heb bij isodirect besteld zijn behulpzaam en reageren snel super bedrijf om zaken mee toedoen
Spouwmuren laten isoleren, goede uitleg. Behulpzaam. Mooie prijs. Uitvoering keurig netjes, vriendelijke heren. Alles keurig opgeruimd. Geen omkijken naar. Perfect geregeld. Toppie een aan... Toon meer
Ze waren zeer behulpzaam. Bij een uitzonderlijke grote bestelling hebben ze mij een goede deal gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Wanneer er onderdelen niet op stock waren of met lange... Toon meer
Grote complimenten voor de totale service die jullie hebben gegeven!!!! Het contact met jullie zelf, maar ook de chauffeur is keurig, correct, heel vriendelijk. De afspraken worden nagekomen. En de... Toon meer
Isodirect biedt zowel de particulier als de professional zorgvuldig geselecteerde betrouwbare B-keus Isolatie (B-keus plus®) rechtstreeks vanuit de fabrikant. - Goed en goedkoop. - Gemakkelijk en snel. Bij Isodirect bent u zo verzekerd van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en de laagste isolatiekosten per m2. Isoleren met Isodirect B-keus plus® is zo de slimste keuze!
Canadesestraat 1, 5171 DV, Kaatsheuvel, Nederland
- 0416 441 002
- klantenservice@iso-direct.com
- iso-direct.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snel en uitstekend geholpen
Snel en uitstekend geholpen door een van uw medewerkers op kantoor en door een heftruckmedewerker.
Prima ervaring
Prima ervaring. Goede service. Vriendelijk personeel
Snelle verzending en keurig verpakt!
Was even zoeken waar de loods afhaal…
Was even zoeken waar de loods afhaal punt was,maar ok
Prima levering tijdens vakantie…
Prima levering tijdens vakantie periode. In offerte niet direct duidelijk of plaatmateriaal groef/veer had. Bleek recht na feedback. Uiteindelijk gekozen voor sponning die we tegen mooie prijs geleverd kregen.
Uitstekende service
Vriendelijk personeel, snelle levering en topkwaliteit! Erg goed geholpen door het personeel en binnen 2 dagen al geleverd top service!
Leuk bedrijf de prijs van de isolatie…
Leuk bedrijf de prijs van de isolatie stemt ook heel vrolijk en ze denken ook nog goed mee.
Spijtig dat de chauffeur mijn nr niet had om me te contacteren voor de levering.
Na online bestelling konden we het…
Na online bestelling konden we het meteen ophalen. Behulpzame medewerker heeft zelfs de spullen in de auto gelegd.
Super klantendienst
Vooral de heel snelle communicatie in dienst na verkoop verdient lof.
Bravo aan het team
Heel snel en gemakkelijk op te halen
Heel snel en gemakkelijk op te halen, heel behulpzaam bij het opladen van de platen.
Goede kwaliteit/prijs verhouding.
Snelle, levering
Snelle levering , duidelijke communicatie.
Echter kwaliteit van de 470k24 rol ook al is het een B keus was onder de maat .
Zelf kant op sommige rollen niet aanwezig of deels , en de leislag viel al van de rol bij het afhalen van de wikkels .
Isolatie en osb platen
Pir isolatie en osb platen besteld fijn bedrijf goede prijs en snelle levering zeer tevrede
Werd vriendelijk te woord gestaan en…
Werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg goed advies. Snel geholpen.
Deskundige zaak
Snelle reacties, en denken met je mee.
Ze komen ook nog eens met interessante alternatieven welke uiteindelijk voor de koper voordeliger zijn met dezelfde kwalitiet.
Kwaliteit materiaal top
Kwaliteit materiaal top,
Bestelling stond binnen dag klaar om op te halen
Prettig geholpen
Telefonisch snel en netjes geholpen.
Telefonisch snel en netjes geholpen.
Spullen stonden klaar toen ik ze kwam ophalen
nette prijs
Vlot en goed contact
Vlot en goed contact
Aflevering op de afgesproken datum
Prijs kwaliteit verhouding oké