Har været på mange forskellige kure i mit liv. Mødet med Jeanette har ændret min livsstil markant. Lige pludselig er der blevet ændret på mindste, mønstre og spisevaner - der er jo en grund til at vi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tak for rejsen ❤️ tak for tilliden og tak for din måde at møde mig på. Tak for din utrolig inspirerende måde at være på og din rolige men motiverende måde at gribe det an på. Det har været en stor for... Toon meer
Det virkelig god oplevelse at være i forløb hos Jeanette. Hun giver en god lærerig og ærlig feedback også når det hele er lidt op ad bakke. Så kan varmt anbefale hende som sundhedcoach/livsstilsændr... Toon meer
Jeanette har meget viden og mange erfaringer med sig, hvilket jeg mærker gennem hele forløbet. Hun er på og altid meget tilgængelig. Hun har stor indsigt i mange ting og i mennesker. Jeg har haft br... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Centrum voor gewichtsbeheersing
- Fitnesslessen
- Personal trainer
- Fitnessprogramma
- Persoonlijke trainer voor vrouwen
Geschreven door het bedrijf
Certificeret personlig træner og kostvejleder og uddannet kok. Jeg skaber sundhed for livsnyderen og hjælper mænd og kvinder til et sundere og mere aktivt liv igennem god mad i rette mængder og bevægelse.
Contactgegevens
Raffinaderivej 10E , 2300, København S , Denemarken
- Kontakt@jeanettereinhardt.dk
- jeanettereinhardt.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Min varmeste anbefaling
Jeg havde været på alle tænkelige kure, opbygget en masse restriktive regler for mig selv som kun virkede modsat af hensigten. Jeg kunne ikke finde ud af at tabe mig, men tog i stedet støt på gennem mange år. Jeg kunne ikke holde fokus, var ked af min krop, udskammede mig selv og jeg spiste på mine følelser.
Gennem mit forløb hos jeanette har jeg arbejdet med mit mindset, jeg har fået madro og nu spiser jeg intuitivt det jeg har brug for. Jeg taber mig stille og roligt og har det meget bedre i min krop og er glad.
Jeanette har været fantastisk til at gribe mig og give mig de redskaber og øvelser der skulle til for at ændre min livstil, og som jeg kan fortsætte med at bruge fremover. Det har været en fantastisk rejse både på det fysiske og det psykiske plan. Hun har lært mig at jeg er vigtig, hvordan jeg har det er vigtigt og hvordan jeg taler til mig selv er vigtigt, så jeg nu prioriterer mig selv.
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Jeanette, hun er støttende, anerkendende og omsorgsfuld, og hun har en evne til at vende det på hoved så det giver mening. Det har været alt arbejdet og hver en krone værd og jeg er dybt taknemmelig.

Antwoord van Jeanettereinhardt
Det er min mest selvkærlige og bedste…
Det er min mest selvkærlige og bedste beslutning i 2024/25.
Ja det koster penge💰 men hvad er fysisk og mental sundhed værd ?
Da jeg startede mit forløb hos Jeanette havde jeg længe prøvet at tabe mig, uden at lykkedes, jeg var ked af at jeg ikke kunne knække koden.
Jeanette har hjulpet mig med at ændre mit mindset på en selvkærlig måde.
Gennem hendes gennemarbejdede metoder, psykologiske indblik og øvelser, er jeg idag i stand til at kigge kærligt på mig selv, ændre gamle vaner og tilegne mig nye.
Ting tager tid - og det er ok samt årsagen til at jeg kommer i mål.
Min nye viden/ vaner gør at jeg fremover kan fortsætte min nye livsstil med fysisk og mental sammenhæng.
Min oplevelse af Jeanette er at jeg hele vejen har kunne mærke hendes arrangement empati og professionalisme.
Jeg har været tryg i hele processen og kan varmt anbefale Jeanette, hun er fantastisk at have på sidelinjen ♥️ jeg er fyldt med taknemmelighed 🙏🌟

Jeg anbefaler Jeanette
Jeanette er super sød og nærværende i sin vejledning. Hun er god til at møde mig, der hvor jeg er i processen og hun er super god til at vise mig vejen og huske mig på de gode ting jeg allerede formår at navigere i.
Den tilhørende app er et godt redskab, og jeg elsker mit forløb god Jeanette.
Kan klart anbefales!

Livsændrende forløb hos Jeanette
At tage den beslutning om at være i et forløb hos Jeanette, har virkelig ændret mit liv. Jeg er 51 år og har i mange år kæmpet med svær overvægt. Jeanette har med sin søde og hjælpsomme måde støttet mig til selv at være bedre til at lytte til min krop og mine behov. Kort fortalt har Jeanette hjulpet mig med at skabe balance i mit liv. Jeg vil derfor komme med mine varmeste anbefalinger. Jeg fortryder kun at jeg ikke gjorde det tidligere i mit liv

Antwoord van Jeanettereinhardt
Virkelig god tilgang til…
Virkelig god tilgang til livsstilsændring med gode redskaber og resultater. En virkelig god investering. De bedste anbefalinger herfra.

