Japan Rejser Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik arrangeret en 3½ uges tur for familien på 4 personer af Japan Rejser. De kom med et rigtig godt gennemarbejdet oplæg til rejseprogram ud fra vores snak om ønsker til oplevelser og budget. V... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er lige hjemvendt fra vores livs bedste ferie i Japan arrangeret af Japan Rejser. Vi var i Tokyo, Hakone, Kyoto og Hiroshima og alt klappede perfekt. Japan Rejser havde booket super gode hoteller o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er 4 mennesker ,som lige er vendt tilbage efter 12 dage i Japan.( Tokyo , Kyoto, Hakone og Osaka) Erik fra Japan rejser hjælp os med arrangere turen. Alt gik perfekt. Lufthavn og hotel transfer,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min familie og jeg var 3 uger i Japan i juli 2026. Vi fik rigtig god hjælp til al det praktiske (inspiration, sparring, billetter mv.) hos Japan Rejser, hvor efter selve rejsen var på egen hånd. Al... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Excursiebedrijf
  2. Culturele rondleidingen
  3. Skivakanties
  4. Touroperator
  5. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

VI ER EKSPERTER I JAPAN Hos Japan Rejser er vi eksperter i rejser til Japan. Vi arrangerer nemlig udelukkende rejser til Japan. Det gør vi primært fordi, vi er betaget af landet og dets fascinerende skikke og kultur, deres unikke køkken og bjergtagende natur. Men også ud fra vores grundholdning om, at det er bedre at vide en masse om én ting, i stedet for at vide lidt om en masse ting. TAG PÅ EN REJSE I JERES EGET TEMPO For at sikre dig de allerbedste oplevelser er alle vores rejser private. Alt foregår i jeres tempo, og der er ingen andre at tage hensyn til. Det giver et helt andet udbytte end at deltage i en standard grupperejse. Vi har udvalgt en række små, charmerende hoteller i fantastiske omgivelser, som giver unikke minder for livet. Vil du vide mere om rejser til Japan, så ring og få mere inspiration på 53 89 39 90 eller skriv til info@japan-rejser.dk

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

83 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis man kunne give flere stjerner så fik i det!

Alt fungerede perfekt lige fra ankomst i lufthavnen i Tokyo til hjemkomst i Danmark igen. Jeg er SÅ glad for at vi valgte Japan rejser til at arrangere vores “jomfru” rejse til Japan. Da vi ankom til lufthavnen stod chaufføren klar og kørte os til hotellet. Da vi ankom til hotellet og checkede ind fik vi udleveret vores wifi router, togbilletter og vores metrokort. Den rejsevejledning som vi modtog inden afrejse var printet i 2 versioner og den ene havde vi i tasken med os hver dag hvor alle informationer var, den anden var reserven. Det var inden afrejse lidt stressende læsning, da det jo er et helt nyt sted man skulle til, men når man er i det var det hele jo såre simpelt og så nemt at finde ud af. Det var fantastisk at navn og adresse også stod på Japansk, da det ikke kan forventes at de kan læse eller forstå engelsk hvis man tager taxi og med sedlen på hotellet fra jer gik alt som en leg, hvis benene ikke orkede at gå mere :-).

Jeg har kun rosende ord og fantastiske hoteller vi boede på og Japan er en ting man bare skal opleve!!

Tusinde tak for jer!

Mvh Claus og Maja

21 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Martin og teamet har været på fra…

Martin og teamet har været på fra start. Jeg var meget sent ude og alligevel lykkedes de med at strikke et program sammen som holdt sig inden for budgettet (var afsted med mine to teenage drenge) og hvor vi fik mulighed for at se alt de vi havde sat os for. Hjælpsomt materiale som guide for dagene som man selv kan strikke sammen. Teamet har været en stor hjælp og altid nemme at få fat i. Kæmpe anbefaling herfra! Mvh Mattias, Rasmus og Jesper

20 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Japan Rejser Søger man Japan rejser er dette det…

Søger man Japan rejser er dette det helt rigtige sted. Super service, vender hurtig tilbage ved spørgsmål, stor erfaring med Japan og livet i Japan, vildt dygtige til at give råd og forberede en til rejsen. Alt er nøje planlagt uden nogen tvivl , så rejsen kan ske helt uden bekymringer. Nøje beskrevet rejseprogram med ruter til og fra Hotel/lufthavn, eller bestilt transfer/taxi. Alt kan bestilles ned til mindste detalje eller som rejsselv oplevelse med gode råd på vejen. Altid super venlig og stor interesse i at man for en super fed tur. Efter min erfaring med Japan Rejser vil jeg til en hver tid anbefale Japan Rejser, og er ikke i tvivl om , at jeg vil bruge dem igen. Mega stor tak for en vild oplevelse Japan Rejser.

5 april 2024

Fantastisk tur til japan

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Japan arrangeret af Japan rejser. Alt det praktiske var nøje planlagt og derved kunne vi nyde alle oplevelserne, kulturen og manden i fulde drag

22 maart 2024

Fin oplevelse

Vi oplevede stor hjælpsomhed og fleksibilitet fra Japan Rejser i forbindelse med en uges ferie på Okinawa i november 2023. Rejsen levede op til alle vores forventninger.

13 november 2023