Tilbagemeldingen gælder levering. Den var hurtig, så ros for det. Selve produktet er til en julegave, så det kan I selvsagt ikke få nogen tilbagemelding på. 😊🌲🎁
Bestilte to flueliner, billigere end andre steder. Opnåede gratis fragt og modtog en mail om at mine varer var pakket og sendt allerede en halv time efter bestilling. Jeg modtog varerne mindre end 24... Toon meer
Meget nemt at bestille på nettet, hurtig og præcis levering, information løbende og perfekt, så DE BEDSTE ANBEFALINGER HERFRA TIL AT HANDLE HOS JAFI VIBORG. BH DANNY KJÆR
fint hjemmeside og gode priser
JAFI Outdoor er din dedikerede forhandler af kvalitetsudstyr til friluftsliv, lystfiskeri og outdoor-eventyr. Vi tilbyder nøje udvalgt beklædning og grej fra markedets bedste mærker – både til den erfarne entusiast og den nybegynder, der vil ud i naturen. Med PRISMATCH, hurtig levering og gratis retur ved køb over 499,- gør vi det nemt og trygt at handle online. Hos os finder du alt, hvad du har brug for til jagt, fiskeri og livet i det fri – fra slidstærkt tøj og praktisk grej til specialudstyr, der gør din tur bedre. Vores team består af passionerede outdoorfolk med erfaring fra både butik og naturen. Du kan altid forvente ærlig rådgivning og personlig service – uanset om du handler online eller besøger vores fysiske butik i Viborg. Hos JAFI Outdoor får du mere end bare produkter – du får udstyr, du kan stole på.
Denemarken
Vraagt klanten om een review
fint hjemmeside og gode priser

Antwoord van JAFI Outdoor
Der var en god hjemmeside og gode priser, så derfor valgte jeg at handle med dem, de var hurtig med levering
fem store stjerner herfra
VH.Birgit sørensen

Antwoord van JAFI Outdoor
Hurtig pakning og forsendelse - og 2 bolcher i pakken... alt gik forrygende.

Antwoord van JAFI Outdoor
Super hurtig levering og 2 stk bolsjer med :^)

Antwoord van JAFI Outdoor
Varen passede desværre ikke, jeg fik hurtig pengene retur. God service. Vil ikke tøve med at bruge JAFI igen.

Antwoord van JAFI Outdoor
Levering og aftaler blev overholdt, alt godt herfra.

Antwoord van JAFI Outdoor
God vare (luffer) til god pris og super hurtig levering👍

Antwoord van JAFI Outdoor
Hurtig levering, god pris for vare, rimelig fragtpris.

Antwoord van JAFI Outdoor
Havde valgt et par støvler det var udsolgt i den størrelse så fik jeg besked jeg kunne vælge en anden størrelse eller måske finde et par andre. Og en flinke kontordame. Supergod service

Antwoord van JAFI Outdoor
Sjældent oplevede at modtage min pakke så hurtig 👍👍👍