JC Vintage I/S Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk service! Dejlige produkter, overskuelig hjemmeside og hurtig levering af varen. Jeg kan varmt anbefale at købe fra JC Vintage, og vil selv gøre det igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en hoodie i virkelig god kvalitet. Lidt langsommere fragt en andre vintageshops, men kvaliteten af den hoodie jeg modtog giver 5 stjerner.

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Se GODT ud med GOD samvittighed! - Og køb dit nye vintagetøj hos JC Vintage. Bæredygtige mærkevarer til billige priser.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Huller i tøjet

Fedt udvalg af tøj.
Har dog oplevet 2 gange der har været huller i tøjet, som ikke var vist på billederne

29 juni 2022

Hej Lucca!

Vi beklager mange gange angående hullerne, du velkommen til at skrive til os på instagram - så kan vi finde en løsning sammen:)

Vh Jonas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget behjælpelige - nemt og overskueligt

Hurtig levering og meget behjælpelige også efter købet! Købte en trøje hvorefter jeg opdager den måske er lige til den lille side til mig - JC Vintage drengene tilbyder mig så at få fuld refusion for trøjen eller bytte til noget andet. Super god kundeservice og god kvalitet på tøjet👌

25 juni 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering, fin pris men lidt mangler på varernes stand

Bestilte 2 hoodies og en jakke fra JC vintage. Tøjet kom hurtigt og var i nogenlunde stand. Er en smule utilfreds med, at der var et stort hul i skuldren på den gule hoodie jeg bestilte, som ikke var listet på hjemmesiden. Derudover var der nogle pletter og misfarvninger der ikke stod i beskrivelsen eller kunne ses på billederne. Hullet kan heldigvis sys og derudover var det en god oplevelse at handle gennem JC og fik den ene hoodie gratis i deres 3 for 2 tilbud.

21 mei 2022

Hej Sigurd.

Fedt at høre du synes det var en god oplevelse at handle hos os!

Har lige kigget på den gule hoodie du omtaler, og der skulle meget gerne have været tilhørende billeder med de problemer du omtaler, men der kan selvfølgelig være sket en fejl fra vores side af - du velkommen til at skrive til os på instagram, så kan vi finde en løsning sammen hvis det ønskes.
Rigtig god dag til dig:)

Vh Jonas

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Misledende størrelsesvurdering

De har helt klart nogle fede items, men deres størrelser var i mit tilfælde MEGET vildledende og forkerte. Jeg bestilte en Nike Hoodie i str. large og modtager hoodien i str. xxl - Den var ikke i nærheden af at kunne gå som en str. large. Tværtimod var den i brystmål 20-30 cm for stor til at den kunne gå an som en str. large.

11 februari 2022

Hej Alexander

Vi er glade for at høre, at du synes vi har nogle fede items, men selvfølgelig også kede af din oplevelse angående en vildledende størrelses vurdering. Som vi også skrev sammen om på Instagram, så varierer vintagetøj/genbrugstøj utrolig meget i størrelserne, alt afhængig af hvorfra i verden det kommer, og hvilket brand det er fra - vi forsøger derfor at vurdere størrelserne så præcist som overhovedet muligt, så det svarer til danske størrelser.

Det vil altså sige, at man sagtens kan opleve, at der står en anden størrelse i nakke tagget, end den størrelse der er angivet på hjemmesiden.

Det anbefales også altid at tjekke modelbilledet som er på alle produkter - hertil er modellens højde angivet. Det kan hjælpe med at give et indblik i tøjets størrelse, og hvordan det sidder på kroppen.

Vi elsker at få feedback, og vi har nu forsøgt at gøre dette endnu mere tydligt i vores afsnit "Størrelsguide", som findes under alle produktbeskrivelser.

På trods af at det kun kunne blive til en enkelt stjerne, så håber vi dog stadig at refundering af produktet, var en tilfredsstillende løsning.

Rigtig god dag! :)

Mvh. Casper Næsager

Virkelig god service

Virkelig god service, top kvalitet på tøjet, hurtigt levering. Jeg kan stærkt anbefale JC Vintage, hvis man søger kvalitet og lækkert tøj

16 november 2021

Virkelig fed shop