Janssen Mode

Jansenmode is hetzelfde als Marlon & Sophie of Stijlvolutrecht. Het domein staat nu te koop. Van Lier verkoopt hetzelfde, dus hoort denk ik ook bij de club. Mijn bestelde setje moet nog uit China... Toon meer

ZEKER NIET DOEN Ben er dus ook ingetrapt. Bij Nijboer gekocht, dat blijkbbaar voorheen Janssen Mode was. Dacht te maken te hebben met een Europees bedrijf maar neen, Chinese rommel. Alles in polye... Toon meer

Alles van Janssen Mode Utrecht is dropshipping vanuit China. Wat als linnen staat omschreven is polyester. Pasvorm totaal niet zoals op de website wordt getoond. Retourkosten (25/30 euro) moet j... Toon meer

Ik kan alleen maar beamen wat hier allemaal geschreven is. Broeken komen niet overeen met foto’s van advertentie. Gemaakt van polyester, niets van katoen/linnen, zoals ze beschrijven. Hele goedko... Toon meer

BESTEL HIER NIET!!!

Als het kon, had ik géén ster gegeven. Ze heten blijkbaar sinds kort Nijboer-mode. Nederlandser dan dat wordt het niet en daarom wordt het wellicht toch door mensen als betrouwbaar gezien.
Toch begint het al bij de website, deze is compleet via AI in elkaar gezet, compleet met zielig verhaal dat ze dichtgaan.
In een moment van drukte toch een jurk voor mijn moeder besteld en deze kwam vandaag na drie weken pas binnen.
Mijn hemel, wat een rotzooi rechtstreeks uit Azië: 95% polyester in plaats van de beloofde katoen. En ook de bestelde maat (48) is een lachertje; de jurk is volgens Aziatische maatvoering veel te klein.
Ik vond het ook al zo verwonderlijk dat ze zonder track en trace verzenden. Lang verhaal kort; dit is een dropshippingbedrijf met enkel en alleen leugens.
Ik probeerde net op de site van Nijboer-mode te kijken, maar deze blijkt net uit de lucht te zijn?
ADVIES: BESTEL HIER NIET!!!!!

14 juli 2025

Puur bedrog

Puur bedrog. je kan enkel terugsturen op eigen kosten en risico. kleedje dat ik had besteld is een polyester vod, niet te dragen.
zeker niets bestellen

ZEKER NIET DOEN

ZEKER NIET DOEN
Ben er dus ook ingetrapt. Bij Nijboer gekocht, dat blijkbbaar voorheen Janssen Mode was. Dacht te maken te hebben met een Europees bedrijf maar neen, Chinese rommel. Alles in polyester en goedkoop materiaal, valt zelfs helemaal niet fatsoenlijk rond je lichaam.
e-mails worden niet beantwoord en het telefoonnummer is helemaal niet toegekend.
Zal voortaan maar bij mij gekende merken en bedrijven blijven.

Het heet nu NIJBOER mode

Het heet nu NIJBOER mode. Gelukkig werd mijn betaling door RABObank direct geblokkeerd en ik kreeg daar een fraudemelding. Topservice.
Ergens had ik al een onderbuikgevoel. Het was uitverkoop, maar overal waren nog 6 stuks van.
Trap er niet in.

Nijboer Mode & tip

Ik lees dat Janssen nu Nijboer Mode is. Daar ben ik dus ingetrapt, helaas mails komen terug. Na een week nog niets verzonden. Een online transactie mag geannuleerd worden als die nog niet verzonden is. Een tip van mijn bank: melden bij IDEAL als je daarmee hebt betaald. Heb ik gedaan, nu maar afwachten of het lukt....wie weet hebben jullie er ook iets aan

27 juni 2025

JANSENSTYLE is een grote oplichterij

JANSENSTYLE is een grote oplichterij. Helaas ben ik er ook ingetuind. Ik dacht dat ik te maken had met een normaal bedrijf maar toen mijn kleding binnenkwam zag ik dat het van hele slechte kwaliteit was. Afkomstig uit China. Ik kon het niet ruilen want op de site stond dat afgesprijsde artikelen niet gebruild kunnen worden. Het heet nu NIJBOER MODE las ik bij andere revieuws. Dezelfde shit aan Chinese B kwaliteit of nog minder rommel!!!

12 maart 2025

Oplichting

Oplichting: Janssen Mode is nu Nijboer Mode.
Er wordt een valse website met een zielig uitverkoop verhaal gemaakt en 'nep kortingen uitgedeeld'. De handelaar is nergens te bereiken of te vinden. NIET DOEN! (e-mailadres en nummer doet het niet).

10 juni 2025

Koop hier niets!

