Product gekocht, deze is echter beschadigd en al aangepast wist een echte juwelier mij te vertellen. Ik wil mij beroepen op het retour recht dat ik heb maar eigenaresse wil mij niet eens te woo... Toon meer
Mijn bestelling kwam dubbel gevouwen door de brievenbus. Na een mail gestuurd te hebben, werd mij direct een nieuwe toegestuurd, deze werd in prima staat 2 dagen later bezorgd. Terwijl de fout ei... Toon meer
Samen met buurvrouw Ommen aan het verkennen. En wat een leuke winkel is dit!!! Hele lieve klantvriendelijke mensen. En hele leuke spullen!!
Hele leuke winkel, vriendelijk personeel, helpen goed en denken mee. We komen er graag, kinderen ook. Hebben ook cadeaubonnen, altijd leuk om te krijgen en te geven.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sieraden en horloges besteld u online bij Juwelier It's Beautiful met uitstekende service! Tip: Shop de sieraden trends nu op It's Beautiful Jewelry
Gezellige winkel goed geholpen
Hele fijne ervaring met het piercen ze…
Hele fijne ervaring met het piercen ze stellen je goed gerust
Ik ben heel vriendelijk geholpen kom…
Ik ben heel vriendelijk geholpen kom met plezier terug.
Leuke winkel en aardig personeel
Heel goed en fijn geholpen
Hele mooie winkel met leuke mensen!
Hele lieve behulpzame mensen
Hele lieve behulpzame mensen.
Mooie winkel ook. Je slaagt hier altijd voor een cadeautje.
Product gekocht
Ik wil mij beroepen op het retour recht dat ik heb maar eigenaresse wil mij niet eens te woord staan en laat personeel het “afkappen”.
Product kan niet retour, geen oplossing aangeboden.
Waardeloze zaak, loop door naar een echte juwelier en geef daar je geld uit!
Mooie winkel.
Bedrog bij verkoop!
Bij deze winkel had ik een erg slechte ervaring. Ik kocht een horloge als cadeau, maar mijn partner vond het niet mooi, dus bracht ik het – compleet met kaartje, bon en verpakking – terug. Hoewel bij aankoop was gezegd dat retourneren mocht door een medewerker (het is namelijk nogal een aankoop), wilden de eigenaren ineens nergens meer woord voor staan en mocht het horloge niet retour. Ze beweerden zelfs dat er “schade” op zou zitten, terwijl het horloge alleen heel even is bekeken en direct is teruggepakt. Ontzettend slechte service!
UPDATE; eigenaren staan mij niet te woord en het horloge kon ik mee terug nemen. Dezelfde week naar een juwelier geweest voor bestellen van extra schakel (zat er niet bij). De juwelier wist me te vertellen dat er schakels missen en dat het pinnetje die de schakels bij elkaar houdt.. verkeerd terug is gezet. Of te wel; dit horloge is gedragen/ vermaakt en terug de winkel in gegaan.. logisch dat jullie hem bij mij niet retour willen nemen! Ik heb gemaild (nogmaals!!) en verwacht een reactie.
Hele leuke winkel
Samen met buurvrouw Ommen aan het…
Fijne medewerkers
Fijne medewerkers. Zijn goed geholpen en werd goed uitgelegd met piercen wat handig en fijn is.
Ik zou het zeker aanraden!
Hele aardige medewerkers en een fijne…
Hele aardige medewerkers en een fijne behandeling
Ik loop er stage en het is super leuk…
Ik loop er stage en het is super leuk met Henriette
Oorbellen laten schieten
Oorbellen laten schieten
Vriendelijk personeel en goede service !
Aanrader!
Goed geholpen en fijne sfeer!
Goed geholpen en fijne sfeer!