Jansensteigerverhuur Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Steigerverhuur
  2. Bouwer van aanlegsteigers
  3. Steigerbouwer

Jansen Steigerverhuur uit Elshout is gespecialiseerd in het verhuren en plaatsen van steigers voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om schilderwerk, gevelrenovatie, dakonderhoud of een dakkapelsteiger, wij leveren altijd de juiste oplossing. Onze VCA-gecertificeerde monteurs zorgen voor veilige montage en demontage volgens de geldende voorschriften. Met een ruim aanbod aan gevelsteigers, schoorsteensteigers, dakkapelsteigers en aluminium steigers bieden wij maatwerk voor ieder project. Wij begrijpen dat veiligheid en efficiëntie belangrijk zijn en nemen daarom het complete proces uit handen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Een bouwsteiger gehuurd voor de renovatie van het dakbeschot

Een bouwsteiger gehuurd voor de renovatie van mijn dakgoot en vervanging van de boeidelen aan zowel de voor- als de achterkant van het (hoek) huis. Moeilijkheid was dat aan de achterkant nog een veranda stond (zonder dakpanelen) waar de steiger doorheen opgebouwd moest worden. De steiger van 6 meter breed werd snel en vakkundig opgebouwd waarbij die stevig aan de gevel werd bevestigd. Dit gaf een veilig gevoel tijdens de werkzaamheden. Ook de balustrade en de interne ladders droegen hier aan bij. Ik heb zo’n drie weken fijn en veilig aan mijn dak kunnen werken. Toegegeven het kost wel wat, maar dan heb je ook wat! Verder is het bedrijf flexibel in de afspraken en mijn steiger werd zelfs binnen enkele dagen na ons telefonisch contact al opgebouwd. Fijn dat er nog bedrijven zijn die telefonisch contact opnemen om de zaken door te nemen, ipv alles via de mail. Zeker een aanrader en mocht ik ooit opnieuw een steiger nodig hebben, dan weet ik al waar ik die ga huren.

22 juli 2026

Betrouwbare schoorsteensteiger en goede service

Ik heb een schoorsteensteiger gehuurd bij Jansen Steigerverhuur en ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. De steiger was stevig, veilig en in goede staat, precies wat je nodig hebt voor werkzaamheden aan een schoorsteen. Alles werd netjes op tijd geleverd en opgehaald en de communicatie verliep prettig en professioneel. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare steigerverhuur.

15 januari 2026