Kæmpe anbefaling herfra
Jeanette er meget dygtig til at møde en, hvor man er. Mit forløb er så fint afstemt med min hverdag, mit liv og de begrænsninger en småbørnsfamilie har.
Kæmpe anbefaling herfra

Det bedste forløb med Jeanette 😊
Jeanette er en fantastisk dygtig coach, som har en god forståelse for den proces jeg har været i. Jeanette har hjulpet mig med at få dannet nogle nye vaner. Jeg har lært at have mere fokus på mig selv, som har givet mig mere ro i mit nervesystem. Fået ændret mit mindset og fået ændret min livsstil. Jeg spiser hvad jeg har lyst til, bare ud fra ituativ spisning. Jeg er blevet gladere for min krop. Jeg har fået de bedste redskaber, som jeg kan forsætte med at bruge. Så tak Jeanette, for at være det omsorgsfulde og forstående person du er. 😊
Jeg vil helt klart anbefale Jeanette.

Antwoord van Jeanettereinhardt
Et livsstilsændringsforløb med mere dybde og mere nærvær.
Jeanette er en super dygtig coach, som er med dig hele vejen, både til den ugentlige opdatering, samt på alle andre tidspunkter, hvor du måtte have en masse spørgsmål.
Jeanette giver dig et livsstilsændringsforløb med mere dybde og mere nærvær. Kæmpe anbefaling herfra.

10 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvis jeg kunne give hende 10 stjerner havde jeg gjort det⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været i et 6 måneders forløb hos Jeanette Reinhardt og det har været de bedste 6 måneder ever💪🏻 jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, så en kæmpe, kæmpe, kæmpe anbefaling her fra🫶🏻❤️

Antwoord van Jeanettereinhardt
Et forløb det har givet mig så meget mere end forventet
At gå i et forløb hos Jeanette har været en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Mit mål var blandt andet at gøre min løbetræning lettere, få et kærligt forhold til min krop og et afslappet forhold til mad, og det har jeg bestemt opnået, men jeg har også fået så meget mere med, og er så positivt overrasket af resultatet efter blot få måneder. Jeanette er utrolig lyttende og forstår virkelig den proces, man er i, som skaber tryghed for én i hele forløbet. Mit forhold til mad er blevet mere balanceret, og jeg har fundet en glæde ved både min krop og min træning, som jeg ikke havde før. Kan varmt anbefale dette forløb til alle.

Kæmpe anbefaling
Var lidt skeptisk i starten, man har prøvet diverse ting, planer, coach osv. men når man stoppet, røg man tilbage til de gamle vaner. Jeanette har være en stor hjælp og støtte igennem mit forløb, jeg har fået nogen nye vaner, ændret flere mønstre og fået et meget mere afslappet forhold til mad, som førhen fyldt hver dag. Jeg har fået redskaber og vejledning hele vejen igennem.
Trods jeg ikke har tabt ønsket kg, har jeg rykket mig mentalt, som giver mere ro, energi og overskud i hverdagen. Så en kæmpe tak for Jeanettes kærlige og altid positive måde at hjælpe en og anskue tingene på. 🥰
Kan varmt anbefale et forløb hos hende 🙌🏼

Antwoord van Jeanettereinhardt
Jeg fortryder ikke ET eneste sekund
Jeg fortryder ikke ET eneste sekund, at jeg valgte et selvkærligt forløb hos Jeanette.
Det har være noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i meget lang tid.
Jeanette er den mest forstående og dejlige menneske.
Hun har formået at give mig redskaber til at ændre mit mindset og min tilgang til mad, og ikke mindst mit syn på mig selv.
I mit forløb på 6 måneder hos Jeanette har jeg tabt mig 10 kg. Jeg er glad i maven og i hovedet 🙂.
1000 tak Jeanette, uden dig havde jeg ikke kunne gøre det 🥰.
Jeg giver de allerbedste og varmeste anbefalinger videre.

Antwoord van Jeanettereinhardt
Den bedste investering i mig selv
I starten af 2024 besluttede jeg at der skulle ske noget andet end de utallige slankekure jeg aldrig har haft succes med. Da jeg talte med Jeanette følte jeg mig forstået og derfor valgte jeg at investere i et forløb hos Jeanette. Det har været den bedste beslutning nogensinde og jeg ville ønske jeg havde gjort det tidligere. Jeg har opnået en ro omkring mad og har sluppet restriktiv tankegang. Der er røget omkring 10 kg på 6 måneder helt uden at jeg har manglet noget i min hverdag. Jeg har fundet glæden ved løb og træning og har en meget mere aktiv hverdag. Jeanette har givet mig så mange gode redskaber som jeg fortsat vil gøre brug af. Jeanette har været utrolig anerkendende, imødekommende og støttende i forløbet.

