Italian Cycle Experience Reviews 17

4,3

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsenmaker
  3. Fietsaccessoirewinkel

Welkom bij het Italian Cycle Experience Center PuntoRosso Wilier, gelegen in het bruisende centrum van Bergschenhoek. Hier kunnen wielrenners hun hart ophalen aan een scala aan unieke fietservaringen. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint met deze geweldige sport, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij PuntoRosso Wilier bieden we een uitgebreid assortiment fietsen van Wilier, Schoenen, zadels en Accessoires van Fizik en Onderdelen van Miche die je alvast online kunt bekijken. Onze website geeft je een voorproefje van de prachtige modellen en technologieën die we te bieden hebben. Van aerodynamische racefietsen tot veelzijdige gravelbikes, we hebben voor elk type wielrenner de perfecte fiets.

4,3

Uitstekend

Een fijne ervaring met een deskundig persoon

Gisteren een bezoek gebracht aan Italian Cycle Experience. Ik wilde mijn huidige fiets inruilen voor een nieuwe Wilier Granturismo. Het allereerste wat mij opviel was de complete rust, wat een verademing. Hier worden niet alleen maar dozen geschoven! Daarna een heel fijn gesprek gehad met de heer van der Wel. Samen hebben we gekeken naar wat mijn wensen waren en hij adviseerde mij met zijn ervaringen verder. Uiteindelijk zijn we er bijzonder prettig samen uitgekomen.

7 juni 2023

Aankoop gesprek nieuwe fiets

Fijn gesprek gehad met Martin van der Wel.
Duidelijke uitleg over de levertijd.
Inruilprijs oude fiets viel wat tegen had op meer gehoopt.
Misschien toch particulier verkopen.

10 februari 2022

Ik heb pas een nieuwe racefiets merk…

Ik heb pas een nieuwe racefiets merk Wilier gekocht en ben zeer tevreden. De fiets schakelt en zit prima mede dankzij de meting via moderne apparatuur. Ook de service is voortreffelijk. Echt een aanrader deze zaak en fiets.

Hans Martin

18 juli 2021

WIlier zadeltas nooit ontvangen

WIlier zadeltas besteld, nooit ontvangen. Contact opgenomen: "Pakket verstuurd zonder tracking, wacht nog even af" Ondertussen een maand later en nog steeds niets ontvangen.

24 maart 2021
Logo Italian Cycle Experience

Antwoord van Italian Cycle Experience

Hallo nic jammer dat je op deze manier reageert we hebben contact gehad en had je gevraagd om het even af te wachten of het alsnog geleverd zou worden
Hellas lees ik nu via deze weg dat je het nog niet gehad hebt het wel zo fijn geweest als je nog even persoonlijk met de winkel had opgenomen hadden we het gewoon op kunnen lossen ik ga je morgen even contacten om het probleem op te lossen groeten martin

geen afspraak mee te maken!!

Wat een vreselijk slechte zaak geen afspraak mee te maken, tot driekeer toe een afspraak gemaakt, maar ze komen geen afspraak na! En niet voor een kleinigheid, maart voor een hele dure aankoop. Maar hebben ze schijnbaar niets veer over! wat een trieste vertoning.

11 december 2020
Logo Italian Cycle Experience

Antwoord van Italian Cycle Experience

Hallo chris
Zoals ik geprobeerd hebt uit te leggen en ook aangegeven het niet als excuus te willen gebruiken spijt het mij dat ik je teleurgesteld hebt en snap ik ook. Wel vindt ik het jammer dat je mij niet de kans geeft om het goed te maken bij je. En nodig je graag uit met een een kop koffie om het nare gevoel bij weg te nemen met een goed gesprek. Ik hoop dat je mijn uitnodiging accepteert

Goede Service!

Nadat ik op mijn racefiets was aangereden buiten mijn schuld heb ik mijn fiets bij Martin neergezet. Omdat de afhandeling van de verzekering wel erg lang duurde en ik vrijwel dagelijks op de fiets zit heb ik een prachtig exemplaar te leen gekregen die overigens zo goed beviel dat ik die maar heb gekocht. Top Service!!

13 augustus 2020

Aanrader

Super, zeer klantvriendelijk! Dingen via webshop bestellen ging niet helemaal, omdat het twee verschillende webshops waren maar prima geholpen. Nu geen dubbele verzendkosten! Echt een aanrader!

Topzaak

Hele goede service en er word de tijd voor je genomen ze geven je ook goede en deskundig advies

Deskundig

Deskundig, behulpzaam, meedenkend en eigentijds. Bovendien lekker in de buurt en dat vind ik ook prettig.

Winkel vol Italiaanse schoonheden

Mooie winkel met een ruim assortiment Italiaanse schoonheden. Ze nemen uitgebreid de tijd om de juiste fiets te bestellen precies op maat. Goed advies over onderdelen en wielen noem maar op. Heb een fantastische fiets om de alp de beklimmen

14 december 2019

De mannen van Italian Cycling…

De mannen van Italian Cycling Experience weten waar ze over praten. Onder het genot van een gezellig kopje koffie kom je alles te weten over de door hun gekozen merken waaronder Wilier, Vittoria en Fizik. Hun expertise komt uit eigen jaren lange ervaring wat het allemaal beter maakt.