Italiancorner

Fantastisk pasta

Vi fik de lækreste cremede pastaretter (pasta bolognese & pasta cabonarda)
Maden var dog lidt kold men ellers en rigtig god oplevelse på The Italian Corner😊

22 februari 2025

Skuffende oplevelse

Virkelig skuffet over pastaretten “rigatoni al filetto”, få stykker overkogt kød, udkogt champignon, saucen smagte ubestemmelig!!
Focacciabrødet var pizzabrød, og nok den kedeligste bruschetta jeg nogensinde har smagt!!
Kan ikke anbefale stedet

11 oktober 2024

Ekstrem dårlig mad

Bestilte en ret, som viste sig at være temmelig lille: store pastapenne, som ikke var kogt færdig, overkogte champignon i lidt sauce samt 2 stk. kød i 2-kronestørrelse - ubestemmelig art, men det ene lignede et stykke af det tynde fra et svinehjerte. Desuden et par endnu mindre stykker kød.
Sagde desværre ikke noget før tjeneren spurgte om det smagte godt. Svaret var kort: Nej og straks betalte vi kun for en portion. Det var også rigeligt: 189 kr.
Kommer der aldrig mere.

17 augustus 2024

Rådden kalvefilet

Vi havde glædet os til italiensk mad men vores kalvefilet var rådden.
Den stank så grimt at den aldrig skulle ha nået vores bord.
De beklagede selvfølgelig og vi fik desserten på husets regning.
Vores vin til knap 400 kr blev serveret i en karaffel så vi ved ikke hvilken vi vi har fået
Der sætter vi aldrig vores ben igen

13 maart 2024

Warning!!

Warning!!

Cold food. Long waiting time for food.
Rude personal.

Avoid...

29 juli 2021

Jeg har spist her mange gange

Jeg har spist her mange gange, og alle gange er en 5stjernet oplevelse, lige meget om jeg vælger pizza eller pasta, så smager det helt igennem fantastisk, som at spise i Italien selv. Jeg kan varmt anbefale italian corner i Hillerød, også altid god betjening.

28 december 2017