Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super setup jagttegnnu.dk har. Havde fornøjelse af at modtage undervisning fra Peder i Viborg. Fantastisk fyr med stor viden og erfaring - overskud i undervisningen så alle blev klædt godt på. E... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtigt godt kursus. Jeg var virkelig godt klædt på med to kursusweekender og seriøs forberedelse hjemme. Mit temparement stemmer rigtigt godt med den pragmatiske tilgang og uden skønmalerier af hv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utroligt godt kursus med Jacob som underviser. Tænk at kunne starte som total novice og bestå både teori og den praktiske prøve i første forsøg. Med en masse hjemmetræning og brug af alle hjælpemateri... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde Peder til at undervise og vi var tilmeldt Vingsted. Det var virkelig god og seriøs undervisning, hvor der var tid til at besvare hver enkelts spørgsmål. Vil til hver en tid anbefale 👍... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Jagersclub

Geschreven door het bedrijf

Landets bedste jagttegnskurser! Vi afholder professionelle jagttegnskurser over hele landet. Vi yder beståelsesgaranti og har Landets bedste database af kursistudtalelser (på Facebook) Vi er først lige her i sommeren 23 begyndt at bruge trustpilot også så der er ikke så mange anmeldelser herinde og vi vil nok stadig priotere facebookanmeldelser, men nu er vi ihvertfald også officielt her :o) Vi har fair og gennemskuelige priser og en kursus kvalitet du ikke finder nogen andre steder. Kig ind på vores hjemmeside nu og find et jagttegnskursus nær dig :o)

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super fed undervisning

Har lige bestået mit jagttegn med 0 fejl i teori og 0 fejl i afstandbedømmelse.
Super fed undervisning og underviser
Virkeligt noget der kunne bruges.
Og ikke mindst god forplejning

5 september 2024

Antwoord van Jagttegnnu.dk

Stort tillykke Isak og tak for den fine anmeldelse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt, hurtigt og effektivt.

Nemt, hurtigt, effektivt og ikke mindst hyggeligt forløb med Jacob henover 2 weekender.
Første dag d. 9. august. Bestået jagtprøve 3. september.
Teorien læres let med huskeregler, remser og masser af repetition. Det praktiske er der også styr på, hvor der bliver øvet afstandsbedømmelse, simulerer en jagtprøve og skudt en masse.
Forplejningen fejlede heller ikke noget.

Normalt siger man at man gerne vil komme igen, men ikke i dette tilfælde, da jeg bestod første gang.

3 september 2024

100% anbefaling!

Ubetinget anbefaling fra mig! Dygtige og seriøse undervisere. Selvom det var nogle lange og intensive dage, så formår Jacob og Crew at gøre det både sjovt og interessant ved at krydre med rigelige mængder fjollede huskeregler og røverhistorier fra de store skove.

Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg uden problemer. Endda på en dag hvor 18 ud af 20 dumpede teorien! Den anden som bestod havde også været forbi jagttegnnu.dk :-)

28 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har taget jagtegn et andet sted før og…

Har taget jagtegn et andet sted før og det gad bare ikke lykkes efter 2 forsøg, så kom jeg til Jacob og så skete der fremskridt teori blev legende let med hans gode huske metoder. Kan kun anbefale ham jeg endte med 0 fejl i teorien og 6 patroner til skyde prøven

2 juni 2024

Stor anbefaling!

Stor anbefaling!

Hele forløbet og kurset var fantastisk. Rigtig god undervisning og forberedelse til jagttegnsprøven. Man bliver klædt rigtig godt på, både teoretisk og praktisk.

Jacob gør det samtidig sjovt og hyggeligt at tag undervisning hos ham. Alle spørgsmål eller tvivl bliver taget godt imod.

Stor ros herfra. Jeg vil anbefale alle som overvejer det at tag det hos Jacob Sandberg

16 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De absolut bedste anbefalinger herfra!

De absolut bedste anbefalinger herfra til Jacob og Jagttegnnu.dk teamet. Det er et topprofessionelt og meget effektivt set-up i.f.t. jagttegnsuddannelsen som forberedelse til både den teoretiske og den praktiske prøve. To mega spændende teoridage og to super sjove og meget lærerige praktikdage. Hurtigere og mere effektivt kan det nok ikke gøres. Bravo! De bedste hilsner Erik V.

26 juni 2024

Antwoord van Jagttegnnu.dk

Godt gået Erik og tusinde tak for den flotte anmeldelse

Om jeg vil anbefale Jagttegnnu.dk

Om jeg vil anbefale Jagttegnnu.dk ?

Ja for pokker!

