Fantastisk oplevelse fra start til slut! Restauranten havde en virkelig hyggelig og autentisk italiensk stemning, og personalet var både venlige og opmærksomme. Maden smagte helt fantastisk – især pas... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Virkelig rigtig lækkert mad. Rigtig dejlig og hyggelig atmosfære samt et fantastisk og imødekommende personale 😍 Havde mine to børn på 3 og 6 med derned og spise. Personalet var fantastiske overfo... Toon meer
Bedste pizzaer i byen
Altid en fornøjelse og de Aller bedste pizzaer😍
Dårlig oplevelse
Meget stressende atmosfære i restauranten, som tydeligt kunne mærkes på medarbejderne. Andre gæster fik forkert mad ift. deres bestilling og vi ( 3 mennesker) fik først mad efter en time,
Da vi påpegede det for medarbejderne, var det eneste de tilbød at vi kunne få for det, var en gratis kop kaffe. Intet andet alternativ ( kl var 20). Alt i alt, ikke en særlig god oplevelse.
Fantastisk pizza Som altid
Vi fik som altid en fantastisk lækker pizza, og en smilende og venlig betjening. En klar anbefaling herfra!!
Super god og personlig service
Super god og personlig service. Meget autentisk stemning og altid god mad.
Jeg har spise der mange gange og har været meget tilfreds hver gang.
Både mad og drikkevarer har været gode og med mange muligheder. Jeg har generelt en lidt sart mave, men det har aldrig været et problem på Italia. Vi fik en aften tilbudt flammende absintshot, som skabte enormt god stemning og gode grin omkring bordet.
Good quality and service
I got a great spaghetti and a glass of white wine. Very good, great service and nice prices.
Kvalitet for pengene
En dejlig restaurant med lækker mad og rigtig god service.
Vi var 4 personer på besøg
Vi var 4 personer på besøg d. 7.8.24
Pizza, middelmådig, ikke dårlig, men heller ikke god !
Menukort var blot A4 med meget få pizza vist, undskyldning var der kun var få på arbejde denne aften, på hjemmesiden er der ellers et fint menukort !
Pris på hjemmeside og den pris vi blev opkrævet for er IKKE ens, de pizza vi fik var 10 dyere pr stk, vi betalte for postevand, 49 kr for 1 kande, selvom vi købte husets vin, som også var 20 kr dyrere end på hjemmeside. Der har jeg været 3 gange, første, eneste og sidste !
De bedste pizzaer i byen
De bedste pizzaer i byen! Altid imødekommende og serviceminded personale, og de serverer mange lækre retter, præcis som var man på ferie i Italien. Kan varmt anbefales.
Restauranten har velsmagende
Restauranten har velsmagende, italiensk mad. Der er altid smil hos medarbejderne.
Min veninde Christina fik indløst sin fødselsdagsgave, som var en pastaret på Italia. Hendes mand Bjarke var også med. Vi bestilte forskellige pastaretter, og uhm, og nej, hvor det smager godt, var små udbrud under spisningen.
Der er ægte italiensk stemning, og jeg har endnu ikke været på Italia, hvor der var noget at sætte fingeren på. Christina fik flag på bordet. Det blev også til en isdessert.
Jeg behøver ikke at rejse til Italien for at opleve smagen af italiensk mad og stemning.
Prisen er billig i forhold til det, man får.
Italia fik to nye kunder.
Tak for den oplevelse.
Jytte
10 stjerner.
Jeg har været på Italia mange gange hvert år, hele mit liv.
Jeg ville give 10 stjerner hvis man kunne.
Altid sød og glad betjening, upåklagelig menu, udvalg og kvalitet.
Og så en ting der gør at Italia skiller sig ud: når du bestiller en ret, er der en mængde mad der gør at du bliver mæt - istedet for den "nye" tendens med at man får serveret to skefulde af et eller andet, og er lige ved at dø af sult ;)
Bestilte bord til 5
Bestilte bord til 5 , ankom og blev serviceret af 2 dygtige og venlige tjenere. Vi bestilte 2 forskellige forretter og blev meget skuffede. Den ene ret skulle være ægte italienske specialiteter - udvalgte var blandt andet oliven uden sten ( de billige fra supermarkedet) skiveskåret pølse fra vakuumpak - den anden ret var der blandt andet kedelig dåsetun . Vi gik skuffede derfra, fortalte tjenerne , at deres servering var udsøgt, men at de gerne måtte give vores madoplevelser videre til kokken
Ikke et sted der kan anbefales
Fødselsdag for to veninder 14. Juli
Jeg var torsdag den 14. juli sammen med en veninde på Italia. Vi fejrede fælles fødselsdag. Italia er den restaurant, som jeg besøger hyppigst. Hvorfor skal du spise på Italia? Service i top. Veltillavet mad med ægte italiensk smag.
