Heeft er iemand ervaring mee met verkoop van je grond die je tzt van JE vastgoed heb aangekocht als investering?
Ik heb JE-vastgoed zelf benaderd ze hebben mij netjes geholpen. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Leggen netjes de aangeboden percelen uit ook de risico's worden besproken. Investeren in grond blij... Toon meer
Ze hebben de krant gehaald met de dubieuze grondverkoop. Rtlnieuws van 11-4-2023 “” Met zijn familiebedrijf C.P. Veerman Holding verkocht de oud-minister de afgelopen maanden meerdere door henzelf... Toon meer
Het perceel Nieuw-Beijerland is echt een perceel waar over na is gedacht. Beter perceel ben ik nog nooit tegen gekomen. Op het kantoor krijg je een goed en duidelijk onderbouwd verhaal te horen en t... Toon meer
JE Vastgoed is een makelaars kantoor die de focus legt op het aan- en verkoop van grond verspreid over heel Nederland. Waarom nu investeren in grond? In Nederland zijn er vandaag de dag nog 900.000 woningen nodig tot het jaar 2030. Daar is grond voor nodig! Wilt ook u meer weten wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn? Wij vertellen u graag meer! U kunt ons bereiken op 0299 - 250 640
Waterlandlaan 90, 1441MR, Purmerend, Nederland
- 0299-250640
- info@je-vastgoed.nl
- je-vastgoed.nl
Spambellers die grond verkopen buiten…
Spambellers die grond verkopen buiten AFM toezicht
Bellen ongevraagd om vastgoed te…
Bellen ongevraagd om vastgoed te verkopen
Grondverkopers
Weer een nieuwe speler die voor veel geld kleine kavels 'hete' agrarische grond probeert aan te smeren. Op papier gevestigd op een adres van een makelaarskantoor in Purmerend.
Nog meer mensen gebeld door deze lui?