Min Søn Balder, har fået jagttegns undersvisning af Jacob i foråret 2024… jeg deltog til den praktiske undervisning for at støtte min søn, men også fordi jeg var nysgerrig.
Hold nu op et arrangement hvor der bare var styr på det… travlt men god tid, styr på alt inkl super fin forplejning.

Det samme gjorde sig gældende ved den teoretiske del, jeg var der ikke selv, men Balder sagde det var super, det er en lang dag at holde gejsten oppe en hel søndag med teori men det fik Jacob gjort sådan at man kunne koncentrerer sig hele dagen… sjovt lærerigt og på alle måder rustet til jagttegnsprøven. Af flere grunde kunne Balder først gå op idag den 18/6-2024 på KFK på seline vej.
Sammen med en flok fra en anden jagttegnsunderviser.
En dumpede teori og 3 i den praktiske prøve ud af 11
Balder bestod med 0-0 fejl og har nu bestået jagtprøve og nu videre til haglskyde prøven.

Kæmpe tak til Jagttegnnu.dk det har været lærerigt også fra sidelinjen og Balder har klaret det så fint trods lidt ordblindhed og kæmpe nervøsitet

Tak Jacob Sandberg det er virkelig et fedt setup du har lavet til jagttegns undervisning på højeste plan

Bh Jens

18 juni 2024

Antwoord van Jagttegnnu.dk

Kæmpe tillykke til Balder og tusinde tak for den flotte anmeldelse

Kæmpe anbefaling 🏆

Stor anbefaling herfra.
Bestod uden problemer med 0 fejl.
(6 min, så var den faglige prøve færdig).
Unik hjemmeside med træning og forklaringer. Jakob er en fantastisk underviser, som formidler teorien på en god og faglig måde.
Igen - kan kun anbefale jagttegnnu.dk

Tak til dig og dit team 💪🏼🏆

Skal du have jagttegn - så er dette stedet !

23 mei 2024

Antwoord van Jagttegnnu.dk

kæmpe tillykke David og tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Velfungerende, velstruktureret, professionelt og morsomt!

Et meget velfungerende og velstruktureret forløb med dygtige undervisere. Kan i særdeleshed anbefales hvis man trives med lidt selvstudie.
Jacob er professionel, engageret og lider voldsomt af far-humor syndromet, hvilket kun gør oplevelsen federe.

Både min bror og jeg bestod med bravur i første omgang.

Tak for nogle fede weekender.
Vi ses forhåbenligt snart igen!

Tak Emil og kæmpe tillykke 😁

Fantastisk forløb med Jagttegnnu.dk

Fantastisk forløb med Jagttegnnu.dk, vi havde nogle virkelige kompetente undervisere i Vingsted på Jylland, som begge var engageret og interesseret i at lære fra sig. Vores to undervisere havde to forskellige baggrunde og havde hver deres kompetencer, det gjorde vi faktisk kunne få praktisk talt alt om jagt afvide.
Der var også plads til sjov på de lange teori dage, og man kunne sagtens stille alle de spørgsmål man havde til det praktiske.

Vil klart anbefale Jagttegnnu.dk da deres forløb er virkelig godt tilpasset og opbygget på en måde så du får de bedste værktøjer til at bestå, teorien hænger ved og du har alle redskaber for at bestå. Så hvis man ikke består med Jagttennu.dk er det fordi du ikke selv har engageret dig nok.

Tusind tak igen til Jacob Sandberg, men også Peder og Lars for et skide godt kursus.

Mange hilsner
Ny jæger Emil Holm

Antwoord van Jagttegnnu.dk

Tusinde tak for en meget flot anmeldelse Emil og tillykke med jagttegnet 😊

Målrettet og seriøs undervisning

Målrettet og seriøs undervisning. Kunne til jagtprøven bare konstatere, at dem der har taget kurset består, mens andre havde det sværere. Godt undervisningsmateriale.

29 mei 2024

Tak og tillykke 😊

De største anbefalinger

Et lærerigt og brugbart jagtkurs med øje for det mest essentielle indenfor jagt. Jeg var meget begejstret med de få fremmøder med de relativt lange dage, hvor man kom igennem meget af pensum. Det gjorde jagtkurset overskueligt og nemmere at holde fokus hen mod jagtprøven.
Jacob er engageret og dygtig til at lære fra sig. De største anbefalinger!

12 april 2024

Tusinde tak Maria og tillykke😁

5/5 stjerner

5/5 stjerner.

Bestod både teori- og praktikprøver helt uden fejl. Super dygtige og flinke undervisere som sætter fokus på de ting der er specifikt vigtige for at kunne bestå prøven.

