Jellow belde me over een mogelijke interim opdracht. Het contact was prettig en zorgvuldig, bij vragen kwam er altijd snel een antwoord. Alles verliep soepel. En bovendien heeft Jellow met Younited ee... Toon meer
Wij hadden als organisatie met spoed een nieuwe interimmer nodig, bij Jellow staat binnen no time jouw opdracht uit en stromen de eerste cv's binnen. Na 9 dagen was de nieuwe interimmer gevonden! Da... Toon meer
Jellow beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan freelancers waar makkelijk mee valt te communiceren. Wij werden geholpen door Daan, een Business Developer van Jellow, en hij heeft binnen ander... Toon meer
Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk! Het enige wat mij op d... Toon meer
Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Nieuwe Haven 25, 1411 SG, Naarden, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Commerciele club, met een goed aanbod van freelancers. Snel kunnen schakelen!

Antwoord van Jellow
Recent voor het eerst 2 interim medewerkers ingehuurd via Jellow. Zeer plezierige 1e ervaring. Fijne ondersteuning bij kandidaatselectie en het aansluitende innhuurproces. Doordat het zo soepel ging konden we snel met de kandidaten aan de slag.

Antwoord van Jellow
Helder proces, inzage in de potentiele kandidaten, snelle match en een top kandidaat gevonden!

Antwoord van Jellow
Snelle match, goed begeleid tussendoor, facturering etc. werkt ook hartstikke goed.

Antwoord van Jellow
Prima website en goede backoffice. Makkelijke en snelle manier om aan personeel te komen.

Antwoord van Jellow
Jellow is een gebruiksvriendelijk platform waar je een freelance opdracht op kan plaatsen.
Bij de plaatsing van een opdracht had ik binnen 2 dagen voldoende geschikte kandidaten.
De service is vriendelijk, het platform is makkelijk in gebruik en het aanbod is goed.

Antwoord van Jellow
Met regelmaat krijg ik verzoeken binnen voor leuke opdrachten via Jellow. Match is snel gemaakt en de afhandeling ook. De medewerkers zij. vriendelijk en behulpzaam!

Antwoord van Jellow
Snelle opvolging en op de vraag passende kandidaten in een interactief en goed bruikbaar platform.

Antwoord van Jellow
Ontzettend snelle reactie en fijn geholpen

Antwoord van Jellow
Alles wordt netjes en snel geregeld, ook als je een vraag hebt gaat wordt dit snel opgepakt.

Antwoord van Jellow
Handige en goede tool voor het vinden van ZZP'ers.
Ik kreeg veel aanmeldingen en de selectie is overzichtelijk

Antwoord van Jellow
Goed aanbod aan freelancers. Kwam snel met de juiste specialist in contact.

Antwoord van Jellow
Fijne portal waarin je makkelijk intuïtief aan de slag kunt. Als ik twijfelde kreeg ik makkelijk contact met mijn contactpersoon. Daarnaast was de kwaliteit van de kandidaten hoog en was er een ruim aanbod van passende profielen. Een aanrader!

Antwoord van Jellow
Jellow is een mooi overzichtelijk platform waarin ZZP-ers en bedrijven bij elkaar gebracht worden op een manier die veel ruimte geeft aan eigen inbreng.