Jeg har aldrig haft en negativ oplevelse over de mindst 20 år, jeg har haft Italia som stamrestaurant. Og der er hurtig service. Min bedste anbefaling giver jeg til dem.
Bedste anbefaling
Den 5/10-21 sad min datter og jeg i sommerhuset og ville ha noget lækkert til aftensmad. Vi ringede til jer og fik allerede der en utrolig god, sød og professionelt vejledning. Vi var nogle af de “trælse” der bestiller med “ - det og + det og det” Oplevelsen ved afhentning var mindst lige så god som i telefonen. Og maden… da vi kom til den, var den ikke mindre end formidable. Vi giver vores bedste anbefaling og kommer helt sikkert igen.
Kære Italia /Tony og personale
Kære Italia /Tony og personale. Jeg havde bestilt plads nede hos jer og mad til omkring 25 personer for længe siden. Men så blev der lukket ned endnu engang. Men allerførste gang, blev jeg mødt af selveste ejer, Tony. Han bød os hjertelig indenfor og blev budt en øl eller et glas rødvin- helt efter eget valg!!!! Vi fik arrangeret det helt store, men så kom corona igen i udbrud og alt blev lukket ned igen på ny. Men jeg holdt fast i Italia, for da jeg fyldte rund for ti år siden, havde jeg bestilt mad derfra, og det var bare så super-lækkert!!! Og endnu engang var det bare så utrolig super-lækkert det hele og en fantastisk oplevelse, som jeg er sikker på, at jeg vil vælge igen!!! Tusind tak for fantastisk service og utrolig dejligt og lækkert mad nede fra jer - i kan være utrolige stolte af jer!!! Ps: Jeg holdt en lille 50 års fødselsdag for allernærmeste familie - de syntes alle, at det var super-lækkert - og jeg vil bestemt vælge jer igen en anden gang- ingen tvivl om det!!!
Fantastisk og super lækker Take-Away.
Har nu prøvet Take-Away fra Italia flere gange i disse corona-tider og kors, hvor er det bare helt i top. Let at bestille, tiden overholdes og maden er bare super. Vidste pizzaerne er blandt de bedste og ved nu øvrige retter fra spisekortet også er fantastisk. Desuden altid en venlig serviceorienteret behandling fra personalet.
Husk støt lokalt - støt Italia.
Bestemt et besøg værd
Vil man have en ægte italiensk pizza, er Italia det absolut rigtige valg.
Der er altid lækker mad og betjeningen er sød og imødekommende. Priserne er fornuftige og stemningen i restauranten er hyggelig. .Et lille stykke Italien i danmark
Italiensk restuarant, med italiensk stemning
Jeg har i dag, været forbi Italia Odder, for at få en klassisk italiensk ret med hjem, nemlig carbonada. hver og en mundfuld, bragte mig og min kæreste til Italien. Man skal lede længe efter en italiensk restaurant, i DK, hvor selv personalet er fra Italien og stemningen i restauranten, bare giver en lille smule idyl med sig. Dette sted er slet ikke til at sammenligne med andre italienske restauranter, rent positivt respons herfra. Bestemt et besøg værd, hvis man som os elsker italien, og alt den kærlighed til deres råvare. Næste gang skal vi klart have pizza!!
Elendig service og pizza!
I dag havde jeg en virkelig dårlig oplevelse på Restaurant Italia i Odder, hvor jeg ellers er kommet i årevis - men det stopper fra i dag!
Vi ringede og bestilte to pizzaer (1 indbagt og en alm) samt nogle 2 x 8 panini. Vi siger at vi gerne vil have pizzaerne med hjem, og at vi henter dem om 10-15 minutter. Da vi ankommer, sættes de vores pizzaer i ovnen, og vi venter imens de bliver færdige. Da pizzaerne er færdige og vi har betalt, gør vi opmærksomme på, at de har glemt at give os vores 2 x 8 panini. Dem går de så i gang med at lave - imens vi står med vores pizzaer i hpnden som er ved at blive kolde! Vi sætter os derfor ved "ventebordet" og spørger om vi ikke kan låne noget bestik, idet vi så vil spise vores pizzaer imens vi venter på de Paninier som de havde glemt - på den måde undgik vi at vores pizzaer var fuldstændig kolde inden vi spiste dem. Pigen der betjente os kom med bestik, og jeg nåede lige at skære "enden" af min indbagte pizza og spise et enkelt bid, inden hun kom tilbage og sagde at vi ikke måtte spise den i restauranten alligevel. Da jeg kom hjem var alt "saften" løbet ud og pizzaen var fuldstændig smattet og ødelagt! Æv! Kommer aldrig tilbage!
Lees meer over geverifieerde reviews.