Zelf bijna niks hoeven regelen
Zelf bijna niks hoeven regelen, wat een geweldige club!
Gratis geisoleerd en dat zonder flink uitzoekwerk.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zelf bijna niks hoeven regelen, wat een geweldige club!
Gratis geisoleerd en dat zonder flink uitzoekwerk.
Enorm onbeschoft niet willen luisteren dus onbetrouwbaar, vandaag telefonisch dit persoon uiteindelijk telefoon opgehangen
Was niet mee te praten en kreeg zelfs verwijten door onwetendheid van zijn kant en ook niet willen helpen om een oplossing te vinden!!!
ABSOLUUT SCHANDALIG
Frank heeft mij goed geholpen met degelijk advies en snelle acties.
Isolatieloket heeft ons goed en duidelijke uitleg gegeven over de mogelijkheden en de kosten. We zijn super tevreden met het resultaat.
Isolatieloket / Frank heeft ons goed geholpen met de isolatie van onze woning + subsidie aanvraag. Spouw en dak laten uitvoeren. Voor dakisolatie stonden ze zelfs binnen een paar dagen al aan de deur, top!!! Na het isoleren gelijk de subsidie aangevraagd en ook snel goedgekeurd.
Bedankt voor alle hulp Frank. Mochten we weer wat willen laten isoleren komen wij hier zeker terug.
Uitstekend geholpen door Frank van Isolatieloket.nl.
Normaal doe ik dit niet aan reviews, maar 5 sterren voor isolatieloket!
Wil je uitgebried advies over subsidie en isoleren? Dan moet je aanmelden bij isolatieloket.nl. Zij hebben mij van A-Z ontzorgt. Alleen maar vriendelijke medewerkers aan de lijn gehad. Echt een aanrader! Dikke pluim voor dit bedrijf.
Betreft bedrijf : isolatieloket.nl
Na een technische inspectie van het dak werd een offerte uitgebracht. Daarin stond weinig vermeld, want behalve het product, het aantal m2 en de prijs stond er niets in. Geen informatie b.v. hoe e.e.a. zal worden afgewerkt.
Tevens ligt het bedrag net onder het maximale subsidie bedrag, terwijl ons dak toch veel minder m2 heeft, dan waarmee de subsidie maximaal rekening houdt.
Na mijn vraag ( per email ) m.b.t. afwerking en de prijs, werd de offerte ingetrokken.