Wat een chemische bende dat bovendien bij lange na niet doet wat t beloofd…zwaar vervuilde tegels 2uur laten intrekken en vervolgens afspuiten met de tuinslang…. Veel vuil blijft zitten en een grot... Toon meer
Mijn eerste bestelling waren de microvezeldoekjes Deze zijn heel fijn in gebruik, binnenshuis of buiten de ramen en kozijnen. Ik gebruik ze ook in de auto. Blijven ook goed na het wassen Bedrijf i... Toon meer
Bestellen en levering.. Zoals het hoort. Binnen 1a2 dagen. Maar dan het resultaat!! 20 jaar oude bakstenen crème kleurig wat grijs/zwart was geworden..... Ongelooflijk. Alsof mijn huis n... Toon meer
Goed product
Goed product, doet wat wordt beloofd. goede
communicatie,
Pluim voor Jackpro

Buitenreinigers werken erg goed
Buitenreinigers werken erg goed. Ik hoefde alleen alles af te spoelen en klaar.

Antwoord van Jackpro BV
textiel seal spray top product
Ik heb de textiel seal spray gebruikt voor de ski kleding. Perfect waterdicht en super handig in gebruik. Ook nu 4 paar schoenen mee ingespoten. Super gegaan . Blijven veel beter schoon en het water trekt er niet meer in. Zelfs bij mijn suede sneakers. Top. Ook de superjack 2spray vind ik heel fijn voor de dagelijkse schoonmaak. En helemaal top voor het reinigen van de vloer. Ik bestel hier zeker weer. 👌

Antwoord van Jackpro BV
Eerst gebeld voor advies, prettig gesprek
Eerst gebeld voor advies, kreeg vriendelijke medewerker aan de lijn die mij adviseerde om de vlonder reiniger BIO te gebruiken voor het hout van mijn schutting i.p.v. de sterke versie. Prima idee, groen is weg

Ervaring Jackpro
Bedrijf is heel klantvriendelijk. Bestelling wordt prima verzorgd en zeer snel geleverd
Top..

geweldig spul
geweldig spul, vervuilde badkamer tegels van de vorige bewoner zat er al jaren op. heb van alles geprobeerd kreeg het er niet van af.
maar met deze gel ging het er wel af en het ruikt ook heel fris.
zal het weer opnieuw bestellen. bedankt hoor geweldig spul.

Top producten
Ik vind de producten van Jackpro top. Ik heb nu een aantal doekjes en de Superjack 2spray. De spray werkt erg goed bij vette aanslag, eigenlijk boven verwachting. De doekjes zijn super om mee te poetsen. En wat net zo belangrijk is, is dat de klantenservice uitstekend is. Dat is anno 2025 best bijzonder.

Mooi product, Jackpro 2 spray
Ik gebruik dit product al tijden naar volle tevredenheid maar deze zomer kwam ik erachter hoe goed dit product echt is. Het BBQ rooster die ik vergeten was schoon te maken na de laatste keer BBQ-en, werd na een korte inwerktijd met Jackpro 2 spray gewoon glanzend schoon, zonder boenen, gewoon met de doek eroverheen en weg was het vuil en aanslag!! Daarna wel even met water afgespoeld en gedroogd natuurlijk. Mooi product, echt!
Jackdoek
Onlangs 6 grijze jackdoeken besteld. In het bestelproces had ik een fout gemaakt waardoor levering iets anders is verlopen. Via mail goed en snel contact gehad met Jackpro en zij hebben alles snel opgelost. Service van het bedrijf is zeer goed. Dat wordt weer schoonmaken met een glimlach met zo'n zachte maar stevige doek van Jackpro. Al veel merken doekjes gehad maar deze behouden vorm, kleur en zachtheid. Nemen goed vocht op

Gevelreiniging
20 jaar oude bakstenen crème kleurig wat grijs/zwart was geworden.....
Ongelooflijk. Alsof mijn huis net is gebouwd..
Jammer dat ik geen foto's kan uploaden hier.
En dan nog kortingscodes.. Gratis artikelen bij een volgende bestelling..
Denkt ook nog aan de portemonnee van de klant.
JackPro! Heel veel succes met nog vele tevreden klanten!

