Allt fungerade bra med betalning och leverans. Lite svårt att förstå sig på montageanvisningen pga liten text. Men efter lite klurande så var det inte så svårt när man väl kom på konstruktionen Anna... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag har använt den ett kort tag nu. och den fungerar bra då jag längtat efter en slangupprullare som ej trasslar, denna upprullare sprider slangen perfekt vid upprullning och har 20 meters slang och... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte takbelysning, belysningen ger ett bra och skönt ljus i garaget. Den väger nästan inget och känns nästan som den ska gå sönder när man sätter ihop den, men allt håller och sitter. Fick do... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är jättenöjd med leveransen från ivon, jag har köpt både hexagon belysning och tryckluft- och elslangvinda. Installationen var enkel och smidig och resultatet blev över förväntan, jag kommer g... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
IVON AB är ett svenskt företag specialiserat inom garagetillbehör som erbjuder exklusiva, högkvalitativa och visuellt tilltalande produkter till rimliga priser. Vår filosofi kring produktutveckling kan enkelt sammanfattas genom orden ‘högkvalitativ stilmedvetenhet’. Med ett ständigt fokus på överlägsenhet och design strävar vi efter att erbjuda produkter som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande, genom ett enhetligt designmässigt formspråk. Magi skapas där funktionalitet kombineras med ett visuellt häftigt intryck och kompromisslös kvalitet. Vi hjälper dig helt enkelt att omvandla ditt garage, till ett riktigt drömgarage. IVON uttalas “Aj-Vånn” och har inspirerats från engelska “I won” = En vinnarkänsla ska infinna sig i kroppen när du köpt våra produkter, eftersom de tar ditt garage till en helt ny nivå. En mentalitet och ett tankesätt som har genomsyrat vårt företag från dag 1. Välkommen till IVON!
Contactgegevens
Riksbud - Mejselvägen 9, 85350, Sundsvall, Zweden
- info@ivon.se
- ivon.se
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Väldigt snygg design och toppen…
Väldigt snygg design och toppen kvalitet
Snabb leverans om varan finns i lager annars kan det dröja ett tag
Snabb leverans och golvet motsvarde…
Snabb leverans och golvet motsvarde förväntningarna och blev löjligt snyggt
Takbelysning/leveranstider
Fick dock vänta 8 arbetsdagar på att kunna hämta ut mitt paket på DHL, det skickades efter 6 dagar (alltså inte transportbolagets fel utan ivon som inte skickar produkterna i tid).
Driver man en e-handel och det står ”normal leveranstid 1-3 arbetsdagar” så borde man förhålla sig till det.
Hade bokat in elektriker som jag fick omboka.
Har nu beställt andra grejer från Ivon och ger dem en till chans, annars kommer jag välja en annan leverantör i fortsättningen.
Håller leveranstiden och kvalitén så blir det fler stjärnor.

Antwoord van IVON
Riktig kvalitet och bra kundbemötande
Riktig kvalitet och bra kundbemötande. Bilder kommer.
Perfekt kundbemötande
Snabb leverans, allt i sin ordning och strålande kundbemötande med trevlig personal! ⭐️
Snabb leverans och bra saker
Bra support och bra grejor 👍
Snabb leverans av era produkter och…
Snabb leverans av era produkter och väldigt fina produkter dessutom ,väldigt nöjd .
Garageinredning
Annars så är jag jättenöjd, stabil och rejäl konstruktion, inga rappelgrejor utan kvalitet, kontaktade kundtjänst ang. montaganvisningen och blev jätte bra bemött. Rekommenderar Ivon bra firma
Mkt snabb leverans och fungerande kanon
Bra produkter ,snabbt levererat👍👍
Köpte en produkt av IVON som det var…
Köpte en produkt av IVON som det var lite strul med. Kontaktade kundservice och fick supetsnabb återkoppling och en ny skickades direkt! Produkten funkar jättebra nu. Kan varmt rekomendera IVON👍👍👍👍👍
Snabb leverans, helt ok kvalitet för slanten och en produktdesign som passar in i mitt garage.
Dit is Trustpilot