Känner mig fri
Nu när jag är fri från JATC sedan fyra år inser jag vilken frihet jag har. På JATC rotade de i min dator och lade in spärrar dels på boendet, i mitt eget hem, och på mitt rum på DV där de rotade i min privata dator. Var tvungen att köpa en helt ny dator när jag kom bort från det jag upplevde som uppenbart övergrepp och maktmissbruk. Sök Dig aldrig någonsin till JATC Omsorg AB.
Jag är mycket fri idag. Har flyttat till Alby som vissa kallar No go Zone, men Västertälje/Geneta var ännu värre utan att det såg ut som det. Dessutom blev jag rånad av en patient på JATC Omsorg AB. Jag tycker de hade noll koll på denne patient. Han försåg de andra patienterna med amfetamin och Elvanse, och han var populär bland loosers. Jag är så glad att jag slipper JATC Omsorg AB. De hade stenkoll på mig och rotade i dator och mobiltelefon. Ren fascism, kan inte ge detta dåligt skötte företag något positivt omdöme. Rent svineri och övergrepp i mitt privatliv. Var man inte social beordrades man vara det. Hellnäppt. Personalen var med mig hela tiden, förutom några få timmar och hade stenkoll på mig, men den där patienten som umgicks med kriminella sålde droger bakom ryggen på personalen och till sist, pricken över i, blev jag rånad av honom. Han ville råna mig på ”tie lax” men fick betala tiotusen kronor istället. Jag uppskattar när svensk rättvisa är cynisk 🤨.
Så vad Du än gör, och hur miserabel Din situation än är så sök Dig aldrig någonsin till JATC Omsorg AB. Stay safe! Sedan tycker jag det är en riktigt dålig idé att placera enbart Aspergare på ett företag. Lika barn leker inte alltid bäst. Affärsidén är att mjölka hemkommunen på pengar till max, och leka Gud över människors liv.