Antwoord van Jackpro BV
Heb nu de jackpro sanitair en badkamer…
Heb nu de jackpro sanitair en badkamer reiniger.
Kalk en vuil verdwijn als sneeuw voor de zon.
Het is ook een gel waardoor het beter blijft zitten op het materiaal

Antwoord van Jackpro BV
Vlonder- en Houtbeschermer werkt perfect!
Sinds een paar weken heb ik een houten vlonder terrasje in mijn tuin. Deze was nog niet behandeld en omdat ik hem wilde beschermen heb ik gekozen voor Jackpro Vlonder- en Houtbeschermer. In eerste instantie denk je; 'wat gaat dit doen'. Je ziet er niets van, tot het gaat regenen. Bij weinig regen blijven er druppels op de planken liggen en bij hevige regenval zie je wel dat de planken nat worden maar het trekt er niet in waardoor ze weer super snel droog worden. Ik ben er echt van onder de indruk. Top product!

Wauw wat een service!!!
Wauw!
Ik ben niet snel geneigd om een review te plaatsen, maar Jackpro verdient dit echt.
Na een aantal mailtjes en telefonisch advies heb ik een bestelling geplaatst. Het contact heb ik als zeer prettig en persoonlijk ervaren.
Een jaar na het aanleggen van ons terras met gebakken klinkers was het grootste gedeelte volledig groen van de aanslag. Diverse huis-, tuin- en keukenmiddeltjes hadden geen effect.
Op advies van Jack heb ik de stenen behandeld met Gevel- en Steenreiniger ULTRA STRONG. Na de behandeling was alle groenaanslag verdwenen!
Als extra stap hebben we ook de Terras- en Tegelbeschermer gebruikt, wat de kleur van de stenen weer prachtig heeft opgehaald.
Wat een schitterend resultaat!

Ongekend advies en klantvriendelijkheid
Donderdagavond last-minute een bestelling geplaatst voor Terras- en Tegelreiniger ULTRA STRONG (5 x 3 liter), omdat ik in het weekend mijn oprit wilde schoonmaken. De levering werd keurig voor zaterdagochtend gepland. Kort daarna kreeg ik netjes bericht dat ik een andere variant had besteld dan vorig jaar. Na mijn verzoek werd ik vrijdag direct gebeld en kreeg ik heldere uitleg over de verschillen. Toen bleek dat de betere optie pas na het weekend geleverd kon worden, gaf ik aan de oorspronkelijke bestelling toch te willen houden. Tot mijn verrassing bood de vriendelijke medewerkster aan om het diezelfde avond nog persoonlijk te laten bezorgen – en zo gebeurde het ook! Zelfs een belletje aan de deur terwijl ik nog op werk was. Service en klantgerichtheid zoals je die zelden nog ziet. Top gedaan, Jackpro!

Antwoord van Jackpro BV
Gevel en steen reiniger, top produkt.
Voorheen eerder besteld en gebruikt en was zeer tevreden. Tegels waren weer als nieuw. Nu weer besteld en resultaat viel zwaar tegen. Contact opgenomen, blijkt het produkt te zijn veranderd, was eerst de terras en tegelreiniger extra strong die ik voorheen had besteld en gebruikt. Het produkt is alleen veranderd en is nu de gevel en steen reiniger die veel krachtiger is en hetzelfde is als de oude terras en tegelreiniger. Ik had 3 jerrycans besteld. Na contact heb ik 2 jerrycans gratis toegestuurd gekregen met de gevel en steen reiniger en deze werkt perfect op mijn tegels. Echt een top service. Super blij mee.
Groet, Wim Klaasing

Een aanrader
Erg tevreden over de badkamerreiniger.
Ook de groeneaanslag van het terras verwijderd met Jackpro. Dit werkt erg goed.
Zowel de badkamerreiniger als terrasteiniger is aan te bevelen.
Goed
De tuin was na jaren zonder verzorging erg vervuild. Toch heb ik het schoon gekregen met de gevelreiniger en de schuttingreiniger. Mijn vader was erg blij met het resultaat

Uitstekende producten van JackPro
Uitstekende producten. Zijn wel wat duurder maar ze helpen echt. Vorig kaar en dit kaar gevelreiniger gebruikt voor mijn tuintegels.
Zijn weer als nieuw.
Nog even contact gehad met de klantenservice. Service zoals SERVICE moet zijn

Antwoord van Jackpro BV
Goed opgelost samen met de klantenservice
Wat problemen met de levering, toch snel opgelost met goed contact tot de klantenservice

Antwoord van Jackpro BV
De Houtreiniger heb ik gebruikt voor…
De Houtreiniger heb ik gebruikt voor het teakhout op mijn boot ingesprayed en met een borstel nageboend daarna afgespoeld heel lekker opgeknapt ziet er gewoon weer fris uit na de winterstalling dus een aanrader voor de “Booters” onder ons