Verdens dårligste oplevelse…
Verdens dårligste oplevelse nogensinde!!!
Jeg ankommer til hvidovre centeret og mine to små drenge og jeg har kun to ønsker som mine drenge ønsker sig, den ene var at spille bordtennis og den lille var at prøve en tur på de børne bil ligenede apparater....
Det vidste sig at være en næsten umulig opgave, først kunne vi ikke låne bordtennisbat, men skulle selv finde en butik hvor vi kunne købe det?
Herefter ville den lille Luca ikke flytte sig førend han fik en tur på bil automaterne , som jeg scannede qr koden på og mobilpay 15 dkk for en tur, som så aldrig startede.... det vidste sig umuligt at få et tlf. På support... indtil den lokale centerbetjent kom forbi og gav mig nummeret, her blev jeg først stillet om og så spurgt hvor jeg havde dette tlf fra? Herefter beskyldt for at lyve omkring hvorledes at automaten ikke kørt eller ej?
Det vidste sig så efter 10 min I tlf at de kunne konstatere at den ikke virkede og Herefter henviste os til næste bil automat, som efter 5 min så endelig kunne starte..... men dreng på 7 år var ikke engang glad, da det endelig virkede men den anden automat!!! Det havde faktisk den omvendte effekt at ville give min lille dreng en tur i jeres fine forlystelser...Flot arbejde Jada play crew!