En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer før jegerprøva. Mulighet for å melde med en ekte person for å få enda mer forklaringer om man er usikker på noe. En kjempef... Toon meer
Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprøven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprøven..
God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt større database av bilder for hver art, da man raskt begynner å gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som går mot sin hensikt... Toon meer
Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. I appen kan du øve på oppgaver som ligner den ekte prøven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprøver lærer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr beståttgaranti – pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).
Noorwegen
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
En kjempefin oppkjøring før eksamen med tre ukers stadig øving☺️ fint å kunne gjøre alt fra 5 til 50 oppgaver ettersom man har tid til samt velge kategori selv

Antwoord van Jegerappen
Spørsmålene er ganske annerledes enn eksamen. OK app for å repetere pensum.

Antwoord van Jegerappen
Genom appen gick det enkelt att lära sig allt för jegerprøven

Antwoord van Jegerappen
App is very good for preparation for Jegerprøve. Good quality questions, good system of unanswered, answered wrong questions. I've passed my exam so it is worth of buying.

Antwoord van Jegerappen
Betalte for Jegerappen+ men fikk det aldrig!! Veldig misfornøyd med denne appen

Antwoord van Jegerappen
Godt hjelpemiddel når jeg skulle ta jegerprøven. Ble «kastet» ut av appen, det var fredag kveld, men support fikset meg inn igjen i løpet av søndagen.

Antwoord van Jegerappen
Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprøven..

Antwoord van Jegerappen
Fantastisk god app som gjør deg meget forberedt til jegerprøven. Enkel, godt illustrert og meget brukervennlig

Antwoord van Jegerappen
Ønsker å kunne gå tilbake til spørsmålene etter å ha gått til neste.

Antwoord van Jegerappen
Kjempe bra app, nesten helt lik som prøven. Du lærer også kjempe mye nyttig!

Antwoord van Jegerappen
Lett og bruke, ga deg god og lærerik informasjon på både oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons på det du hadde svart. Du kunne fokusere på ulike temaer ettersom hva du trengte å øve på. Viste hvordan du lå an i forhold til hvor mange feilbesvarelser du hadde. Appen kunne kanskje hatt større variasjon i bilder av dyrene på artsbestemmelser.

Antwoord van Jegerappen
Bestod med god margin, enkelte spørsmål på prøven kom overraskende, men svært få.

Antwoord van Jegerappen
Bestod i dag med kun 4 feil ;) kjøpte boka også men fikk ikke behov for den med denne appen.