Ook ik ben erin getrapt. Terwijl ik echt heel vaak doorzie dat het gewoon dropship handel is. Maar de website zag er goed uit met een betrouwbare naam etc. Helaas geen reviews gecheckd. Toen de levering erg lang duurde kreeg ik argwaan en ben gaan zoeken en toen kwam ik er pas achter. Na 4 weken een vod van een jurk ontvangen. Lijkt totaal niet op wat ik besteld heb. Wil het graag retoursturen maar nu reageert niemand meer. KOOP HIER NIET!

12 mei 2025

Bedrog en oplichting

LET OP: JANSENSTYLE heet nu NIJBOER MODE !!
Dezelfde shit aan Chinese rommel!!!

Ik begrijp 1 ding niet en dat is dat zulke bedrijven ( drop shipping) niet door de ACM uit de lucht gehaald worden. Ik begrijp tevens niet dat gerespecteerde creditcard maatschappijen dit soort scam bedrijven toestaan om creditcardbetalingen te doen. Het hele marketing/saleskanaal is gestoeld op bedrog en oplichting. Ze kiezen bewust een Nlse naam en doen zich voor als NLs bedrijf. Daarbovenop komt dat ze wegens bedrijfssluiting met hoge korting kleding en wat dies meer zij, kunnen verkopen. Website ziet er zeer gelikt uit en zie daar de klanten die bestellen zwemmen in een scam fuik en krijgen van chatbods allerlei keurig middels Chat GTP geformuleerde teksten toegezonden. Ze beloven veel doch maken niets waar. je reinste vorm van oplichting. Ze geven steeds aan dat wegens drukte de levering later plaatsvindt en indien je al wat krijg is dat Chinese rotzooi van inferieure kwaliteit. Een ervaring rijker en inmiddels een illusie armer. Waarvan akte

4 maart 2025

Oplichting

Juist mijn bestelling van 16 maart gekregen. Levering binnen de 5 a 8 werkdagen, we zijn de 28e maart. Dus...
Kwaliteit absoluut niet waarvoor er betaald werd. Dus niet meer bestellen via linken op sociale media en op voorhand checken van het bedrijf en op trustpilot. Weer een ervaring rijker.

28 maart 2025

Had mezelf beloofd niet in te trappen…

Had mezelf beloofd niet in te trappen in de oplichters van internet. Toch ben ik erin gestonken door de zeer proffesioneel ogende website. Gelukkig heeft mijn vrouw niet naar mij geluisterd anders was er nog meer besteld op mijn aandringen. Dat dit in Nederland en waarschijnlijk wereldwijd mogelijk is om op deze schaal massa's mensen op te lichten is onbegrijpelijk. Wat een dievenbende.

21 februari 2025

Totally fraud.

Het is geen betrouwbare website. Er wordt beloofd dat de bestelling binnen één dag wordt geleverd en dat de wintercollectie in de zomer wordt geleverd.

8 februari 2025

Oplichters

Oplichters , voor 22 uur besteld en ja hoor de volgende dag is in huis.
Ik ben al 3x weken verder en nog steeds niks ontvangen, zelfs 1ster verdient deze site niet.

13 januari 2025

Als ik zo de ervaringen lees

Als ik zo de ervaringen lees. Houd ik mijn hart vast. Ben bang dat ik er ook ingestonken ben. Zag inderdaad naderhand dat het uit China komt.
Hoe kun je mensen zo belazeren.

30 januari 2025

Alles is fout aan dit dropship bedrijf.

Jansen fashion..een betrouwbare naam, een mooie trui. Kreeg echter meteen na het plaatsen van mijn bestelling argwaan, las de recensies hier en annuleerde mijn bestelling meteen. Dat ging helaas helaas helaas niet meer. Om 23.00 was mijn bestelling al verwerkt. Mijn bestelling was geplaatst om 22.00. En dan die ellenlange nietszeggende super nederige standaard antwoorden die ik kreeg van lieve meisjes die waarschijnlijk niet eens bestaan. “Ik hoefde me nergens ongerust over te maken, ik kon de trui altijd terugsturen.” Ja, voor minstens €25 naar China. De trui heb ik vandaag ontvangen, de trui is een prul, een vod. Ik ben erin gestonken omdat ik de reviews niet eerder gelezen had.

29 januari 2025

Oplichters

Eind november een bestelling schoenen gedaan bij Jansen mode op Whebsite tweede paar met flinke korting dus doen tot op heden niets geleverd telefoon wordt niet beantwoord op mail wordt niet gereageerd PURE OPLICHTERIJ bestaan gewoon niet
mensen trap er niet in ze beloven koeien met gouden hoorns het is te mooi om waar te zijn conclusie JE BENT JE GELD KWIJT

25 januari 2025