28 mei 2024

Tak Freddy og tillykke

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et virkeligt godt og gennemarbejdet kursus

Et virkeligt godt kursus. Jeg følte mig godt klædt på til både teori og til den praktiske prøve. Jacob (leder af kurset) er meget engageret, og sørger for at alt nødvendigt pensum er gennemgået og forstået. Kurset tilbyder gennemarbejdede træningsmuligheder i form af vildtkending med huskeregler, rigelige mængder eksempler på teorispørgsmål, nødvendig lovtekst brudt ned til det absolut nødvendige, og videoer af den praktiske prøve. Kan varmt anbefale dette kursus

22 mei 2024

Antwoord van Jagttegnnu.dk

Tusinde tak for den fine anmeldelse Andreas 😊🙏🏻 og stort tillykke med jagttegnet 😁💪🏻

Veltilrettelagt og udbytterigt jagttegnskursus

Jeg deltog i et jagttegnskursus hos Jagttegnnu i foråret 2024 og kan varmt anbefale det. Kurset var professionelt tilrettelagt og effektivt. Den praktiske træning var intensiv og gav en solid forståelse for våbenhåndtering og afstandsbedømmelse. Den teoretiske undervisning var målrettet og formåede både at gøre stoffet interessant og tilgængeligt. De online træningsmaterialer var en stor hjælp og forberedte mig grundigt til undervisningen og prøven, som blev bestået i første forsøg. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

6 april 2024

Antwoord van Jagttegnnu.dk

Tusinde tak for den fine anmeldelse Nils og stærkt gået til prøven 😁💪🏻

Et super godt kursus

Et super godt kursus. Stemningen var god blandt deltagerne, og Jacob var engageret og god til at lære fra sig. Jeg var der med mine drenge på henholdsvis 16 og 18 år. Kursusforløbet var over 2 weekender i april, og vi var op til jagtprøven den 14. maj - hvor vi alle 3 bestod. De bedste anbefalinger herfra.

28 april 2024

Flot statistik Theis! og tusinde tak for anmeldelsen 😊🙏🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for et meget velgennemført kursus

Tak for et meget velgennemført kursus, og for noget meget prøverelevant undervisningsmateriale. Tak til Peder for alle gange at levere engageret undervisning gennem 8 timer – det er en bedrift i sig selv.

Vi var 8 kursister til jagtprøve i Hadsund den 15. maj 2024. Jeg var den eneste som svarede forkert på et enkelt spørgsmål – så jeg skulle lave anmeldelsen på Trustpilot. En af de øvrige gad ikke svare på de tre spørgsmål på den sidste side, men da hun ikke havde svaret forkert på et eneste andet spørgsmål, bestod hun også. Den prøvesagkyndige udtalte som tilbagemelding på teroriprøven, at han gennem mange år sjældent havde oplevet noget lignende. Fantastisk flotte besvarelser. Blandt de andre kursister var beståelsesprocenten 2/3, men med flere fejl.

På formiddagsholdet var 10 ud af 15 dumpet. Vi ved ikke om der var nogen fra Jagttegnnu.dk til prøve der.

Alle 8 kom også igennem den praktiske prøve.

15 mei 2024

Antwoord van Jagttegnnu.dk

Det er dælme god beståeles procent lige der Bo! tillykke og tak for den fine anmeldelse 😊🙏🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt sikkert det bedste sted i landet…

Helt sikkert det bedste sted i landet at tage jagttegn. Det er helt klart nogle af landets bedste instruktører som trygt fører dig igennem kurset og prøverne. Du finder ikke et sted der klæder dig bedre på til at gå til jagttegnsprøven.
Underviser er nem at få fat på og kan svare på de fleste spørgsmål hvis ikke alle.

Undervisningen er intens, til gengæld er der et massivt udbytte af den.

Dumper man jagttegnsprøven efter det her kursus er det helt klart ens egen skyld. De kan ikke gøre mere for at klæde dig på til prøverne.

Antwoord van Jagttegnnu.dk

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse!😊🙏🏻 og tillykke med tegnet 😁

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det helt rigtige sted at få jagttegn

Det hele spillede bare - fantastisk undervisning med engagerede underviser samt, instruktører på skydebanen.

Deres træningsportal klædte en på til jagtprøven ud over alle forventninger. Så når man kommer op til jagtprøven er der intet som kan komme bag på en

15 mei 2024

Antwoord van Jagttegnnu.dk

Tillykke med tegnet Jens og tak for den fine anmeldelse

Lees meer over geverifieerde reviews.