Jacob har hjulpet mig med de udfordringer det giver at være glad for at rejse, men samtidig lide af transportsyge. Om få dage starter næste store rejse, hvor Jacobs behandlinger skal stå sin prøve. Tr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tack vare Jacob och hans hypnosbehandling mot hund- och djurfobi har jag märkt tydliga förbättringar. Jag känner mig nu mycket tryggare och mer avslappnad i närheten av hundar/djur. Jacobs professione... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jacob er en skøn underviser; levende, nærværende og enormt dygtig! Han evner at favne hele holdet og skaber en atmosfære af samhørighed og nysgerrighed. Igennem uddannelsen skabes en god rød tråd,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varm og personlig tone.. En rigtig god og alsidig uddannelse, der på bare 8 dage kommer godt omkring mange vigtige emner. Undervisningen formidles med både varme, humor og glimt i øjet, hvilket gør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Professionel hypnose behandling og hypnoterapi på klinik i valby. Nu også klinik i Svendborg pr. 2023 Flere end 10.000 behandlinger siden 1994. FagUddannelse af Hypnotisører og Hypnoterapeuter. Online hypnose kurser og kursus for både dig som vil være hypnotisør og hypnoterapeut og professionelle som vil lære at mestre hypnose, hypnoterapi og hypnoanalyse. 27 års erfaring. Over 700 Hypnotisører og Hypnoterapeuter har taget Uddannelsen og kurser ved Institut for Avanceret Hypnose.
Tingsted 7, 2500, Valby, Denemarken
Det virker og har gjort en kæmpe forskel for mig i hverdagen - fra den ene dag til den anden. En gang hos Jacob var nok til at hjælpe mig med en fobi, der var et stort problem for mig i hverdagen, og som jeg havde kæmpet med i mange år.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Mit første besøg. Det var en yderst behagelig oplevelse i en afslappet tryg atmosfære.
Det er tydeligt at mærke at Jacob er erfaren.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Det virker og er fantastisk ! På en fobi. Og også på selvværd og personlige problemer .
Det er bedre end mange timers terapi at få een behandling hos Jacob i hypnose . Det er min erfaring . Det er trygt og roligt, og Jacob er meget empatisk , og sætter sig ind i ens situation, før man siddende bliver guided i hypnosen . Jeg kommer ud derfra som et lettere menneske .
Giver det gerne 6 stjerner hvis jeg kunne.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Jacob er dygtig! Han skaber en rolig og behagelig stemning. Jeg var til en behandling for 7-8 år siden og har netop været der igen. Begge gange har det været en rigtig fin oplevelse med gode resultater, og jeg anbefaler helt klart Jacob.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Total afslappet atmosfære og trygge rammer.
Virkelig et sted som jeg kan anbefale og så kan Jacob sit kram…
“ You got to have faith”😉

Stor anbefaling
Jacob er dygtig og professionel, og skaber et trygt og omsorgsfuldt rum, der er nemt at slappe af og være ærlig i.
Bedste terapiform jeg har prøvet, og jeg vil varmt anbefale det.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Jeg kan kun anbefale denne uddannelse - uanset hvordan du vil bruge den og se det om ikke andet, som er personlig investering. Man får præsenteret en masse brugbar og konkret viden på en usnobbet og indledende måde, hvor der er en god blanding imellem teori, træning og fortællinger fra praksis.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Jeg har døjet med sygdomsangst længe og tog til Jakob og han har hjulpet mig godt på vej til hvor disse tanker ikke generer så længe af gangen, og har givet mig en bedre hverdags ro jeg ikke har oplevet længe

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Jacob hjalp med med rygestop for over 20 år siden og en behandling var nok, Det var en behagelig oplevelse at komme i hypnose og jeg kan huske det meste af hvad hvad han sagde selvom jeg var i hypnose. Jeg har ikke rørt en cigaret siden, så de penge har virkelig været givet godt ud.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Har døjet med panikangreb, og angst for angsten, hvilket begrænsede mig en del, indtil jeg tog til Jacob. Det har hjulpet helt vildt meget, og været med til at øge motivation og indsats i hverdagen. Jeg har valgt også at tage en opfølgende samtale, hvor vi fandt mere, som hjalp endvidere med problemet.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Jeg fik gennem et underholdende og højt fagligt lærende niveau af Jacob en god indsigt i redskabet samt med mig har jeg fået materiale til at komme igang praksis.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Jeg var hos Jacob i går, hvor jeg fik hypnose mod klaustrobofi.
Mærkede en lettelse i krop og sind. Tog straks over i shoppingcenteret, Spinderiet, og afprøvede flere elevatorer. Allerførste tur i var med lidt spænding på. De mange andre ture var "tja, kom bare an", og en dejlig fornemmelse af ligegyldighed.
Luften føles friskere. Jeg er mere glad. Jeg er mere afslappet.
Jeg krydser fingre for, at det forbliver sådan. Tak.

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Jeg tog hypnoterapeut uddannelsen og det har været en af de bedste beslutninger i mit liv. Det var intens, men undervisningen var god og effektiv og jeg fik alt med mig derfra som jeg skal bruge til at tage det med videre i min karriere

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
To infinity and Beyond. En guided ekspedition i det menneskelige sind. Det åbner rig mulighed for at hjælpe mennesker, og for at lære mere. Det kan virkelig anbefales.
Lars HP, Hypnotisør

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Uddannelsen har været en berigende oplevelse. Jeg har følt mig inspireret, rørt og udfordret på den bedste måde. Den har givet mig både indsigt og mod til at udvikle mig personligt og arbejdsmæssigt. Til næste hold…glæder jer!

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Jeg har taget uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut – og hold nu op, hvor har det været en vild og fed oplevelse!
Undervisningen er levende, teorien velfunderet og formidlet på en måde, der både rammer dybt og får smilet helt frem.
Uddannelsen giver mulighed for at få klienter lige efter eksamen, og jeg føler mig topmotiveret – med en energi, som ikke engang en lydmur kan stoppe 🔥
Kom afsted med dig – du vil ikke fortryde det et sekund 🏃♀️🏃

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Spændende og lærerige dage. Kommer hjem med nye anvendelige værktøjer, som allerede dagen efter kurset kom i anvendelse. Virkelig høj omsætningsværdi. De varmeste anbefalinger. Marija Tomicic, psykolog

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Kan kun sige det har været den vildeste rejse for mig, og Jacob er fantastisk til at møde mennesker der hvor de er
Så 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Institut for Avanceret Hypnose
Første gang jeg prøvede hypnose. Rigtig god oplevelse hos Jacob!
Lees meer over geverifieerde reviews.