Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har handlet en sofa, som var i den fineste stand da vi fik den hjem. Særligt glade var vi over leveringstiden som var nøjagtig 6 uger. Hvilket vi ikke helt havde regnet med. Super service med de s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi takker Mahmoud og hans kollega for rigtig god service . Vi fik professionel hjælp ig det var tydeligt at mærke de ikke vil tjene penge, men mere en tilfreds kunde

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og r... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk fra Ja Tak møbler. Desværre starter hlvede først når du har modtaget din sofa og du opdager fejl. Vi har sendt dem utallige mails siden juli måned, hvor vi modtog vores sofa og nu snar... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 32% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Langt og belastende forløb med mangler, advokat og mægling – endte med ophævelse

Jeg bestilte en sofa hos Ja Tak Møbler, som blev leveret i august 2025 efter flere ugers produktionstid. Ved levering konstaterede jeg mangler samme dag, bl.a. manglende ben og skade på et modul, og jeg reklamerede straks.

De følgende uger oplevede jeg manglende afhjælpning og ustabil eller fraværende kommunikation. Da der fortsat ikke kom en løsning, oprettede jeg en sag via MobilePay og lavede en indsigelse, samtidig med dette oprettede jeg også en sag ved mæglingsrådet, på baggrund kommunikationen med ja tak, valte mobilepay at tilbageføre beløbet. Kort tid efter blev kommunikationen overtaget af virksomhedens advokat, hvilket gjorde forløbet mere belastende og formelt, end jeg havde forventet i en almindelig reklamationssag.

Sagen endte hos Mæglingsteamet i Nævnenes Hus. Virksomheden deltog ikke i mæglingsmødet, men efter mæglerens videre arbejde blev ophævelse af købet accepteret, og sofaen blev afhentet af virksomheden.

Hele processen har været lang og frustrerende, og jeg deler min oplevelse her som information til andre forbrugere.

13 oktober 2025
Logo Jatakmobler

Antwoord van Jatakmobler

Hej Daniel.

Vi tillader os, at belyse sagen fra vores side.

Det er korrekt du har bestilt en design selv sofa hos os. Denne blev leveret til dig med en transportskade og manglende ben.

Grunden til, at sagen blev overdraget til advokat var, at der i modsætning til en almindelig reklamationsproces, hvor vi som virksomhed har en afhjælpningsret blev tilbagehævet pengene for sofaen, mens denne stadig var i din besiddelse.

Vi havde været i kontakt med en repræsentant fra mæglingsteamet og hun gav udtryk for, at hvis vi kunne fremskaffe det nye modul inden for en måned fra den pågældende dato så ville du acceptere, at tage i mod sofaen mod at få modulet og en økonomisk godtgørelse. Da vi modtog modulet blev dette nægtet og vi så os nødsaget til at acceptere en ophævelse, da du
1. havde fået pengene tilbage uden om den almindelige proces
2. ikke ønskede at modtage det nye modul.

Vi beklager oplevelsen, men vi mener, at vi igennem processen har kommet med flere forskellige løsningsforslag og accepteret ansvaret for transportskaderne.

DBH Ja Tak Møbler

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb dine møbler et andet sted!

Flot sofa, og fin kommunikation med virksomheden (dog laaang leveringstid). Men problemet er først startet, da vores sofa er begyndt at gå op i sygningerne. Til at starte med, modtog de reklamationen og fortalte at de havde lavet en ordre på nye dele. Her efter 8 måneder, har vi ikke se skyggen af de dele vi reklamerede over, og virksomheden svarer ikke på vores henvendelser længere.
Læg dine penge hos et andet firma!!! Det er virkelig ærgerligt at bruge så mange penge på en sofa, der kun holder i 1/2 år!

7 december 2025

Hold jer væk fra Ja Tak møbler

Hold jer væk fra Ja Tak møbler.
Desværre starter hlvede først når du har modtaget din sofa og du opdager fejl.
Vi har sendt dem utallige mails siden juli måned, hvor vi modtog vores sofa og nu snart 6 måneder senere går vi fortsat og venter på et svar fra dem. Min reklamation er blevet ignoreret siden juli. Man skulle have taget deres meget negative anmeldelser alvorligt i sin tid. Køb jeres sofa et andet sted.

14 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great service and help from everyone…

Great service and help from everyone working there. Got helped from A to Z, could help explaining the couches, the foams in the couches and the customization options. Would definitely recommend to anyone looking for a new couch.

30 november 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.