Meest waardeloze dropshipper ooit die ook geen verantwoordelijkheid neemt als het gegarandeerd misgaat. Ontvangen product lijkt op geen enkele wijze op het bestelde product. Op mails wordt niet gereag... Toon meer
Ik bestelde schoenen maar de kwaliteit is waardeloos en de schoenen zien er helemaal niet uit zoals op de foto's. Uiteindelijk wilde ik mijn artikelen in perfecte staat terugsturen maar op de tientall... Toon meer
Wat een verschrikkelijke bedriegers! Nooit (meer) hier kopen!!! Levering kwam uiteindelijk na 3 weken…en het is echt de meest slechte kwaliteit die je maar kan bedenken. Ik had linnen kleding besteld.... Toon meer
Jeecy levert na 14 dagen de bestelling af. Ipv. het afgebeelde zg. linnen shirt is het een dun floddertje wat hooguit als T shirt onder een hemd gedragen kan worden. Ook nog Large besteld en het fl... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Het liefst geef ik 0 sterren
Het liefst geef ik 0 sterren. Levering duurt lang. Website heeft het over kwaliteit, maar in werkelijkheid komen de artikelen uit goedkoop China. Contactgegevens in de bestelling kloppen niet. Na veel zoeken op de website is er een goed emailadres. Mails worden beantwoord met AI. Retourneren lukt niet, er worden andere artikelen aangeboden die je tegen een reductieprijs kunt kopen. Mijn tip: Niet op deze site bestellen!!
Te lange levertijd/ verkeerde kleur / troep
Te lange levertijd. Verkeerde kleur geleverd. Materiaal plastic slechte kwaliteit
oplichters
duurt drie weken, lijkt totaal niet op de foto, kwaliteit ontzettend slecht, liegen over trustpilot reviews.
Nooit geleverd
Nooit geleverd . Geen mail komt aan. Ze zeggen : out of stock en geven alternatieven maar mail komt dan niet aan . Nooit bij bestellen . !!
Orthopedische damessneakers
Orthopedische damessneakers. Meer dan slechte kwaliteit, niks klopte, plastik rommel, een schoen kreeg ik niets eens aan omdat "het leer"aan de binnenkant was dubbelgestikt. ik wist niet wat ik meemaakte na 3 weken wachten. Oplichterij ten top. Nooit meer Jeecey......
Koop nooit iets op deze site
Koop nooit iets op deze site. Zeer slechte kwaliteit. Had ergonomische huisklompen besteld. Harde spekgladde zolen met een visnet als bovenschoen, heel anders dan op de foto. Lange levertijd, na aankomst heb ik ze binnen een minuut in de prullenbak gegooid. Zonde van de 25 euro. Temu is dan veel betrouwbaarder in ieder geval voor hobby spullen.
Niet te betrouwbaar!!De rode Bella jurk…
Niet betrouwbaar!!De rode Bella jurk besteld ,wat bleek bij levering een totaal andere jurk ,toen ik die wilde retourneren moest ik die naar China opsturen ! Oplichtpraktijken
Retourneren
Ik wil mijn trui retourneren wegens te kleine maat. Ik heb verschillende mails gestuurd geen antwoord!!! Het bedrijf is niet te bereiken.
Er staan geen maten in de trui,terwijl je op de website wel een maat kan kiezen.
Niet bestellen
Niet bestellen! Oplichters. Geld kwijt. Niets gekregen.
China
Zonder te weten bestel je dus via China.
Nooit bestellen bij Jeecey.
Je denk via een winkel in Amsterdam te bestellen. Retour sturen kost meer dan product dat je koopt.
2 trainingspakken besteld in februari…
2 trainingspakken besteld in februari na 6 weken werden alleen de jacks geleverd terwijl er een heel pak gekocht is. Op reclameren krijg je geen reactie. Waardeloos!
Waardeloos bedrijf!
Waardeloos bedrijf!! Bestel een xl jurk krijg een klein jurkje zonder maat erin!
Wil het terug sturen en dat doe je door info@ jeecy.com nou daar hoor je nooit wat op! Afzetters!!
Nooit iets bestellen bij Jeecy.
De broeken lijken totaal niet op de foto van de website. Alles is in deze website afgeprijsd. Afgeprijsde artikelen nemen ze niet retour. Kort samengevat nooit wat bij ze bestellen. Het lijkt een Nederlandse webshop maar alle komt uit China. Hele slechte kwaliteit.
Linnen overhemd besteld.
Linnen overhemd besteld.
Levertijd was 3 tot 5 dagen.
Uiteindelijk naar een maand werd een verkeerd overhemd geleverd.
Ik heb Jeecey gemaild en kreeg twee opties. 1 terugstorting van 20%
Of een soortgelijk overhemd tegen betaling van 9 euro verzendkosten.
Ik kan dus fluiten naar mijn 38 euro.
Koop hier alstublieft helemaal niets.
Wees gewaarschuwd.
Nooit meer
Levering duurde lang, kwaliteit shirts slecht, retourneren problematisch en duur. Producten worden blijkbaar vauit China geleverd en daar moet je ze ook retourneren. Ze bieden aan de producten te houden als je ze wilt retourneren en mag je voor een klein bedrag wat anders uitzoeken. Dit alles zou beter zijn voor het milieu. Voor mij een miskoop en een ervaring met een zeer slechte webshop.
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN, DROPSHIP WEBSITE. ALLES KOMT UIT CHINA EN DUURT SUPER LANG. RETOURNEREN GAAT LASTIG. NIET AAN HEGINNEN.
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas
Laten niks van zich horen
Mails lezen ze niet
Hier niet kopen
Dit zijn gewoon oplichters. Heb heren slippers besteld met een goed voetbed enzo. Heb slippers gekregen die gewoon rommel zijn. Nog geen 5 euro waard . Maar wel 35.00 euro betaald. Al 4x een Retourlabel gevraagd maar krijg geen antwoord. Dus niks p deze site bestellen want je bent je geld kwijt aan
rotzooi. Het zijn grote oplichters
Schoenen besteld nooit gekregen