSH är tillför, uppmuntra barn som inte vill borsta tänder.
Den är självklart alla barn olika. Men det betyder inte att man ska ge upp så lätt, nyckeln är tålamod och övning. På iSiBRUSH webbplats finns en intressant artikel med tips för hur du kan motivera barnen till tandborstning.
Vi har även tagit kontakt med er via mail för att följa upp med anledning av din kommentar.

Med varma hälsningar

iSiBRUSH

Tandborste

Min hatar att borsta tänderna, men nu gör hon det själv utan att tjafsa. Hittade även annat massa roligt, kul butik!

7 april 2023
Review zonder uitnodiging