Antwoord van Jeanettereinhardt
Har været igennem et helt fantastisk…
Har været igennem et helt fantastisk forløb.
Alt er top professionelt og hun er der hele tiden for en og laver tjek på en hver uge. Der er super bred valgmulighed af mad, så der er ingen undskyldning for at ikke være med. Alt køre over en super nem app. Jeanette er virkelig god til og sætte sig ind i lige præcis dig og hvad du har brug for af hjælp til livsstil ændring. Jeg kan ikke andet end og anbefale hende til jer alle, jeg har fået en helt anden livsstil og taber mig stadig efter sluttet forløb.

Forløb med Jeanette
Jeg startede nok egentlig med formålet om at tabe mig, men i mit forløb med Jeanette har jeg også rykket mig virkelig meget mentalt og psykisk - hvilket har givet mig en ny tilgang til ting og jeg glæder mig til at bruge alle de redskaber, som jeg har lært i mit forløb. Jeanette er virkelig dygtig og kommer med mange forskellige synspunkter og råd til hvordan forskellige ting også kan håndteres.

Antwoord van Jeanettereinhardt
De varmeste anbefalinger fra mig
At melde mig til et forløb hos Jeanette er det bedste jeg har gjort for mig selv.
Alt det materiale, gode råd, fakta, opmuntring, støtte og feedback jeg har fået er uundværlig. Jeg har i 30 år kæmpet med overvægt og været meget hård ved mig selv.
Jeanettes selvkærlige tilgang er virkelig guld værd for mig. Jeg er dybt taknemmelig. At jeg taber mig, er næsten blevet en biting. Jeg har mere fokus på at gøre gode ting for mig. Og at Jeanette er så sød er jo bare en bonus 🤗

Alle pengene værd♥️
Jeg meldte mg til et forløb hos Jeanette fordi jeg havde ramt en størrelse som jeg ikke syntes var ok. Jeg er et måneder inde i forløbet, og har allerede fået rigtig meget ud af det.
Jeanette er meget omsorgsfuld og giver mig den mængde viden og støtte som jeg har behov for.
Jeg føler mig sikker på at det her er min langsigtede løsning, eller i hvert fald en stor del af løsningen.
Hvis jeg er i tvivl om noget eller har brug for sparring så kan jeg altid skrive til Jeanette, hun svare hurtigt med en besked optaget på video som jeg kan gense når jeg vil. Forløbet er bygget op med personlige svar på mine spørgsmål og udfordringer og videoer om emner der er optaget i forvejen. Alle videoer kan genses. Derudover får man forslag til retter hver uge og forslag til madplaner som er tilpasset mine behov og min smag.
Alt i alt syntes jeg det er en fin investering i mig og alle pengene værd♥️♥️♥️

Antwoord van Jeanettereinhardt
Jeg har igennem mit forløb med Jeanette…
Jeg har igennem mit forløb med Jeanette fået et mere positivt syn på mig selv og processen for et vægttabsforløb. Jeg har sat stor pris på Jeanettes positive tilgang under mit forløb, hvor vægten ikke er den eneste faktor der tæller. Vi har undervejs set på før/efter billeder, cm, og tankemønster. Jeg føler ikke at jeg er i mål med mit vægttab, men jeg er blevet klædt på, så jeg er helt tryg ved at fortsætte herfra.

Antwoord van Jeanettereinhardt
Det bedste jeg har gjort for mig selv
Et halvt år med kærlige ideer, opmuntring og tilbagemeldinger har givet mig det puf der skulle til for at jeg nu vender mit mindset til at lytte til mig selv, stoppe op og mærke efter og blive bevidst om hvad min krop og hjerne kalder på - og give den det.
Jeg glæder mig til nu at arbejde med de redskaber jeg har fået med mig igennem et halvt års forløb.
Vil på det varmeste anbefale Jeanette til alle der vil passe på sig selv

Dygtig og sympatisk coach
Jeanette er en super dygtig og omsorgsfuld coach. Ingen spørgsmål er dumme spørgsmål. Og hendes ide er at man skal være på forløb i min. 6 måneder, i starten synes jeg det lød skørt. Men det er NØDVENDIGT for at ændre dit mindset! Og det er ikke nemt. Jeg troede jeg vil blive mest glad for de mange lækre opskrifter, men min favorit ting ved Jeanette er hendes personlige videoer. Tak for hjælpen Jeanette.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.