Jurgen is een hele vriendelijke en goeie masseur. Ik heb even geaarzeld omdat het een mannelijke masseur was, maar ik voelde me volkomen op m'n gemak (dankzij hem). De ontspannings massage was extree... Toon meer
Sinds ik intensiever doe aan kickboxtraining had ik wat meer last van mn rug. Bij JD sportmassage ben ik aan het juiste adres! Masseur Jurgen heeft een scala aan massagebehandelingen en per massage ge... Toon meer
28 weken zwanger en voor het eerst een zwangerschapsmassage gehad. En het was heerlijk, prettig en zeer ontspannen. Van top tot teen goed behandeld en goed verwend. Tijdens het deel waar mijn rug... Toon meer
Ik ben bij JB sportmassage terecht gekomen omdat ik opzoek was naar een masseur maar gespecialiseerd in atleten. Vandaar dat ik bij JB terecht kwam. Hij luistert super goed naar waar mijn klachten z... Toon meer
Mijn naam is Jurgen Boerleider en ik masseer al 6 jaar onder de naam JB Sportmassage. Als sportief persoon weet ik als geen ander het belang van sport en ontspanningsmassages voor, tijdens en na blessures.
Karspeldreef 14, 1101 CK, Amsterdam, Nederland
- 0620092869
- info@jbsportmassage.nl
- jbsportmassage.nl
Super fijne massage gehad van Jurgen
Super fijne massage gehad van Jurgen! Hij weet precies wat hij doet en heeft mij goed geholpen met mijn nek- en schouderklachten. De druk was precies goed: stevig, maar op een prettige manier, waardoor mijn spieren daarna helemaal los en ontspannen voelden. Echt een aanrader voor wie een goede, doeltreffende massage zoekt! Ik kom zeker nog een keer terug!
Jurgen heeft me echt geweldig geholpen
Jurgen heeft me echt geweldig geholpen. Vanaf het moment dat ik met hem in gesprek ging, wist hij meteen de juiste vragen te stellen. Hij vroeg onder andere naar wat voor werk ik deed en door dat pakte hij gelijk de knelpunten aan.
Toen ik helaas mijn hamstring blesseerde, was Jurgen er ook direct om me te ondersteunen. Hij gaf me het juiste advies en de begeleiding die ik nodig had om snel weer op de been te komen. Dankzij zijn deskundigheid en persoonlijke aanpak voelde ik me altijd in goede handen.
Het was absoluut topservice!
Ik ben heel goed ontvangen
Ik ben heel goed ontvangen. Er werd goed gecommuniceerd. Hij vroeg herhaaldelijk of het goed ging, dat was fijn. Goed advies. Voor herhaling vatbaar.
De sportmassage is gewoon heel goed👍🏽
De sportmassage is gewoon heel goed👍🏽. Ik boek sowieso deze maand weer🤗.Jurgen zit nu ook in een hele mooie locatie me de massagepraktijk. Makkelijk bereikbaar

Antwoord van JB Sportmassage
Beste sportmassage
Ik werd erg goed geholpen, had wat vragen en kreeg daar snel antwoord op. Had zelf een deeptissue/sportmassage genomen, lekkere sfeer, hij nam de tijd, hielp ook met eventuele klachten en gaf er ook advies voor. Dus zeker een aanrader als je een plek zoekt voor een sportmassage.
Jurgen gaat zeer professioneel te werk
Jurgen gaat zeer professioneel te werk. Grote kennis van het menselijk lichaam en onderliggende structuren waardoor snel de oorzaak wordt achterhaald van de mobiliteitsproblemen en of pijn klachten. Na 2 behandelingen merk ik al een wereld van verschil. Aanrader!
Top behandeling!
Jurgen legt alles goed uit en vraagt goed door naar je klachten. Hij weet precies de pijnpunten aan te pakken en dat voel je! Ik ben echt meer dan tevreden en de volgende afspraken staan al gepland!
Hele goede ervaring
Hele goede ervaring! Voordat ik de massage kreeg werd er duidelijk in kaart gebracht wat ik kon verwachten. Heel fijn!
Jurgen is een fijne masseur! Magisch! Tot snel :)
Super goede ervaring
Super goede ervaring! Jurgen heeft veel kennis, legt alles netjes uit en masseert erg goed. Na 1 massage wist hij alle knopen weg te masseren. Ik ben erg tevreden en kom zeker terug.
Vriendelijke man met kennis over zaken
Vriendelijke man met kennis over zaken. Hij masseert stevig, wat fijn is bij klachten. Heel hartelijk dank
Jurgen is een betrouwbare en…
Jurgen is een betrouwbare en professionele masseur. Hij neemt zijn tijd en is een ontzettend vakbekwame masseur. Weet altijd precies te voelen en na te vertellen waar het pijnpunt zit, wat eventuele triggers zijn en geeft goed advies.Ik voel me altijd erg op mijn gemak en raad het iedereen aan het een kans te geven.
De perfect benodigde stevige massage
Goede uitleg, Beknelde en overbelaste spieren goed stevig aangepakt 👌🏼
Top mens !
Top mens !! beste massage die ik ooit heb gehad met snelle resultaten
Hele fijne masseur
Hele fijne masseur. Duidelijk in wat hij doet en belangrijk ook dat mijn pijnklachten minder worden. Je kan ook een goed gesprek met hem voeren. Nabehandeling ook heel prettig.
Echt een kenner
Echt een kenner. Top masseur. Sterke vingers voor die zuivere diepe stevige sportmassage
Bekwame en fijne masseur
Jurgen is een hele bekwame en fijne masseur. Hij gaat professioneel te werk en met zijn ervaring en kennis weet hij precies welk type massage er nodig is. Hij zorgt er altijd voor dat spierpijn en/of knopen weer verdwijnen. Ook hangt er een prettige sfeer en kan je met Jurgen een goed gesprek voeren.
Goede massage gehad
Goede massage gehad. Was weer lekker los gemaakt.
Heel tevreden
Hij weet altijd weer precies me probleem plekken te vinden en deze weg te masseren, hij is de beste!!
Mijn JBS-ervaring
Ik was een beetje bang om te komen, omdat ik veel lichamelijke klachten heb. Bij binnenkomst werd ik hartelijk welkom geheten en op mijn gemak gesteld. Natuurlijk was deze sessie niet pijnvrij, maar……..ik heb geen spijt, dat ik bij JB sportmassage een afspraak heb gepland. De pijnlijke plekken werden goed weggemasseerd. En ik had na twee dagen geen last meer. Wanneer maak jij een afspraak?
De marathon van Amsterdam gelopen…
De marathon van Amsterdam gelopen afgelopen zondag. Daarna een sportmassage ondergaan. Zeer professioneel en voelde mij nadien een ander mens!